Şimdi Ara

1.6 FSI Exlusive - Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun 2000 model BORA comfortline aracımı sattım ( yazmakta sakınca görmüyorum, el değmemiş araç oldugundan 21.000 gibi gitti ) şimdi ise Passat 2006 üstü bir araç düşünüyorum, açıkcası çok olumsuz eleştiri aldım FSI motorlar konusunda, ben uzun yol ve şehir içi yapan biriyim BORA ile 20kr goruyordum uzun yolda tüple, FSI da ise 40-45 kuruş şehir içi, 30kr şehir dışı denilince bende çekindim, ama dizellerin fiyatıda yüksek, problem burda baslıyor... birde Exlusive modellerin donanımı beni çok cezbetti, krem deri döşeme gerisi malum zaten, önerilerinizi ve aranan marka model araç satıcak arkadaşları bekliyorum,
    Teşekkürler

• Verdiğiniz yakıt değerleri doğru bu yüzden yılda 15000 km geçiyorsanız çok mantıklı olmuyor...ancak bunun altında kalıyorsanız aracın sağladığı konfor, güven ve donanım olarak doygunluk için alınabilir, ayrıca 2. Elde temiz uygun fiyatlı dizel bulmak imkansıza yakın ancak bu aracların hem düşük km hemde temizlerini bulmak mümkün....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum, 10 ayda 15bin km yaptım bu yıl ornegin, ancak FSI da o değerlerle gececeğımı sanmıyorum 10bini, beni çeken ise deri dosemeli exlusive modellerinin dahi 35bine temizinin bulunabilmesi, teşekkür ederim ilginize
  • bende ki otomatik ve 40-45 aralığında fiyatları var...sanırım siz düz vites bakıyorsunuz...
  • Evet, düz vites ve comfort line serileri 30-34 arası temiz bulunabiliyor, 2006-2007 ancak Exlusive istiyorum, sırf krem deri döşeme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 4 Nisan 2013; 2:06:14 >
  • Bendeki gri deri döşeme araç grafit mavi oldugu için çok şık duruyor, krem rengi döşemede çok şık ancak hangisini bulursanız bulun temizse kaçırmayın... Ek bilgi olsun dıye söylüyorum dun yetkili serviste 75000 bakımı yaptırdım 350 tl tuttu...özel serviste 150 ye yapıyorlar ancak hep serviste yapıldığı için biz serviste yaptırmaya devam ediyoruz...servisteki eleman fsi ın en sorunsuz motor oldugunu söyledi, yakıt filtresi yok, triger değişimi yok,şanzuman bakımı ve yağ yok, eğer performans beklentin yoksa muthiş bir arac...

• Hmm, triger değişimi ve sanşuman yağı bunlar standart diye biliyorum burda soru işareti olustu şimdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • triger komple değişim yok sadece v kayışı ve bilyalar varmış, şanzımanda normal değişen yağı kullanıyormuş...
  • hmm anladım, bu güzel bir şey elbette masrafnını düşük olası, ben BORA mı servis soktugumda triger ve filtreler değişti yine 350 en indirimli ve kısıtlanmış haliydi, passatan boyle bi miktar beni sevindirdi
  • Ben size kendi tecrübemi anlatayım.

Fsi motorlu 2007 model Jettamı 6 yıl kullandım. En ufak sorun çıkarmadı. Çok memnundum. Lpg biraz sıkıntılı deniyordu sadece zaten de taktırma niyetim yoktu ama şimdi görüyorum Fsi'da sorunsuz Lpg montajı yapılabiliniyor.

İlk başta üzerine 10.000 TL ekleyip bende Fsi Exclusive Passat alayım dedim. Sonra, biraz daha çıkıp 3.16, A4 tfsi alayım dedim en sonda şimdiki arabamı aldım.

Söylemek istediğim şu ki eski bir Fsi Jetta kullanıcısı olarak, eğer 40.000 TL civarı araba alsaydım ilk tercihim Fsi Exclusive Passat olurdu.

Deri döşeme, koltuk ısıtma, vs çok dolu ve fiyatını sonuna kadar hak eden bir araç. Variant ları 2-3 milyar daha ucuz hatta.

Bakım maliyeti konusunda ise en son 90.000 km ağır bakımı manuel jetta için Doğuş Oto'da 800 civarı tutmuştu.
  • Paylaşımınız için teşekkürler,
    passat'a bağlayabileceğim miktar şimdilik 33 bin civarı ne yazı kki o yüzden de Exlusiveler hayal oldu, Comfortlar artık. hepside 2007 civarı ve 150.000km ortalama ...
    yalnız dikkatimi birşey çekti, bütün passatlarda çizik ve kucuk çarpmalardan dolayı boya var, o kadar ki olmayanı çok çok az, acaba araç büyük ve kor noktalarımı var, böyle bi soru abes geliyor kulağa ama rütüş boyasız dahi sadece bir kaç ilan gorebildim en az 200 tane inceledim.
    Tekrar teşekkür ederim
  • Hocam bence acele edip comfortline almayın biraz daha araştırıp exclusive bakın hemde imkan varsa bu arada mikrarı biraz arttırıp nakit parayla ve ciddi pazarlığa girin,ayrıca bu araçlarda tek tük boya değişen veya benzeri noktaya takılmayın derim bu aracları alanlar genelde konfora ve gezmeye düşkün insanlar yani sürekli yollarda bu araclar o yüzden küçük hasarları önemsemeyin

• koltuk ısıtma, acılır tavan gibi ozellik farkları onemli ancak +6 bin TL farka değermi onu bilemiyorum, birde renki media ekranı dengelmedi exlusivelerde bile çok nadir (2006 -2008 arası) kendim comfortline takim diyedüşündüm oda fiyatlar bin tl den başlıyor. Sizin aracınızda multimedi ekranınız varmı acaba ?
  • multimedia ekran derken rcd510 veya rns510 kastediyorsanız o yıllardakilerde yok, olanlar sonradan takılma...rcd510 için 500-600 tl lik bir maliyet var, ben takmadım ama takıladabilir...
  • Evet, 7'' navigasyonum mevcut o yüzden sade modelini düşünebilirim eğer passat bulabilirsem tabi,
    Bu arada 33 bin sınırını zorlayamadığımdan comfortline sınıfını geçemiyorum malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.