Şimdi Ara

1.67 vitahalfbiteloader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.67 yayınlandı ve hemen ilk loader yayınlandı sadece 2 oyunu çalıştıran loader in ardından sony bu 2 oyunun netten satışını durdurdu...ve edit..vita yaz aylarına kadar en gereksiz aletler listesindeki yerini koruyacaktır..vita alanlar daha bir süre daha pişman olacaklar...harddiskleri tıka basa oyunla dolu bizler üç beş oyunla doymayız..anlayan anlar atlayan paracıklarına ağlar

• Vita aldigim icin pisman degilim.Cunku cikisindan kisa bir sure sonra, 100 oyun gelmeyecegini billdigim icin ve her hafta yeni kaliteli oyunun cikmayacagini bildigim icin zerre pismanlik duygusu yasamadim.Belklentileri ucuk derecede olanlar ve vita sahibi olamayan bazi kisiler bundan mustesna tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 15 Nisan 2012; 19:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Vita aldigim icin pisman degilim.Cunku cikisindan kisa bir sure sonra, 100 oyun gelmeyecegini billdigim icin ve her hafta yeni kaliteli oyunun cikmayacagini bildigim icin zerre pismanlik duygusu yasamadim.Belklentileri ucuk derecede olanlar ve vita sahibi olamayan bazi kisiler bundan mustesna tabi.

sonuna kadar kayiliyorum bu yoruma. Bir suru oyun var bir suru oyun duyuruldu ama hala doyumsuz olanlar var.
  • pisman degilim, A- MEN full satin aldim, zevk den dört köse oldum ,cok komik ve aktion dolu, mario ya 5 cakar
  • quote:

Vita aldigim icin pisman degilim.Cunku cikisindan kisa bir sure sonra, 100 oyun gelmeyecegini billdigim icin ve her hafta yeni kaliteli oyunun cikmayacagini bildigim icin zerre pismanlik duygusu yasamadim.Belklentileri ucuk derecede olanlar ve vita sahibi olamayan bazi kisiler bundan mustesna tabi.

• quote:

• quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burada bana laf mı koyuldu?

Eğer öyleyse güzel bir savunma yazabilirim yeni bir konuda veya kulüpte.
  • Şuanda vita için birikimi yapmış bulunuyorum, fakat bir iki oyunla idare edemeyenlerdenim alet zaten pahalı oyunlar kartı falan derken astarı yüzünden pahalıya geliyor onun için hala almadım bian önce kırılması lazım benim görüşüm
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum.
  • ya sony hep kendi bilerek veriyor açıgı gelişticilere ama şuan bunu düşünmek kırılır yakında hafızaya sıgdıgı kadar atarım diye heveslenip almak aptallık olur bu şekilde düşnen almasın cihazı

zira sony istedigi hedeflere satışlara karlara ulaşmadı kısaca kaymagını yemedi psp vita'dan exculusive oyunlar dahi dogru dürüst çıkmadı

henüz erken demek için bile erken en az 2 sene var beyler zira ps3 3-4 sene bekledik dongle usb ler için unutun

psp vita ile orjinal oyunların keyfine bakın ben almadan önce bunu biliyordum ama bildigim halde aldım alet güzel

3-4 oyun her şekilde yeter artar alıp takasla yaparak devam edebilirsiniz yurt dışında oyunlar 80tl ülkemizden ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 29 Nisan 2012; 21:49:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.