|
Bildirim
|
1.6 atmosferik motorlu bir arac almada ne alirsan al. O 1.0 turbolu aracin performansi 1.6 tdi dan iyi yazanlarada aldırış etme. Bende octavia vardi 2011 model dizel sattim 2016 honda civic 1.6 atmosferik aldim. İlk defa uzun yola ciktim ben boyle bir hata nasil yaptim dedim kendi kendime. Alışmışız dizelin hızlanmasına. Turbo cok farkediyor ve ayrica dizelin torku tatminkar.
|
1.0 115 beygirlik araca “elektirikli bisiklet” diyeni de gördük, A3 düşünen birine megane veya astra önerilerini verenler de :) 1.6 tdi motoru performanslı görüp, 1.0 tfsi’ı hor görmekte bir o kadar ilginç ya hadi neyse.
Bu forum gerçekten çok orjinal insanları kendi içerisinde barındırıyor. 1.0 motor araç bakan kişinin öncelikli beklentisi salt “performans” olmaz zaten. Yaklaşık 3 yıl 1.2 motor 105 beygirlik dsg şanzımanlı Leon’u kullandım. İstanbul - Sakarya arası gibi ufak boyutlu uzun yol ve İstanbul içinde kullanımında beni üzmedi. Test sürüşü yapın, hatta rica edin bir miktar daha zaman ayırabilirlerse imkanlar dahilinde biraz daha kullanın. İyi bir zamana denk gelirseniz bir miktar daha zaman ayırabilirler. |
1.0 benzinli arabayla tapagaz gitmeyeceksen ki gitmeyeceksin hocam 1.6tdi performansını çok ararsın. Burada 0-100 süresine bakıp akıl vereceklere inanma dizelin alternatifi yine bir dizel motordur. 1.6 tdi ile 1.0 benzinliyi kıyaslamak aymazlıktır. 1.4 tsi kıyaslansa neyse...
|
Performans olarak 1.0 tfsi a3, 1.6 tdi leon'dan daha iyi, yakıtı daha fazla olur sadece. Onun dışında kalite olarak çok fark var.
Yani tek aklınıza takılan performans, motor hacmi falansa sıkıntı yok a3 alınır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 28 Ekim 2019; 0:17:37 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramissy -- 28 Ekim 2019; 13:5:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramissy -- 28 Ekim 2019; 13:17:50 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 28 Ekim 2019; 19:54:11 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 28 Ekim 2019; 20:20:4 > |
|