Şimdi Ara

1.6 TDI 'YÜKLÜ' Polo alınır mı? (Açıklamayı okuyun acil!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
10.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, bir araç var ve bu araca talibim ancak araç 3 kez el değiştirmiş. İlk sahibi bir şirket üzerine ve müdür kullanmış sonra şahıs üstüne almış ve şahıs üstüne satın alarak şimdi satmak istiyor. 3'üde birbirini tanımıyor. Aracın 4 kazası var farklı farklı sadece sağ arka kapı değişmiş ve sağ tarafta boya var. Araç 200bin kmde ve düz vites 2011 model.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-r-air-madz-takas-olur-407210164/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Araç ilanı budur.

43 BİN TL EL SIKIŞTIK

ÖZELİKLER;
    4 BAGİMSİZ AİR-AİRMADZ = 6500 TL
    R ÖN TAMPON = 1500 TL
    GT ARKA TAMPON =850 TL
    GT MAŞBİEL=300 TL
    DOUBL EKRAN CC 1250 TL
    PAŞAOĞLU STAGE 2 YAZİLİM 1000 TL
    DOWMPİPE
    KOMPLE
    İSKENDER EGSOZ=1850 TL
    WRC JANT 1250 TL
    CUSTOM BRONZ BASKİ 1650 TL
    DEFİ BAR
    SAT

Araç bir abimin arkadaşının ve istediğin yere gösterebilirsin sıkıntı yok dedi tramer kaydı 2400 TL çıkıyor. Sizce alınır mı, 3-4 sene bineceğim üniversite öğrencisiyim satarken sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartukagitkeserx -- 27 Mart 2017; 22:8:13 >

• "En azından 2 adet hava yastığı ve abs var araçta."

2 hava yastığı ve abs olmayan c sınıfı var da ben mi bilmiyorum? Şahinden doğandan daha dolu bu araç ancak 2000 model c sınıflarında bile 4 hava yastığı olanlar var. 2 hava yastığı ve abs "dolu" yapmaz bir arabayı.
  • araç hakkında bilgi sahibi değilim ama şahsen 6 yaşında 200 bin km ye gelmiş B sınıfı bir araca 47500 TL vermem. Şimdiden hayırlısı olsun.
  • bu saçma sapan arabaya o para verilmez 200bin kmde dizelden bahsediyoruz ayrıca
    edit: yorum tutmuz burdan passatın egzozundan tüm genel müdürlerine kadar .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan58 -- 28 Mart 2017; 0:58:10 >
  • 2 airbag ve abs yi niye yazmamış özelliklerde
  • Ederi en fazla 30 bin olan b sınıfı ve oynanmış araca 47 bin vermek akıl karı değil. Manuel vites ,dizel, 112 hplik c4 falan bak daha iyi bence.
  • Aracın sahibi tanıdık olduğu için 43.000TL el sıkıştık. 3-4 sene bineceğim bir araç olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartukagitkeserx -- 27 Mart 2017; 20:49:42 >
  • Bence binmeseniz daha iyi gibi.

O kadar yüklenmiş aracın geleceğinden ne kadar güven duyuyorsunuz ?

O fiyata C sınıfı araçlar varken neden Polo ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 47,, etmez kardeş naptınız ya
  • bu aracın sıfırı kaç para beyler?
  • Hocam hayırlı olsun alırsanız. Fakat ben o kadar para vermem. Aracın oynanmamış yeri kalmamış. Bir yerinden patlak verse neden verdi diyemeyiz.
  • yazilimli polo 1.6 tdi kullaniyorum, bu sekilde bir araci almayin, bronz debriyaj downpipe egzoz vs arabanin orjinal yeri kalmamis, air suspansiyon vs orjinale donmeye calisirsaniz eger cebinizden oldukca yuksek paralar cikacaktir. Stage 2 dedigine gore 170-180 beygir civaridir heralde arac, bu da enjektorlere turboya oldukca yukleniyor ileride bu ikili basiniza sorun acabilir.
  • Ne gerek var böyle muamma bir araca, daha temizini alın zamanla kendi zevkinize göre yapın. Air süspansiyon olsa n'oluur olmasa n'olur.
  • Bu arabaya bu para verilmez. 200.000 km'ye gelmiş, köpek gibi zorlanmış, heryeriyle oynanmış ayrıca fiyat piyasanın üzerinde. Hadi GTi falan olur şu modifiyeyi yaparsın ama 1.6 TDI'a şu işkence nedir? 50.000 civarına çok güzel C sınıfı HB 3 kapılar var. Bu Polo dakika başı masraf açar yol yakından ben olsam dönerdim.
  • kesinlikle alınır. yükleme sağlam ve kaliteli ellerde yapılmış. kalkıp c segmnet diye bomboş araca o para verilmez. en azından 2 adet hava yastığı ve abs var araçta. birde dsg gibi bombada yok. sadece airi sökseniz satsanız 5000 daha cebinizde kalır. birde bugünün parasıyla bunları yapamazsınız. 1.6 motor 1.2 tdi değil üstelik. yaklaşık 220 hp ye kadar yükleme yapılabiliyor. bence en ideali 180 hp ve altı. asfaltı kazıya kazıya ilerlersiniz. şaka makinesi olur altınızda. gti veya çupra alsanız daha pahalıya üstelik benzini su gibi içer. ne kadar f30 ve f10 bmw varsa tokat manyağı yaparsınız yolda. sizin stoplarınızı izlerler
  • feleğin çemberinden geçmiş bu, yeni sahibine masraf açmak için bekliyor
  • Bu arabalari almayin da boyle apacilerin nesli tukensin artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 27 Mart 2017; 22:9:13 >
  • TSY kullanıcısına yanıt
    "En azından 2 adet hava yastığı ve abs var araçta."

2 hava yastığı ve abs olmayan c sınıfı var da ben mi bilmiyorum? Şahinden doğandan daha dolu bu araç ancak 2000 model c sınıflarında bile 4 hava yastığı olanlar var. 2 hava yastığı ve abs "dolu" yapmaz bir arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 27 Mart 2017; 22:11:6 >
  • Hocam bu araba alınmaz . BU arabayı görünce aklınıza trafikte yapılan hız yarışları dengesiz davranışlar makas filan gelmiyor mu ?? Beni yanlış anlamayın ama ben parasında filan değilim bu araba nasıl kullanılmıştır sizce onu düşünün..
  • Su arabayi da alan cikiyorsa satilmayacak araba yok demektir.

Ben de polo sahibiyim bu arada
  • 200.000KM de oynanmis araba :)

Alinir mi acaba ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.