Şimdi Ara

1.6M SP LI STR BLADER İÇİN BUILD TAVSIYESI?(SS'LI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar...Uzun zamandır farm yaptığım full str blader charımı lvl e gitmeye başladım.Şuan 56 lvl ve şuan için sadece fire ve bicheon skillerini maxlamaktayım.3.cü skill olarak light ya da force arasında kaldım.Light skillerini açarsam standart bir charım olacak diye düşünüyorum.Force blader bulunduğum serverde yok denecek kadar az.Force açmamın nedeni ise bladerin damage oranını arttırmak.Sizce hangini açmalıyım?Yoksa yol yakınken bowa mı dönmeliyim?Saygılar...

1.6M SP LI STR BLADER İÇİN BUILD TAVSIYESI?(SS'LI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 12 Mayıs 2009; 10:50:19 >

• zaten 60lvlde force işine yaramaya başlıcak 71lvlde blade yawaş yawaş force skilleri açılmaya başladnıyor yani force blade yerine light açsan ben bicheon 100 fire 100 light 30 cold 70 planlıyorum ve çokta hoş oluyor ama herkesin kendi zevki tabii ki
  • Ben kendimi bladerımda light kullandım item arasında çok fark olmadığı sürece çokta rahat çarpışabiliyorum
  • Force'a kesinlikle yanaşma. Hele ki 100 Lv. geldi sakın yanaşma. Hiç birşey yapamazsın yapamadığın gibi de rezil olursun. Sana önerebileceğim yapılandırma ise şu olur ;

100 Bicheon
    100 Fire
    100 Lightning

Çoğu kişi der Cold 20 yap Snow aç diye. Bu çok saçma. Bicheon'da snow'un görevini neredeyse gören yeni bir skill gelmişti hatırlıyorsan. Phy defans (Kalkana veriyor) - Phy attack. O yüzden sana bu buildi tavsiye ederim . . .
  • Force ile Light arasından lightning yapmanı öneririm pill bugu duruyor diye biliyorum bu yüzden force işine yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 12 Mayıs 2009; 16:12:58 >
  • bende fikrimi sölemek istededim bana göre blader devam et kral ol force yanaşma 100lvl de çarı sağlam dizince saten çok sağlam olcan ben tavsiyem kral bi çar için cold 100 fire 100 bicheon 100 yaptınmı tadından yenmez str cilerde intçilerde kesemez
  • 100 Lvin gelmesiyle bence kesinlikle light.Yeni cave + pvplerde falan serilik sağlayacaktır.Yinede oyun zevkine göre değişir bireysel bir char istiyorsan sadece pvp ağırlıklı o zaman force tercih edebilirsin ama kendimce önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede lıght önceden damage az diye force açıyodular ama şimdi damagenin az olması önemli olmayacak lıghtı açarsan işi bitirirsin
  • quote:

Force'a kesinlikle yanaşma. Hele ki 100 Lv. geldi sakın yanaşma. Hiç birşey yapamazsın yapamadığın gibi de rezil olursun. Sana önerebileceğim yapılandırma ise şu olur ;

100 Bicheon
    100 Fire
    100 Lightning

Çoğu kişi der Cold 20 yap Snow aç diye. Bu çok saçma. Bicheon'da snow'un görevini neredeyse gören yeni bir skill gelmişti hatırlıyorsan. Phy defans (Kalkana veriyor) - Phy attack. O yüzden sana bu buildi tavsiye ederim . . .

katiliyorum
  • Light açarsan 100 Lv. sana daha serilik sağlıcak..

Force açmanı önermiyorum. Çünkü sen adama force skilleriyle etkisiz hale getirene kadar adam size attack yapmaya devam edicek. Force sadece pvp'de işe yarar, mob kesmen için çok fazla avantaj sağlamaz.
  • bu çarı sadece 100 de zevk almak ve ya paran bolsa ben rahat rahat silkle tercihimi değiştirim 110 gelince dersen force çokta manyak olur ama ben bu çarı uzun süreli düşünüyorum dersen light bende para b.k dersen cold ki tavsiyem cold
  • Az önce light skillerini levelime kadar maxladim lightningdeli piercing force skili (mag atak arttıran) açmamın imbue skiline ya da damage yararı olurmu?
  • O skillin size bir yararı olmaz..
  • Olur.Fire'nin el yakması bile bir mag. attack skilidir.

Ayrıca blade combo skillerinde ve diğer birkaç skilinde division ekleme özelliği var.Yani Force ye gerek yok.
    100 BİCHEON
    100 FİRE
    100 LİGHTNİNG
  • kas patron kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Force'a kesinlikle yanaşma. Hele ki 100 Lv. geldi sakın yanaşma. Hiç birşey yapamazsın yapamadığın gibi de rezil olursun. Sana önerebileceğim yapılandırma ise şu olur ;

100 Bicheon
    100 Fire
    100 Lightning

o skill kalkandan % lik bi defansı alıp atagı artırmıyor muydu?
  • Celestial Ground Bicheon Force'den bahsediyorsan eğer phy def düşürüp phy atak veriyor...
  • bence yol yakınken bowa dön ..

unique için bi build istiyorsan basit ve kullanışlı 100 fire / light / pacheon var

pvp içinde güçlü 100 fire / force / pacheon var ... sana kalmış
  • bence char ı sat gitsin para eder baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: düş_man

Az önce light skillerini levelime kadar maxladim lightningdeli piercing force skili (mag atak arttıran) açmamın imbue skiline ya da damage yararı olurmu?

Olur tabiki.Fire el yakma skiline etkisi olur onuda maxlayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.