Şimdi Ara

PHİLİPS 3360/58-12 FRİMWARE [ v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 GÜNCEL 7]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılım sadece 3360/58 ve 3360/12 modeller içindir.Kesinlikle 3380 modeline yüklemeyiniz.

3380 modeline yüklerseniz teknik servislik olursunuz.

Arkadaşlar yazılım test edilmiştir.Güvenle yükleyebilirsiniz.

* Yazılım yapımı düzeltilmesi tamamen bana aittir hiç bir siteden alıntı değildir.

NOT: Yazılım Yüklemek riskli bir işlemdir.Yazılım yüklendikten sonra oluşacak zararlardan ne

turkey forum sitesi ,ne forum donanım nede ben sorumluyum.Sorumluluk tamamen yazılım yükleyen kişiye aittir.Eğer

yazılım yüklemekten çekiniyorsanız teknik servisinizle görüşünüz.

Link:

v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://uploaded.to/file/slon8f

YADA

http://r a p i d s h a r e.com/files/376463769/v5.6_ae_Yae_LESTae_RME_DVP3360_12_ve_58_GAMDANOTERDAM.rar.html

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 İYİLEŞTİRME VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 16 Nisan 2010; 10:44:58 >

• Ben şimdi sizden yazılımı istedim diyelim, ama arkadaşımda yada komşumdada var bu cihazdan ben ona bu yazılımı verisem suçmu işlemiş olacagım, anlamadım ne yasal işlemi.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 29 Ocak 2010; 15:15:21 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 27 Ocak 2010; 12:51:28 >
  • black.mali@hotmail.com teşekkürler şimdiden şifre gelir inşanlah en kısa zamanda.
  • arkadaşlar parola koruması kaldırılmıştır. Linkler yenilenmiştir konu güncel.
  • Beğenen varsa kullanabilir.

Türkçeleşmesi güzel bir şey teşekkürler. ancak başka bir özelliği yok. önceden divx altyazı seçeneği vardı (standart orta geniş filan.) ben geniş seçeneğini kullanırdım. çünkü bu seçenekte alt yazılar daha büyük görünürdü. yeni yazılımda divx altyazı bölümü gitmiş dolayısıyla geniş seçeneği de gitmiş. yerine font ayarı menüsü gelmiş. (arial tohama verdana times new roman)

Bu stiller benim çok ilgimi çekmedi. benim için okunacak bir karakter ve boyut önemli. daha önceki seçenekte bulunan geniş seçeneği bu yazılımda kalktığı için ben eski yazılımı tekrar yükleyeceğim.

Emeğiniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

Beğenen varsa kullanabilir.

Türkçeleşmesi güzel bir şey teşekkürler. ancak başka bir özelliği yok. önceden divx altyazı seçeneği vardı (standart orta geniş filan.) ben geniş seçeneğini kullanırdım. çünkü bu seçenekte alt yazılar daha büyük görünürdü. yeni yazılımda divx altyazı bölümü gitmiş dolayısıyla geniş seçeneği de gitmiş. yerine font ayarı menüsü gelmiş. (arial tohama verdana times new roman)

Bu stiller benim çok ilgimi çekmedi. benim için okunacak bir karakter ve boyut önemli. daha önceki seçenekte bulunan geniş seçeneği bu yazılımda kalktığı için ben eski yazılımı tekrar yükleyeceğim.

Emeğiniz için teşekkürler.

istediğiniz alt yazı özellikleri DVP3360_12_vb6_v5_2_B_1254 bunu yükleyiniz.

• iki tane var bunların farkı ne A ve B...ikisini de mi yükliycez nasıl yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

iki tane var bunların farkı ne A ve B...ikisini de mi yükliycez nasıl yapalım

Not: DVP3360_12_vb6_v5_2_B_1254 bu yazılımın DVP3360_12_vb6_v5_2_A_1254 yazılımından

Tek farkı font ayarlarının standart, orta, normal, geniş fontlarının olmasıdır.

1.mesajda cevabını yazdım yazıyı dikkatlice okusaydınız !!!
  • Linkler yenilenmiştir.

