selam arkadaşlar. son zamanlarda biraz kilo aldım ama şişman olduğumu düşünmüyorum. boyum 1,77 civarı, kilom ise 68... bu boya bu kilo fazla mıdır
boyum 1.80 kilom 109
quote:
Orijinalden alıntı: RemoteShoulder
boyum 1.80 kilom 109
ayrıca senin kilonun 7 kilo fazlasında olsam gobek atardım 75 cıvarı olsam cevap yeterlı herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: RemoteShoulder
ayrıca senin kilonun 7 kilo fazlasında olsam gobek atardım 75 cıvarı olsam cevap yeterlı herhalde
Alıntıları Göster
1.65 76 kiloyum kadın gibi kilo takınkısı yapma sende EPİC FAİL ALERT
quote:
Orijinalden alıntı: Ugurcan377
1.65 76 kiloyum kadın gibi kilo takınkısı yapma sende EPİC FAİL ALERT
Alıntıları Göster
olması gerektiği gibisin takma kafaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Mech.Engineer
olması gerektiği gibisin takma kafaya.
Alıntıları Göster
boy 173 kilo 80 ..banyo sırasında bir çivi gibi dimdik durulup sadece çeneyi eğmek suretiyle aşağı doğru bakıldığında tenasül uzvu gözükmemektedir
quote:
Orijinalden alıntı: Lääz Rockit
selam arkadaşlar. son zamanlarda biraz kilo aldım ama şişman olduğumu düşünmüyorum. boyum 1,77 civarı, kilom ise 68... bu boya bu kilo fazla mıdır
Aynı boydayız kilom 72.. 66 kilo olduğum zamanlar tazı gibi koşardım artık götümü kaldıramıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
Aynı boydayız kilom 72.. 66 kilo olduğum zamanlar tazı gibi koşardım artık götümü kaldıramıyorum
yorumlar için tşk.ler bu arada neczer'in yorumu şu saatte altıma ettirdi sağolsun
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
quote:
boyum 1.76 ve 79 kiloyum. anormal bi vücut görüntüm yok. tabi 70-73 arası iyidir bana.
bu durumda sen gayet normalsin
quote:
yorumlar için tşk.ler bu arada neczer'in yorumu şu saatte altıma ettirdi sağolsun
quote:
Orijinalden alıntı: neczer
quote:
Alıntıları Göster
1.89 a 89
vermem lazım bi 10 kilo ya
Bende 1.74 üm 63 kiloyum normal gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Onel
1.89 a 89
vermem lazım bi 10 kilo ya
Alıntıları Göster
boy 1.82 kilo 63
quote:
Orijinalden alıntı: K!LL_H!M
Bende 1.74 üm 63 kiloyum normal gibi
yav göbek fırladı yine biradan, kolan, abur cuburdan felan şişecem diye korku bastı bi an.
quote:
yav göbek fırladı yine biradan, kolan, abur cuburdan felan şişecem diye korku bastı bi an.
Eğer kiloyu böyle aldıysan çok kötü ve şişman durursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Tim Robbins
quote:
Başka nasıl alacak?
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
quote:
Başka nasıl alacak?
Vücut çalışarak alabilir ya da ortalama bi futbol basketbol falan oynayan bir insan olarak biraz fazla yemeyle alabilir. Ya da doğru düzgün yemekleri çok yemekten alabilir. O zaman kilo daha dengeli dağılır. Ama oturduğu yerden kola abur cubur şeklinde kilo alan insanda göbek sarkar sadece yerine göre göt de büyüyebilir ama göbek ve bel sarkar önce.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
quote:
Başka nasıl alacak?
Vücut çalışarak alabilir ya da ortalama bi futbol basketbol falan oynayan bir insan olarak biraz fazla yemeyle alabilir. Ya da doğru düzgün yemekleri çok yemekten alabilir. O zaman kilo daha dengeli dağılır. Ama oturduğu yerden kola abur cubur şeklinde kilo alan insanda göbek sarkar sadece yerine göre göt de büyüyebilir ama göbek ve bel sarkar önce.
Alıntıları Göster
vaziyet o zaten şu anda çok fazla değil ama göbek ben burdayım diyor.
quote:
vaziyet o zaten şu anda çok fazla değil ama göbek ben burdayım diyor.