Şimdi Ara

PHİLİPS 3360/58-12 FRİMWARE [ v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 GÜNCEL 7] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey soracağım usb(mp3 dosylarımda var) yi taktığınızda usbyi tanıdıktan sonra direk mp3 çalıyormu sizdede yoksa kök dizini mi gösteriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

arkadaşlar bişey soracağım usb(mp3 dosylarımda var) yi taktığınızda usbyi tanıdıktan sonra direk mp3 çalıyormu sizdede yoksa kök dizini mi gösteriyor..

sorun olmaz.Hiç bir sakıncası yoktur.tüm dvix oynatıcıların hepsi öyle bu kadar ayrıntıları fazla dert etmeyiniz !!!
  • Link:

v5.6 FİNAL DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://r a p i d s h a re.com/files/360139957/v5.6_Fae_NAL_DVP3360_12_ve_58_GAMDANOTERDAM.rar.html

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...
  • @Miralay25

Son verdiğiniz rapid linkinin download limiti dolmuş. Acaba yeni bir link verme imkanınız var mı?

Saygılar.
  • v5.6 FİNAL DVP3360-12 ve 58 yazılımı indiren varsa bana yollasın lütfen savas.yilmaz@hotmail.com
  • Link:

v5.6 FİNAL DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://ul.to/1zybfg

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

Linkler yenilenmiştir
  • elinize sağlık gerçekten güzel olmuş.
  • acaba cihazın standart altyazıları kaç punto? GAMDANOTERDAM'ın yazılımını kuracağım ancak mevcut karakter puntosundan memnunum, menüler ve font değişikliği için yüklemek istiyorum. hangisini yüklersem altyazı büyüklüğü eskisi gibi kalır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

acaba cihazın standart altyazıları kaç punto? GAMDANOTERDAM'ın yazılımını kuracağım ancak mevcut karakter puntosundan memnunum, menüler ve font değişikliği için yüklemek istiyorum. hangisini yüklersem altyazı büyüklüğü eskisi gibi kalır?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

acaba cihazın standart altyazıları kaç punto? GAMDANOTERDAM'ın yazılımını kuracağım ancak mevcut karakter puntosundan memnunum, menüler ve font değişikliği için yüklemek istiyorum. hangisini yüklersem altyazı büyüklüğü eskisi gibi kalır?

+1

arkadaşlar bu tür sorularınız sorulması bana anlamsız geliyor !!!

yazılımların hepsinin alt yazısı değişik boyutdadır !!!

Eğer lcd 82 ekran kullanıyorsanız 32 pountluk yazılımı kullanabilirsiniz.crt tüplü 57 ekran..vs kullanıyorsanız 38 pount..vs kullanınız .Hangi yazılımı kullanacağınızı biz mi söyliyelim hepsinin teker teker deneyin hangi alt yazı boyutu hoşunuza gider se o yazılımı kullanın

• ben 102 ekrana 32 pountu kurdum gayet iyi görünüyor altyazı stilini de verdana yaptım... 34 pountu da deniycem bi ara... sil yükle yapmaktan bozulmassa dvd eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 24 Mart 2010; 10:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

quote:

+1

Eğer lcd 82 ekran kullanıyorsanız 32 pountluk yazılımı kullanabilirsiniz.crt tüplü 57 ekran..vs kullanıyorsanız 38 pount..vs kullanınız .Hangi yazılımı kullanacağınızı biz mi söyliyelim hepsinin teker teker deneyin hangi alt yazı boyutu hoşunuza gider se o yazılımı kullanın

şaka gibi... 1 satırlık yazıyı okuyamayıp 3 satır cevap yazmış.

ben sana şu ekran için hangi punto iyidir diye sormuşum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

ya ben anlatamadım ya siz anlamak istemediniz !!!

mesajlarınızda ben şu boyutta ekranlı televizyon kullanıyorum ..vs gibi bir mesajlarınızda bu yazınız varmı ?

size şöyle yardımcı olayım...

deneme yanılma yoluyla tüm yazılımları cihazınızda deneyiniz hangi yazılımı beğenirseniz onu kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

ya ben anlatamadım ya siz anlamak istemediniz !!!

mesajlarınızda ben şu boyutta ekranlı televizyon kullanıyorum ..vs gibi bir mesajlarınızda bu yazınız varmı ?

size şöyle yardımcı olayım...

deneme yanılma yoluyla tüm yazılımları cihazınızda deneyiniz hangi yazılımı beğenirseniz onu kullanın.

hocam dalga mı geçiyorsun okuman mı yok?

quote:

acaba cihazın standart altyazıları kaç punto? ...

...hangisini yüklersem altyazı büyüklüğü eskisi gibi kalır?

• @cevaps

Burda bu kadar yazacağınıza benim gibi deneme/yanılma ile kendinize uygun olanını çoktan bulurdunuz. @GAMDANOTERDAM ve ekibi tarafından hazırlanan yazılımlar @Miralay25 sadece bu sitede bu yazılımın duyurumunda yardımcı olmaya calisiyor. Genele hitap eden bir sayfaya yazıyorsunuz uslubunuz pek hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

@cevaps

Burda bu kadar yazacağınıza benim gibi deneme/yanılma ile kendinize uygun olanını çoktan bulurdunuz. @GAMDANOTERDAM ve ekibi tarafından hazırlanan yazılımlar @Miralay25 sadece bu sitede bu yazılımın duyurumunda yardımcı olmaya calisiyor. Genele hitap eden bir sayfaya yazıyorsunuz uslubunuz pek hoş değil.

@cevaps arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım ama ya ben anlatamadım yada beni anlamak istemedi ...

ben bilememki kim kaç ekran tv kullanıyor.tv ekran büyükse kullanılacak yazılımın puontu düşüktutulamlı.

eğer tvler 37 ekran tüplü tvler ise ozaman en az 38 pount seçilmeli olay bundan ibaret...
  • Link:

v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://uploaded.to/file/slon8f

YADA

http://r a p i d s h a r e.com/files/376463769/v5.6_ae_Yae_LESTae_RME_DVP3360_12_ve_58_GAMDANOTERDAM.rar.html

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 İYİLEŞTİRME VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

• Arkadaşlar ;

1 / MTK.BIN Yazılımı bilgisayarınızdan USB belleğine kopyalayın. deniyor MTK bin yazılımı yok nerede bulabilirim? verdiğiniz linkteki dosyalarda yok...
  • DVD'imi bugub aldım lost'daki altyaziyi görmüyor (6.sezon 11. bölüm ) neden olabilir arkadaşlar?
  • klasörü açtığında içinden çıkan yazılım işte...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.