Şimdi Ara

1.6 TDI 'YÜKLÜ' Polo alınır mı? (Açıklamayı okuyun acil!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
10.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayi daha once kullanan kisi fotolardan anladigim kadariyla o arabanin canini almistir zaten.Ki araba 200 bin km'de.Gir piyasasina bak sahibindene sen birak tamponu,egzozu.Arabayi satmaya kalkinca adama "ama benim tamponum su kadar" diyemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 27 Mart 2017; 22:16:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişi harici herkes alınmaz demiş konu sahibi arkadaşta buna rağmen konu başlığını güncellemiş bu aracı bu kadar almak istemenin sebebi nedir? 20 yaşında biri olsam yine bu paraya bu aracı almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

1 kişi harici herkes alınmaz demiş konu sahibi arkadaşta buna rağmen konu başlığını güncellemiş bu aracı bu kadar almak istemenin sebebi nedir? 20 yaşında biri olsam yine bu paraya bu aracı almam

Modifiyesi var ya alengirinden etkilenmistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • At sahibine göre kişner. Araçla epey oynanmış iç mekana sonradan 6 tane gösterge eklenmiş. Bu göstergelerin ölçtüğü gösterdiği tüm değerler okunması gereken dikkat edilmesi gereken detaylara ait. Bu araç bu hali ve bu kmsi ile bakımını yaptır yakıtını koy sorunsuzca gez arabası olmaktan çıkmış artık.
    Bi kaç tane premium araç geçip eğlenicem diye üniversite öğrencisi olarak bu riske değmez bence.
  • asla almazdım böyle bir aracı,hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeftBehind kullanıcısına yanıt
    Ironi yapmis arkadas... Yani umarim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 confort polo beyaz 1.2 tdi 44 binde 47500 e satamadim hatasız boyasiz. Sen pertini bulmussun bravo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacagina 1.4 tsi polo gti al

• shakircan kullanıcısına yanıt
    İroniden anlamayan nesil olmuşum iyi mi .

Umarım ironidir de ben ciddiye almışımdır.

• Bi kişi de dememiş hangi firma müdürüne şirket aracı olarak Polo verir?

Sağlam ayak değil bu araba.
  • araç apaciline ustune birde dizelde 200 bin kmyi de gorunce gozlerim kanadi resmen

bunu bu paraya alirsan tdk ' enayi' tanimina adini soyadini eklesin.

• bu arabayı almak hele ki o kadar para vermek? sen üniversite kazanmış bir insansın bunun yanlış olduğu her yerden belli!!

kaçarak uzaklaşın bu araçtan üniversite hayatın biter
  • Yazılımı falan bir kenara bıraktım, bu aracın listesinde air süspansiyonu görünce direkt ilanı kapattım. Apaçi işi.

Ayrıca bunun fabrika çıkış/yazılımsız hali atmosferik 1.33 japon motorlarından tokat yer. Ancak yazılımla adam edersiniz bu motoru, remap delikanlısı diyorum ben bunlara genelde.

http://www.zeperfs.com/en/duel3128-3474.htm

http://www.zeperfs.com/en/duel3128-5961.htm

http://www.zeperfs.com/en/duel2960-5961.htm

Ama olur mu ? Dizel, 1.6, torku var hani, das auto bir de. Şaka bir yana otobanda çok kolay ayıklanır bunlar.

270 cc daha büyük motor, bir de üstüne en az 0.8 bar falan turbo ekliyorsun. Hala 100 den sonra kepaze oluyorsun. Dördüncü beşinci vites hızlanma verileri var. Birisiyle kapışırken de kimse o viteslerde kalmaz.

Tüple falan uğraşmayayım, rahat araba kullanayım, vites düşürmeden de ara hızlanmalarım yeterli olsun diyen adam için ideal. 1.4 e göre de genel olarak az yakabilir. Fakat performans istiyorum diyen için, yazılımsız hali o hacmine göre kepaze spec. Olmamış.

• Hocam, araba poşet olmuş

• Araba çöp direkt. Ağır apaçi arabası. Şirket müdürünede polo falan vermezler. At yalanı ..... inananı demişler. O kadar oynanmış, yüklenmiş araç başına iş açar. 45e satamadım tertemiz 100 bin kmde mondeoyu. Şu apaçi arabası 47 bin ediyor. Üniversitede bol bol sorunlarla uğraşmak, arkandan apaçi dedirtmek istiyorsan al.

• Heyt be ne köklemişlerdir o pedala

• Herkes farklı bi açıdan bakmış :) bu arabaya kız da atmıştır apaçi ruhlu biriyseniz alınır, bol bol masraf yaparak, her gün yıkanıp paklanarak, trafikte siyah dumanlar eşliğinde bol bol makas atarak, gecenin köründe milleti yatağında sövdürerek binilir

Başka türlü düşünen birinin şu arabanın ilanını görünce bile anında kapatması gerekir. Arabanın her yeriyle oynanmış hatta fotoğraflarıyla bile oynanmış. Hatta ilandaki yazı puntosu bile farklı

• Kardeşim sözüm meclisten dışarı da...

Şöyle salaklar bize neden denk gelmez. Gelsede biz neden kanırtmayız...

Sözlerim bukadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Ironi yapmis arkadas... Yani umarim...

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    İlana bakarken ben de aynı şeyi düşünmüştüm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.