Yazılımları yükleyen arkadaşlar yorumlarını yazarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 29 Ocak 2010; 15:14:43 >
  • Bu yazılım Romen (vbrcod) arkadaşa ait yazılım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Bu yazılım Romen (vbrcod) arkadaşa ait yazılım değil mi?

hayır yazılım baştan aşağı @gamdanoterdam tarafından değiştirilmiştir.Romen arkadaşın yapmış olduğu yazılımda alt yazı ayarları ..vs ingilizce.@gamda noterdam tarafından alt yazı ayarları ,codekler..vs tamamen yenilenmiş ve menüler türkçeleştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 29 Ocak 2010; 15:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

hayır yazılım baştan aşağı @gamdanoterdam tarafından değiştirilmiştir.Romen arkadaşın yapmış olduğu yazılımda alt yazı ayarları ..vs ingilizce.@gamda noterdam tarafından alt yazı ayarları ,codekler..vs tamamen yenilenmiş ve menüler türkçeleştirilmiştir.

Peki linkte verilen yazılımda Vb kodu neden var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Peki linkte verilen yazılımda Vb kodu neden var?

bizim hazırlamış olduğumuz yazılım sadece vd koduyla benzer özellikler taşımaktadır.Bizim yazılımın vb den tek farkı bazı codekler yenilenmiş bazı buglar düzenlenmiş ve tamamen menüler türkçeleştirilmiştir.Vb yazılımını hazırlayan romen diye hitab ettiğiniz kişilerin yazılımından bir kaç örenek aldık.Bizde 1254 ve version 5.2 olarak yayınladık.Başka bir çıkar gözetilmemiştir.

birazda yazılımı denedinizmi ondan bahsederseniz memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 29 Ocak 2010; 17:08:03 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 19 Şubat 2010; 11:11:06 >
  • Eline sağlık arkadaşım güzel olmuş. Az önce yükledim cihazıma sıkıntı yok şimdilik. Fakat bir kaç sorum olacak bilgi verebilirsen sevinirim.

1) Philips in resmi sitesinde yayınladığı 42 versiyonunun modlanmış halimi bu yazılım?
    2) Cihazı her açtığımda Yükleniyor yazısının altında DVP3360_12.bin yazması normal bir durum mu?
    3) Dosya isimlerindeki Türkçe karakterlerle ilgili bir düzeltme söz konusu olabilir mi?
    4) Ses açma ve Ses kısma özelliklerinin Repeat tuşlarına eklenebilme olasılığı varmıdır? (Diğer Philips versiyonlarında yapılabildiğini okumuştum)
    5) Müzik çalarken bir klasörün içeriğini karışık çalma yada bir klasörün altında birden fazla klasörde müzik varsa bunların hepsini çalmak mümkün mü?

Sorularımı yanıtlayabilirseniz cihazdan daha fazla verim alabilmiş olurum.

Emeğin için tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MemoTech

Eline sağlık arkadaşım güzel olmuş. Az önce yükledim cihazıma sıkıntı yok şimdilik. Fakat bir kaç sorum olacak bilgi verebilirsen sevinirim.

1) Philips in resmi sitesinde yayınladığı 42 versiyonunun modlanmış halimi bu yazılım?
    2) Cihazı her açtığımda Yükleniyor yazısının altında DVP3360_12.bin yazması normal bir durum mu?
    3) Dosya isimlerindeki Türkçe karakterlerle ilgili bir düzeltme söz konusu olabilir mi?
    4) Ses açma ve Ses kısma özelliklerinin Repeat tuşlarına eklenebilme olasılığı varmıdır? (Diğer Philips versiyonlarında yapılabildiğini okumuştum)
    5) Müzik çalarken bir klasörün içeriğini karışık çalma yada bir klasörün altında birden fazla klasörde müzik varsa bunların hepsini çalmak mümkün mü?

Sorularımı yanıtlayabilirseniz cihazdan daha fazla verim alabilmiş olurum.

Emeğin için tekrar teşekkür ederim.

1) EVET

2) NORMAL Cihazı her açınızda 1 kereliğine mahsus gelir sonra gelmez.

3) çalışmalar sürdürülüyor.Bu sorun markalı cihazlarda var sadece philipsde değil

4) eğer repeat tuşuna atarsak beni dosya tekrarla klasör tekrarla bunlar ne olacak ?Sizde tvnizin kumanda tuşundan ayarlayınız.

5) repeat tuşunu ayarlayarak bu işi halledebilirsiniz

• Teşekkür ederim. ;)
    Gelişmeleri sizin aracılığınızla takip etmeyi umuyorum. Kolay gelsin.
  • -Dosya isimlerini gösteren menü başlıklara türkçe karakter desteği eklenecektir....

-Repeat tuşuna volüme modülü eklenen yazılımlar hazırdır.

Test aşamasında doğruluğu kabül edildikten sonra yazılımlar yayınlanacaktır bilginize.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.