Şimdi Ara

1-7 Ocak 07-12 arası McDonald's Ücretsiz Küçük Filtre Kahve - Americano

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PDF dosyasındaki şubelerde geçerli. 1-7 Ocak 07-12 arası McDonald's Ücretsiz Küçük Filtre Kahve - Americano
    https://www.mcdonalds.com.tr/Files/Kampanyalar/guncel/ed9fc9b5-6f99-4c68-8a82-b505205a8957-kampanya-hediye-kahve-restoran.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 1 Ocak 2025; 12:19:43 >

• masadan herhangi bir fişi alıp gitsek olur o zaman
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hediyeler ve kampanyalar uygulamadan karekod göstererek alınıyor. 1-7 Ocak 07-12 arası McDonald's Ücretsiz Küçük Filtre Kahve - Americano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 1 Ocak 2025; 12:20:52 >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    şartlarda fiş diyor, onu nasıl yapcaz ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Demek istediği bir siparişte 2 adet kampanya kullanılabilir mesela bunu ve uygulamadaki indirimli menüyü tek fiste yeni siparişe başlamadan kullanabilirsiniz
  • Fiş yoksa konu bence açılmamalıydı
  • Nasıl kullanıldığını baştan sonra anlatabilecek yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xboxmeraklisi X kullanıcısına yanıt
    Fiş diye bir şey yok. Uygulamada kampanyayı seçince kullan deyip karekod oluşturacaksın kasada onu okutacaklar sonra hangisini istiyorsan onu alacaksın. İlk yazdığım an sanki tek karekodla iki tane kahve alınabiliyor gibi anladım çok yüksek ihtimalle öyle bir şey yok, sildim. Tek karekod tek çeşit kahve gibi.
  • Fiş diyenler neyin kafasını yaşıyorlar okuduklarını da anlamıyorlar.
  • sabah 7 25 de işe giderken alayım dedim ışıklar yanıyorsu ama kimse yoktu içerde otomatrik kapı da açılmadı muhtemelen olsa da o anda kahve hazr da değildir 1-7 Ocak 07-12 arası McDonald's Ücretsiz Küçük Filtre Kahve - Americano 

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Kimleri görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 3 Ocak 2025; 11:56:18 >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Selamlar 😂
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam nasılsın, nasıl gidiyor görüşmeyeli
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Allah'a Şükür iş güç koşturuyoruz bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz siz nasılsınız yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.