Herkeze merhabalar;yukarıda yazdığım gibi bir charım var.Daha doğrusu 1 ay sonra farmı biticek ve elimde olucak.Str çin yapmak istiyorum.Fire-Bic.-Lig yada Fire-Heuk.-lig/ice diye düşündüm fakat hiçbir şekilde karar veremiyorum.Yorumuza kalmış birde bu iki buildden güzel pvp videolarını paylaşırsanız çok memnun olurum
oncelıkle hayırlı olsun . Ne için kullanacaksın ? Unıq ? Pvp ?
Ben olsam str chıne charda coldu maxlamam %20 lık snow yeter 110fire 110pacheon 90light 20cold ( snow için ) boyle bır yapılandırma hem unıq hem pvp için çok saglam olacagına emınım.
Pvp job war karışık Blader olsam çektiğim zorluğa değer mi ?
Glavier'in 110 daki durumunu bilmiyorum ama 100'de iyi dağıtıyordu.Glavier hızlı kasar pvp ve jobda iyidir.Ama dediğim gibi 110'u bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Herkeze merhabalar;yukarıda yazdığım gibi bir charım var.Daha doğrusu 1 ay sonra farmı biticek ve elimde olucak.Str çin yapmak istiyorum.Fire-Bic.-Lig yada Fire-Heuk.-lig/ice diye düşündüm fakat hiçbir şekilde karar veremiyorum.Yorumuza kalmış birde bu iki buildden güzel pvp videolarını paylaşırsanız çok memnun olurum
Fire heuksal light/cold derim.Güzel bir set ve güzel bir silah ile baya iyi sonuçlar alırsın diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Fire heuksal light/cold derim.Güzel bir set ve güzel bir silah ile baya iyi sonuçlar alırsın diye düşünüyorum.
Olabilir.Blade kasması zor damageleride sox silahı yoksa oldukça az