Şimdi Ara

1.6 motor 1.5 tonluk aracı gayette iyi çeker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D sinifi bir arac alan adam eger sadece vergi icin dusuk motor arac aliyorsa bence sahine dogana dacia binsin 1.5 1.4 1.6 tsi tdi dci hic farketmez araba gitmiyor markasi ne olursa olsun sadece kendini avutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

D sinifi bir arac alan adam eger sadece vergi icin dusuk motor arac aliyorsa bence sahine dogana dacia binsin 1.5 1.4 1.6 tsi tdi dci hic farketmez araba gitmiyor markasi ne olursa olsun sadece kendini avutuyor

Cmax için konuşuyorsanız o bir C sınıfı. MPV diyede adlandırılıyor ancak kalite C sınıf.

1.5, 1,4 ,1,6 derken duuuuuuuuuurrr derler vatandaşa. :) TSI ye gitmiyormu dedin sen
  • Tamamen beklenti ile alakalı bir durum.
  • Düşük devirde yüksek torku olan araçlar çok rahat çeker ve çok süratliymiş gibi bir his uyandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Düşük devirde yüksek torku olan araçlar çok rahat çeker ve çok süratliymiş gibi bir his uyandırır.

şu avatarını değiştir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettasever

quote:

D sinifi bir arac alan adam eger sadece vergi icin dusuk motor arac aliyorsa bence sahine dogana dacia binsin 1.5 1.4 1.6 tsi tdi dci hic farketmez araba gitmiyor markasi ne olursa olsun sadece kendini avutuyor

Cmax için konuşuyorsanız o bir C sınıfı. MPV diyede adlandırılıyor ancak kalite C sınıf.

1.5, 1,4 ,1,6 derken duuuuuuuuuurrr derler vatandaşa. :) TSI ye gitmiyormu dedin sen

122 beygir 1.4 tsi dsg passat kullandim ben memnun kalmadim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jettasever

quote:

122 beygir 1.4 tsi dsg passat kullandim ben memnun kalmadim

Memnun kalmazsın tabi kullandığın araç 200hp olursa tabi memnun kalmazsın

• quote:

D sınıfı araç alan adam kalite ister konfor ister bunların yanında vegisi,tüketimi düşük olması artısı olur. Sen eğer insignia 1.6T,mondeo 1,6T, gibi araçlara gitmiyor diyosan attığın mesajı öylesine post kasmak için atılmış bir mesaj olarak görürüm.
  • neye göre kime göre çeker?
  • Olayın birde klima boyutu var yalnız.
  • size yetiyorsa ve çekiyorsa ne güzel azla yetinebilmek güzel bişey bana göre 2.0 turbolu benzinli araç bile zayıf kalabiliyor kişisel tercihtir saygım sonsuzdur 1.6 vectra 1.6 b5.5 passat kullanmış biri olarak iki araçta ancak yerinden kalkabiliyor 1.9 tdi 130 luk araç o kasanın hakkını veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

bugün aracımı aldım ilk önce forumda bir çok arkadaş 1.6 dizel işte passatı,latute veya buna benzer ağır araçları çekermi diye tartışmalar oluyordu.bugün gördümkü bu tartışmalar hepsi boşa gayette iyi çekiyor.1567 kg aracım beklediğimden çok daha performanslı olduğunu gördüm araç bu arada grand cmax. yok bayır çıkmaz zorlanır felan diyorlardı ama gördümki bayada iyi çıkıyor bu yeni motorlar.

Sana oyle geliyor ben 1.4 tsi yeni passat kullandim bes para etmez diyorum vw hayraniolmama ragmen

bence gündelik kullanım koşulları için gayet yeterli, ne olacaktı başka? ha eğer daha yüksek performans beklersen ozaman 1.4-1.6 herhangi birşeye bulaşmayacaksın..doogru 2.0 ve üzeri liglere bakacaksın..altın kural: ne kadar ekmek o kadar köfte

not: hemen savunmaya geçme, vw kullanıcısı değilim merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

D sınıfı araç alan adam kalite ister konfor ister bunların yanında vegisi,tüketimi düşük olması artısı olur. Sen eğer insignia 1.6T,mondeo 1,6T, gibi araçlara gitmiyor diyosan attığın mesajı öylesine post kasmak için atılmış bir mesaj olarak görürüm.

1.6 benzinli insogna kullanip sonra her benzin zammindan sonra agliycaksam binmemem oyle arabaya en az 2000 cc ve dizel benim olmazsa olmazim d sinifi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

1.6 benzinli insogna kullanip sonra her benzin zammindan sonra agliycaksam binmemem oyle arabaya en az 2000 cc ve dizel benim olmazsa olmazim d sinifi icin

o şekilde haklısınız tabii ki dizelden performans alabilmek için 2 litre ideal.

• vallaha bazılarına ferrari alsak oda çekmez diyecek bu millet özünü unutmuş bence şahinin doğanın cirit attığı yakın zamana kadar ülkemizde bu tip araçlarla drag slalom veya buna benzer motor sporu yapmayımı hedefliyor arkadaşlar anlaşılan.
  • Arabanın gitmesi olayı tamamen göreceli bir kavramdır arkadaşım 2007 model golf GT (170 hp) kullandığını ve arabanın gitmediğini sölemişti Ama rakamlar yalan sölemez 0-100 10 saniyenin altında olan bi araca gitmiyor demek bence sadece benim aracım daha iyi gidiyor demenin bir başka yoludur...........
  • çıkarır çıkarmasınada kaç dk sürer acaba ?

dün ankara opal da 1.3 cdti otomatik astra test ettim gerçekten vasat özellikle yokuşlarda bide yüklü olsa saç baş yoldurur bu araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu iş o kadar değişken ki. Mesela ATTRACTIN CLS için yürümüyor demişti, ben binsem uçak gibi gelir

abi o herşeye yürümüyor diyor ama herşeye hep denk geliyom:d
  • Bana kalırsa 1.6 dizel D sınıfı araçların hepsi saç baş yolduruyor. Performans göreceli bir kavram, bunu böyle kabul etseydiniz, bana göre böyle deseydiniz kabul ederdim. Ama böyle konu açmanız bence mantıksız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.