Şimdi Ara

1.6 GOLF FSI MI YENİ 1.6 ASTRA COSMO MU? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın kardeşim sende aynı fikirdesin doğrusu aklı yerinde olan herkesin bu cevabı vermesi gayet doğal bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuningmaster

saolasın kardeşim sende aynı fikirdesin doğrusu aklı yerinde olan herkesin bu cevabı vermesi gayet doğal bişey

herkes dilediği aracı seçmekte özgür şimdi astraya binen binlerce insanın aklı yerinde değil mi

eleştri yaparken daha dikkatli olalım bence. Sen golfü beğenirsin golf alırsın başkası başkasını ama kimsenin aklının seviyesini ölçmek sana düşmez
  • Konuşmaya değmez.
    Adamı uçurdular zaten.

Arkadaşım, sen beğendiğini al, bakma bize biz böyle birbirimize düşeriz, modlardan ensemize şaplağı yiyince de susarız.
  • Adı tuningci işte Bu arada dünyadaki nerdeyse bütün otoriteler astranın tahtı golf ten aldıgını kabul ederken GOLF almak bide fazla fazla para vermek bence pek rasyonel değil...Ayrıca servis etkeni DOGUS varken servislerde VW hep el yakıcak....

Tuningi cok acı bi pug acın var anlaşılan selektörler gözünü cok almıs sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 23 Nisan 2007; 10:34:49 >
  • GOlf
  • İkiside gayet güzel araçlar, alman araçlardan memnuniyetsizlik yaşamazsın.
  • eskiden bir reklam vardı sloganı "neden daha fazla ödeyesiniz ?" idi.

astra-golf karşılaştırmasının esas sorusu da bu; astra varken neden golfe 5000 ytl fazla ödeyesiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

eskiden bir reklam vardı sloganı "neden daha fazla ödeyesiniz ?" idi.

astra-golf karşılaştırmasının esas sorusu da bu; astra varken neden golfe 5000 ytl fazla ödeyesiniz?

+9999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 24 Nisan 2007; 11:15:03 >
  • evet ikiside alman, ama vw daha bi alman
  • 44 MİLYAR BÜTCEM VAR DEMİŞSİN 42 MİLYARA YENİ CİVİC ELEGANCE ALABİLİRSİN SANROOF VE VSA VAR
  • 42 milyarı n-cap tan 4 yıldız almıs arabaya vermek istemem acıkcası...Güsel iç tasarım dıs tasarım sorunsuz motor ve aksam fakat güvenlikte verilen acıklar Honda biran önce bu sorunu asmalı TOYOTA 2007 segmentte bu sorunu astı fakat honda hala 1 adım geride...
  • 100 üzerinden 1 puanla kaybetti 5 yıldızı.
    Onun hesabını yapmak mantıksızca.
  • daha iyi sonuclar alan rakipleri varken ararım önden carpısmada öyle ama önden zayıflıgı yüksek...
    Adult Occupant Protection durumu digerlerine göre zayıf...Agrasif söför olduum için cok önem veriorum carpısma testine ve abilerim hurda arac alıp topladıkları için hondaların zayıflıgını bizzat biliorum

Örnegin kendi aracımdan örnek veriiim 2001 cıkıslı olan 307

ÖNDEN 12 (%75) YANDAN 18 (%100) TÜMÜ 30 (%88) aracımın degerleri buyken

2006 cıkışlı HONDA cıvıc

ÖNDEN 11 (%69) YANDAN 16 (%89) TÜMÜ 30
    ben niye arabamı degistirdigimde güvenliği daha zayıf olan araca daha fazla veryim... bana mantıksız gelen yönü bu ki 2006-2007 de cıkan modeller muhtesem sonuclar almaktadırlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 25 Nisan 2007; 19:25:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

daha iyi sonuclar alan rakipleri varken ararım önden carpısmada öyle ama yandan zayıflıgı yüksek...
    Adult Occupant Protection durumu digerlerine göre zayıf...Agrasif söför olduum için cok önem veriorum carpısma testine ve abilerim hurda arac alıp topladıkları için hondaların zayıflıgını bizzat biliorum

ALTINDA 200MİLYARLIK MERCEDES OLSA NE YAZAR O AGRESİF KULLANMAYA HİÇ BİR ARABA YÜKSEK SÜRATTE SENİ KURTARMAZ KAĞIT GİBİ OLAN MERCEDES AUDİ LER GÖRDÜM
  • önce tedbir sonra tevekkül
  • ikiside çok güzel araçlar illa ikisi arasında bir tavsiye istersen golf ü söylerim ama benim sana asıl tavsiyem focus olur focusları düşünmeni tavsiye ediyorum
  • valla
    arkadaşlar ben yeni katıldım
    ama şu bir gerçek golf efsane olmuş 2 eli süper bir araçtır
    golf ayrı bir araçtır lütfen
    !!!!1
  • 44 milyara ben olsam vectra alırım Hem ikisinden de konforlu olur. Zaten 1.6 motor.
    Kolay gelsin valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuningmaster

sen golfu pejonun hangi arabasıyla geçiyon ayıptır sorması?
    206 mı 307 mi onlar golf un yanından geçerken kağıt gibi uçar

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz bence....Peogeot'a karşı bir sempatizanlığım yok bunu baştan söyliyeyim ama yiğidi öldürsen bile hakkını vermeli....1,6 110 bg 240 torkluk dizel 307 ile getir bakalım 1,6 lık hangi golf kalkabilir(TSI'ı muaf tutuyorum çünki TSI bambaşka bir şey))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.