Merhaba bende ASUS M6Ne notebook var 1.70 centrino işlemciye sahibim bir yerden 1.86 işlemci edindim.bilgisayarıma takıyorum fakat biosta görüuyor ama 600mhzle çalışıyor windowsta açılmıyor.asus lar speed step technology si bulunmakta biosa girdiğimde bu disable olarak görünüyor diğer modları seçiorum max. performance ve otomatik gibi ama kaydedip çıktığımda yine disable olarak gözüküyor.güvenli modda açılıyor ama eski işlemcim olan 1.70 olarak görüyor aygıt yöneticisinde de kaldırıp tekrar tanımasını bekliyorum bu seferde tanımıyorum intel işlemci olarak geliyor ismi.bios yazsam sorun düzelirmi acaba gerçi biosuda geçen sene yazdım daha yeni versionu çıktığını zannetmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
işlemci fsb leri nedir ( yada modelleri ), eskisinn ve yenisinin , ayrıca anakartın teknik sınırları nelerdir bunları bilelim ilk olarak
en alttaki fotodada söylediği gibi 400 mhz üstü fsb yi desteklemiyor yeni aldığın işlemci 533 fsb o yüzden uygun çalıştırmak için hız düşürüyor
eyvallah yardımlarınız için sağol evet öyle olsa gerek windows kurdum sıfırdan çalışıyor pc görüyorda fakat 600mhz olarak çalışıyor ne yapalım 1.70e devam zaten fazla bir fark yapıcağını da sanmıyordum yardımlarınız için teşekkürler sorunum çözülmüş oldu.