Şimdi Ara

1.6m sp li yapılandırılmamış Ch charım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalar;yukarıda yazdığım gibi bir charım var.Daha doğrusu 1 ay sonra farmı biticek ve elimde olucak.Str çin yapmak istiyorum.Fire-Bic.-Lig yada Fire-Heuk.-lig/ice
    diye düşündüm fakat hiçbir şekilde karar veremiyorum.Yorumuza kalmış birde bu iki buildden güzel pvp videolarını paylaşırsanız çok memnun olurum

• oncelıkle hayırlı olsun .
    Ne için kullanacaksın ? Unıq ? Pvp ?

Ben olsam str chıne charda coldu maxlamam %20 lık snow yeter 110fire 110pacheon 90light 20cold ( snow için ) boyle bır yapılandırma hem unıq hem pvp için çok saglam olacagına emınım.
  • Pvp job war karışık Blader olsam çektiğim zorluğa değer mi ?
  • Glavier'in 110 daki durumunu bilmiyorum ama 100'de iyi dağıtıyordu.Glavier hızlı kasar pvp ve jobda iyidir.Ama dediğim gibi 110'u bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Herkeze merhabalar;yukarıda yazdığım gibi bir charım var.Daha doğrusu 1 ay sonra farmı biticek ve elimde olucak.Str çin yapmak istiyorum.Fire-Bic.-Lig yada Fire-Heuk.-lig/ice
    diye düşündüm fakat hiçbir şekilde karar veremiyorum.Yorumuza kalmış birde bu iki buildden güzel pvp videolarını paylaşırsanız çok memnun olurum

Fire heuksal light/cold derim.Güzel bir set ve güzel bir silah ile baya iyi sonuçlar alırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Herkeze merhabalar;yukarıda yazdığım gibi bir charım var.Daha doğrusu 1 ay sonra farmı biticek ve elimde olucak.Str çin yapmak istiyorum.Fire-Bic.-Lig yada Fire-Heuk.-lig/ice

Fire heuksal light/cold derim.Güzel bir set ve güzel bir silah ile baya iyi sonuçlar alırsın diye düşünüyorum.

Olabilir.Blade kasması zor damageleride sox silahı yoksa oldukça az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.