Şimdi Ara

1.6 HDi ve 1.6 TDCi, Motor Gürültüsü ve Araç Mukayesesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende daha önce araştırmışım bu motorları bu araçlarda..

Forddaki 1.6 TDCİ eski 90 hp olan değil,Yenilendi E5 Normuna kavuştu ve 95 hp oldu,Tork eğrisi çok çok daha iyi seviyeye çekildi ve aracın kasasının biraz hafif olmasından dolayı gerçekten iyi bir performansa sahip oldu bu motorla,Yakıt 4.1 LT Ort. Gibi mükemmel bir rakama düştü.. Kullanıcıları 1.4 tdci dan çok daha sessiz olduğunu söylüyor.

Birde C3 de 1.6 Hdi siparişini kesmişlerdi sanıyorum,Yani şuan bulunmuyo bildiğim kadarıyla..

Genel araç olarakta c3 ün şuan piyasada olan 207 den bir farkının olduğunu söyleyemem,Benim tercihim daha yeni bir kasa ve Ford alt yapısına sahip olduğundan dolayı Fiesta olurdu.. İki araçlada test sürüşüne çıkın kararı kendiniz verirsiniz zaten.

Ekleme ; Yorumları pek okumadım,Fiesta tdci 1.6 Tit-x için (esp zart zurt hariç) verilicek en fazla rakam 36-37 bin TL'dir daha üstünü isterlerse vermeyin ve bekleyin bence,Düşücektir fiyatları..

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 7 Şubat 2011; 23:49:01 >

• Teşekkürler Duratec. Fiyatlardan ötürü vazgeçtim. 40.000'den aşağı değil iki aracın da fiyatları. Pazarlık yapmıyorlar ayrıca.

Teşekkürler herkese.
  • Hocam iki motora sahip aracıd kullandım tdci daha gürültülü fakat kullanımı ve hırıltısı benim daha çok hoşuma gidiyodu
  • Hangisini aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.