Şimdi Ara

1.6 tdi Leon'dan sonra araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xcorp

Yahu sanki dizelle dipgaz gidiyorsun full.Ayrica 16 litre nedir ya 1.6 177 hp arkadan cekis aracim o kadar yakmiyordu sacmalamayin. Ne kadar dipgaz yapabilirsin sehiricinde??? Performans gerektiginde sadece dipgaz yaparsin o da genelde anlik olur. 1.0’da bu ihtiyaci en az 1.6 dizel kadar iyi sagliyor.

Hayir sanki performans arabalarindan bahsediyoruz, takilmissiniz bi dipgaz.

Veri atiyoruz hala tu kaka. Dizel fetisinden kurtulmaniz dilegiyle.
    Gerçekler acıtır, insan kabullenmek istemez. İmkanınız olsa bindiğiniz arabaları benzinli alacaktınız sanki güldürmeyin beni. Kabahat bende, beygir gücü ve 0-100 verisine bakıp performans kıyaslayan insanları kale alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 3 Kasım 2019; 16:50:46 >

• Şu an aldığım aracın 2.0 245 beygir ve benzinli olduğunu düşündüğümde beni bir gülme aldı. Bir de imkanınız olsaydı yazmış.

Arabanın performansı için beygirine bakmayıp nereye bakacağız söylesene bi fikirsiz arkadaş.https://forum.donanimhaber.com/tork-beygirgucu-rpm-ve-hizlanma-uzerine-temel-bilgiler--38360434# şu konuyu oku, belki az da olsa fikrin olur.

Hayatımda hiç dizel araba almadım, almayı da düşünmüyorum. Dediğin gibi imkan meselesi, yakıta para verebilen adam dizel almaz zaten. Benzinle dizel yakıt aynı fiyat olsa kimse dizele binmez, gelmiş buraya imkan muhabbeti yapıyor bir de varoş Hayatımda hiç 1.0 araba almadım bu arada, en küçük hacimli bindiğim motor 1.4 TSI'dı.

Bu arada attığım linkte sadece 0-100 değeri yok, keşke adam gibi baksaydın kendini rezil etmeden önce. Bu nasıl bir dizel hastalığıdır, herkesi kendin gibi kamyon motoruna binmeyi seviyor sanıyorsun herhalde.Performans canavarı dizel arabanla mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 3 Kasım 2019; 18:49:51 >

• Hocam araç kaç modeldi ne kadara sattınız ?Bende 2 hafta önce 2015 tdi dsg 92000 km deki style aracımı 93 bine verdim.km yükseldi ,bakım istiyordu,4 lastik birde dsg nin riskine daha fazla dayanamadım .A3 bakıyorum .170 den 184 e çıktı fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Kölelikle ne alakası var, alan kişi gayet memnun, parasını verdi aldı. Ben de daha yeni bir araca binmek istedim. Nokta. Doğru düzgün tavsiye verecekseniz verin, niyetiniz can sıkmaksa yorum yapmayın
  • Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    2014 model 92000 km dsg tdi, tamponlarda hasar vardı, 90 a verdik biz de. Ucuz mu gitti diyordum ama sizinkine kıyasla yine normalmiş.
    Ben de aynı şekilde a3 bakıyorum, arkadaşım iki hafta önce 170 e aldı, şimdi 184 oldu. Sahibinden'de 0 km araçlar türedi 184 bine:) çok kararsızım, o para verilir mi. Bir de kasa değiştirecek seneye, eski kasa değer kaybeder mi ne kadar kaybeder. Sıfır almak mantıklı mı değil mi bilemedim.
    Başka bayiilerle görüştünüz mü farklı fiyat veren oldu mu acaba
  • xcorp X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1.6 tdi 250 tork yazıyor ama 230 diyebiliyorum ben, o kısımda yanlışlık var sanırım. Her neyse. Performans olarak ben cevabımı aldım zaten test sürüşünde.
    Ekonomisine gelirsek, vergi ve bakım masraflarının benzin yakış farkını kapatacağını düşünüyorum. Çok ince hesap yapmadım ama ya başa baş olur ya da 1.0 daha ekonomik olur. Bir de dizel nesli artık kapanıyor gibi, leon yeni kasada dizel getirmeyecek mesela. Bir süre sonra belki bakım vs de destek vermeyecek. Ben dizelde ısrar etmekten vazgeçeceğim sanırım.
  • semiramissy S kullanıcısına yanıt
    Daha yeni bir araç dersen tamam zaten. Ben sizi km takıntısı olan biri zannettim. Bazı tipler var belli km üstüne çıkınca arabaya çöp diye bakıyor.

Doğru karar hocam. Dizel miladını dolduruyor.
    Hocam benim araçta dolu hasarı sağ ön kapıda göçük.Sağ iki kapıda sürtme kaynaklı çizik ve birde sol ön ve son arka teker bilyalar dağılmıştı.silecekler ölü.Lastiklar kabak.Araba uçak gibi uğultu çıkarıyordu.
    Bu sorunları çöZsem 100 bine giderdi.Daha fazla uğraşmak istemedim.Galerici takasta 80 bin verdi .bu sorunla yüzünden biraz soğudum.
    2019 şıfır km golf 1.0 comfortline cam tavan 143 bine galericiden almaya niyetlendim sonra galerici olduğu için biraz işkillendim.Audi 177 ye doğuş otoda ekimde sordum.İndirim olur mu Kasım’da dedim zam olur dediler inanmadım.Şimdi 184 oldu .

• Evet, dün itibariyle 1.0 tfsi dynamic prestige a3 almış bulunuyorum. Allah pişman etmesin inşallah:)
    Uzun süreli kullanımda performansını da merakla bekliyorum
  • Hayırlı olsun.Ne kadara aldınız?hangi renk

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni gördüm mesajı. 177bine aldım, dynamic prestige paket muson gri rengi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.