Şimdi Ara

1.70 boyunda , fizigi kuvvetli birine Dövüs Sporu Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.70 boyundayim, genel olarak vucudum omuzlarim genistir ve fitness ile ugrastigimdan kuvvetli sayilirim.

Sizce ugrasmam gereken dovus sporu hangisi ? Tıknaz oldugumdan dolayi gures daha uygun gibi geliyor . Aslinda aklimda yatan kickbox fakat kisa boy bir dezavantaj olusturur mu onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözlük Sevdalısı -- 7 Ekim 2017; 1:4:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyunla alakasız hangisine yeteneğin varsa ona başla derim kafanda 2 spor belirlemişsin zaten git dene artık hangisinde iyiysen ondan devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padleng

Boyunla alakasız hangisine yeteneğin varsa ona başla derim kafanda 2 spor belirlemişsin zaten git dene artık hangisinde iyiysen ondan devam et.

Hocam ama kick boxta ya kollarim vs kisa oldugu icin verim alamazsam ? Boyle olur diye korkuyorum acikcasi , fizyolojimle en iyi verimi alabilecegim hangisidir acaba ?

• 1.70 boyunda olman kickboxtan verim alamayacağın anlamına gelmez aslında.1.70 birisi için boxta ideal sikletin hafif siklet olduğunu var sayarsak rakiplerinde hemen hemen sana yakın olacaktır.Belki minimalist kol uzunluğu gibi farklar olabilir ama sorun çıkartmaz.Zaten 1.70 boyunda orta sikletten sonrasında dövüşmen uzak bi ihtimal olduğu için kendi sikletinde olmayan rakiplere karşı kaygılanman gereksiz olur.
  • 1.90 boyunda 110kilo adami devirebilirmisin?

• ya 1.70 boyundasındır ya da güçlü, birini seç.
  • hocam dövüş sporlarında kariyer yapmayımı hedefliyosunuz eğer böyle bi amacınız yoksa boyunuz kolunuz uzunlugu gibi şeyler bu sporlardan herhangi birine engel değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence güreşe yönel. insan görünüş olarak değil güç olarak gerçekten güçleniyor. hele hele yağlı güreşte. teknik anlamda hem beynini hem vücudunu zorlayan bir spor. tek sıkıntısı sakatlanmanın biraz daha olası olması diğer spora göre. Yine de ben güreş diyorum.
  • Bence dövüş sporu dediğin Muay Thai olcak. Herşey var sokak stiline yakın(diz, dirsek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

1.70 boyunda olman kickboxtan verim alamayacağın anlamına gelmez aslında.1.70 birisi için boxta ideal sikletin hafif siklet olduğunu var sayarsak rakiplerinde hemen hemen sana yakın olacaktır.Belki minimalist kol uzunluğu gibi farklar olabilir ama sorun çıkartmaz.Zaten 1.70 boyunda orta sikletten sonrasında dövüşmen uzak bi ihtimal olduğu için kendi sikletinde olmayan rakiplere karşı kaygılanman gereksiz olur.

Hocam zaten musabaka vs dusunmuyorum. Gunluk hayatta kendimi en iyi sekilde savunabilmek amacim.

• Atom karınca forumumuzda

• quote:

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

hocam dövüş sporlarında kariyer yapmayımı hedefliyosunuz eğer böyle bi amacınız yoksa boyunuz kolunuz uzunlugu gibi şeyler bu sporlardan herhangi birine engel değil

Kariyer hedeflemiyorum hocam.

• Ben olsam o boyda güreş yapardım hocam kolay kolay yıkılmazsınız. Kick box da uzun ve kısa boyun bir avantajı dezavantajı var mı bir bilgim yok ama yapılıyım da diyorsanız güreş iyidir.
  • Krav maga sporu var İsrail kökenli sert bir dövüş sanatı boyla ilgisi yok İstanbul da öğreten yerler var sanırım internetten bakabilirsiniz YouTube'a bir bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Ben olsam o boyda güreş yapardım hocam kolay kolay yıkılmazsınız. Kick box da uzun ve kısa boyun bir avantajı dezavantajı var mı bir bilgim yok ama yapılıyım da diyorsanız güreş iyidir.

Güreş cidden iyi bir seçenek gibi duruyor hocam.

Evime çok yakın bir yerle konuştum , Thai box var dedi sanırım Muay Thai oluyor dediği. Bunu da değerlendiricem fakat biraz fazla sertmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

quote:

Ben olsam o boyda güreş yapardım hocam kolay kolay yıkılmazsınız. Kick box da uzun ve kısa boyun bir avantajı dezavantajı var mı bir bilgim yok ama yapılıyım da diyorsanız güreş iyidir.

Evime çok yakın bir yerle konuştum , Thai box var dedi sanırım Muay Thai oluyor dediği. Bunu da değerlendiricem fakat biraz fazla sertmiş sanırım.

Muay thai aynen öyle biraz fazla sert ama ben de bir ara Muay Thai ye merak salmıştım da 1-2 sağa sola baktım adamlar muay thai ayağına boks öğretiyorlar bıraktım. Kalitelisini bulursan işine yarar hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

quote:

Muay thai aynen öyle biraz fazla sert ama ben de bir ara Muay Thai ye merak salmıştım da 1-2 sağa sola baktım adamlar muay thai ayağına boks öğretiyorlar bıraktım. Kalitelisini bulursan işine yarar hocam.

Aynen hocam zaten adi da thai boks.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.