Şimdi Ara

1.6T - 2.0T Alınık Insignia ve Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu kirletmek hiç istemem. Ancak Honda kullanıcısı olarak Opel'e sert bir geçiş yapmaktayım. Bunun için forumlardan epey Insignia hakkında yazı okudum. Mevcut kullandığım Civic'ler 1.6 (125HP) 1.8 (140hp). Daha güçlü ve daha atik bir motor istediğimden ötürü takdir edersiniz ki 1.6(180) ve 2.0(220) hacimli otomatik Insignia'lara bakıyorum.

-Bütçem ; 50.000 - 57.000 (Yukarısına çıkamam.)
    -Lpg kesinlikle düşünmüyorum.

Kullanıcısı olduğunuz bu modelin iç dizaynında kronik bir problemi var mıdır? Aracı görmeye gittiğimde en çok deforme olan yeri neresidir, neresi kontrol etmeliyim? Ben kendi araçlarımı çiçek gibi baktığımdan dolayı çok hassasım bu konuda.

Motor ve yürüyen aksam konusunda en çok arıza çıkartan noktası neresidir? Mesela şöyle bir şey var mıdır; 50bin km'den sonra motorun şurası tırtlar, şurasından tıkırtı sesi gelir gibi.

Şöyle'de bir şey var Editionlar ile Cosmo arasında çok değişik farklar mı var? Çünkü aracın motor gücüde mi değişiyor onu anlamadım. İlanlarda ve forumda biri başka beygir gücü yazmış, diğeri başka.

Yukarıda ki soruların cevabı gibi bana yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 3 Haziran 2015; 9:13:47 >

• Bütçenizi bilmiyorum ama ben makyajlı kasa 170 beygir düz vites Cosmo tavsiye ederim. Makyajsızda iç tasarım epey eski ve bol düğmeli. Bir de Edition seçerseniz sonra her Cosmo gördüğünüzde içiniz gidecek.

Eğer yok ben illa 180'likten alıcam derseniz ilk bakmanız gereken LPG'li olup olmadığı. Motor uyumsuz olduğundan sıkıntı çıkarması pek yüksek ihtimal. LPG'li tercih edecekseniz de sübaplar çelik ile değiştirilmiş mi kontrol edin. Belli bir kilometreden sonra siz değiştirmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca fren balataları ve baskı balataya da listeye ekleyin. Araçların yüksek gücünden sanırım çabuk aşınıp bitebiliyorlar.

Son olarak AFL+ candır. Yeniden halojenli arabaya binince anladım ki ben yıllardır önümü görmemişim :D
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Bütçeyi yazmamışım. 50-57bin arası bakıyorum nette. Genelde km'yi 90bin altında tutuyorum. Lpg kesinlikle düşünmüyorum. Zaten işten güçten vakit bulmak zor.

Bu arada makyajlı kasa demişsiniz, hangi yıllarda makyajlandı Insignia?

AFL+ nedir onu bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 3 Haziran 2015; 9:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

Cevap için teşekkürler.

Bütçeyi yazmamışım. 50-57bin arası bakıyorum nette. Genelde km'yi 90bin altında tutuyorum. Lpg kesinlikle düşünmüyorum. Zaten işten güçten vakit bulmak zor.

Bu arada makyajlı kasa demişsiniz, hangi yıllarda makyajlandı Insignia?

AFL+ nedir onu bilmiyorum?

2013 ün kasım ayında satısa basladı maakyajlı kasa insignia
    makyajlı kasada ic kotpiti - ön far ve ön panjur tampon arkada stoplar ve tampon yenilendi vs vs

afl + opel in cıkarmıs olduğu bi far sistemi

AFL+ en iyi görüşü sağlar. Şehirde, yaya alanlarında, şehir dışı yollarda ve otobanda sürüş için genişlik, açı ve menzilde değişken ışık huzmesi dağılımı özelliğine sahip bu sistem gaz boşalımlı bi-xenon ön farlara sahiptir. Bu sistem kötü hava aydınlatması, dinamik viraj aydınlatması, kavşak aydınlatması, uzun far asistanı ve LED gündüz farlarıyla desteklenmektedir. Sensörler ve yazılım, çevreyi, trafiği ve hava koşullarını sürekli gözlemleyerek uygun aydınlatma fonksiyonu arasında otomatik geçiş yapar.AFL’ ödüllü bir aydınlatma sistemidir makyajlı insigniada afl + plus bunlunur

SAYGILAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6Turbo COSMO modelini kesinlikle tavsiye ediyorum. Edition elegance ile arasında çok büyük donanım farklılıkları var, COSMO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.