Şimdi Ara

PHİLİPS 3360/58-12 FRİMWARE [ v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 GÜNCEL 7] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diyar_21

klasörü açtığında içinden çıkan yazılım işte...

MTK.BIN dosyası diye bir dosya yok yada adı mı farklıdır ??
  • 3360_12.bin yazar odur işte
  • iki sorum olacak arkadaslar dün aldıgım 3360 58 ıcın bu guncelleme gecerlımıdır ve hangı font buyuklugunu secmelıyım lcd 81 ekran tv ıcın
  • yazılım klasöründe yazı punto boyutlarına göre farklı yazılım klasörleri var..birde standart-normal-orta-geniş fontlar klasörü
    acaba bu iki seçenekten birini mi tercih edeceğiz
    mesela ben 34 punto yüklemeyi düşünüyorum
    diğer standart-orta-geniş klasöründeki yazılımıda yüklesem 34 punto yazılımının yerini mi alacak
  • hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim ama özellikle divx filmlerde altyazılarda harfler arası boşluk fazla...bence bu da düzeltilebilirse harika olur ve işte o zaman son sürüm bu denir
  • arkadaşlar herkes v5.7 yazılımını beklesin kısa zamanda eklenecektir bilginize
  • Merhabalar. Arkadaşlar ben vb6rocod a ait yazılımı yüklemiştim. Burada ki yazılım daha mı iyi? Kumandadan ses azaltma yükseltme oluyor mu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Merhabalar. Arkadaşlar ben vb6rocod a ait yazılımı yüklemiştim. Burada ki yazılım daha mı iyi? Kumandadan ses azaltma yükseltme oluyor mu? Teşekkürler.

Volüm kontrol hiç birinde yok zaten.. Ben de vb6rocod modifiye yazılım yüklemiştim; sorunsuz kullanıyorum ve memnunum..
  • bu son versyon 5.6'da türkçe karakter sorunu var mı????

orjinal versyon 42 ye göre tavsiye ediyor musunuz ?
    ben 42 kullanıyorum memnunum aslında ama bazı filmleri açmıyor büyük boyutlu....birde arkaplan beyaz olduğunda altyazı zor okunuyor arada bir.
  • Merhabalar,
    Programı hazırlayanların eline sağlık, çok başarılı bir güncelleme olmuş.
    Çift dilli filmlerde dublajın birinden diğerine nasıl geçiyoruz bilgi verebilecek var mı acaba?
    Saygılar.
  • 5.7 Ne zaman geliyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anterosc

Merhabalar,
    Çift dilli filmlerde dublajın birinden diğerine nasıl geçiyoruz bilgi verebilecek var mı acaba?
    Saygılar.

Audio tuşuna basın,5,7 yazılımında volüm kontrol olacak mı? Açıkçası bende bu yazılımı yüklemedim hala romen arkadaşın yaptığı yazılımı kullanıyorum yetiyorda yalnız USB'de dosya adlarında Türkçe karakterler doğru çıkmıyor bu yazılımlarda bu sorun giderildi mi? tabi birde kumandada repeat tuşlarına volüm kontrol atanması da önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

quote:

Orijinalden alıntı: anterosc

Merhabalar,
    Saygılar.

Audio tuşuna basın,5,7 yazılımında volüm kontrol olacak mı? Açıkçası bende bu yazılımı yüklemedim hala romen arkadaşın yaptığı yazılımı kullanıyorum yetiyorda yalnız USB'de dosya adlarında Türkçe karakterler doğru çıkmıyor bu yazılımlarda bu sorun giderildi mi? tabi birde kumandada repeat tuşlarına volüm kontrol atanması da önemli..

Teşekkürler askan22, saygılar.

• Sanırım Miralay 25 arkadaşımız baya bir yıldırılmış sorularla. 2 aydır sesi çıkmamış. Umarım yeni güncellemeler ile foruma döner. Yardımları için çok teşekkürler.
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • Merhaba firmware'i yükledikten sonra DVD'imden ses alamıyorum.
    Codectendir diye eski filmler denedim yine ses gelmedi.
    Mp3 oynattım yine ses yok.
    Ama onun dışında hiçbir sorunu yok gayet güzel çalışıyor. Görüntü ve altyazıları oynatıyor.
    Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • Ben böyle bir sorun yaşamadım.
  • H264 codec desteğini çok isteyen var bu codec blu-ray, playstation 3 gibi yeni nesil cihazlarda bulunmaktadır dvd player maliyetide az olması sebebi ile bu hd codec yapısını kullanan dosya türünü açamaz çünki bu özellik yazılımsal değil donanımsaldır, yani mkv yada hdmp4 izleyebilirmiyim acaba ileride kodlanabilirmi beklentisi ile bu cihazlardan almayı düşünmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 23 Nisan 2011; 15:23:18 >
  • Buradaki bilgiler çok güzel bende deneyeceğim ama orjinal haline nasıl döneceğiz o güncellemeyi nerden edinebiliriz ona göre yüklemek istiyorum ben. Birde benim LGLH2000 TV bar ancak HDMI ile bağladığımda Tv kumandasından kontrol edemiyorum DVD playerı nasıl oluyor bilen arkadaşlar bana bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • linkler ölü yeniliyebilirmisini.z....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.