Şimdi Ara

( + 1 8 ) ??? Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ???? ( + 1 8 ) <<< HAYAT MESELESİ >>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
15.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar bu iş genetik söyleyim yani babada filan varsa sizdede oluyor.
    Ben 22 yaşındayım ama daha var yani artık son günlerini yaşıyorlar azaldı baya ama nerden baksan 6 yıldan beri kapışıyoz kendileriyle.
    ben şu proactiv ide kullanmak istiyorum aslında gerçekten güzel ürüne benziyor ayrıca reklamında alicia keys,puff dady,jessica simpson oynayan bir sivilce kremide iyidir heralde(işte reklamın gücü)
  • benim de var bu problemim , ama ben pek takmıyorum çıkıyorlar ve geçiyorlar geçtikten sonra biraz morluk kalıyor okdr. Bunun dışında kurban bayramından 1 hafta önce sağ yanağım da bir şişlik oldu, öyle böye değil. Hala Kırmızılığı var ve altında da bişey var geçmedi. 1 hafta önce yine acımaya başladı.. sivilcem var diye de doktora gitmeye utanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: myahau

Valla arkadaşlar bu iş genetik söyleyim yani babada filan varsa sizdede oluyor.
    Ben 22 yaşındayım ama daha var yani artık son günlerini yaşıyorlar azaldı baya ama nerden baksan 6 yıldan beri kapışıyoz kendileriyle.
    ben şu proactiv ide kullanmak istiyorum aslında gerçekten güzel ürüne benziyor ayrıca reklamında alicia keys,puff dady,jessica simpson oynayan bir sivilce kremide iyidir heralde(işte reklamın gücü)

dostum ben proaktif aldım o zamanlar sivilcelerim tek tük çıkıyordu ilacı kullanmaya başladıktan dadha fazla çıkamaya başladı...belkide bende ters etki yaratmış olabilirdi çünkü reklama göre(yalan değilse) herkezde işe yaramıştı....
    şimdi kükürtlü sabun tercih ediyorum gerçekten işe yarıyor yeni kullanmaya başladım ve sivilcelerim azalmaya başladı...
    .piyasada bir sürü ilaç var cildin çok yağlı bir cilt ise proaktif kesinlikle alınmamalı..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frescO_SEM -- 7 Nisan 2006; 0:08:45 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frescO_SEM -- 7 Nisan 2006; 0:09:03 >
  • arkadasım su hapı ``roaccutane`` ismi bu_ iki tane akne kremiyle birlikte 1 ay kullandım 1. aydan sonra sadece roaccutane devam ettim 3 ay doldu ve bende etkisini erken gösterdi sivilce kalmadı ama arada cıkıo tabi , hala devam ediyorum yan etkisi suratın we dudakların cok kuruyo ama doktorun onun içinde krem weriyor sen şimdi bir uzman cildiye doktoruna git şu ilacın ismini ver roaccutane bununla tedavi olmak istiyorum de hekimin seni yönlendirir emin ol sonunda cildini tanıyamayacaksın bu konuyla we ilaçla daha çok sey öğrenmek isteyen mail atsın oky we ilacın fiyatı ortalama 45 yada 50 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frescO_SEM -- 7 Nisan 2006; 0:10:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

yüzünü devamlı yıka,sivilceleri patlatma fazla yağlı yiyecek yeme kendiliğinden geçer ama kesinlikle patlatma

Bilimsel olarak söylüyorum... Sivilcelerinizin İÇİ İRİN TOPLAYINCA(yani tamamen dolu gibi,içinde ilk önce sıvı olur o sıvı değil, işte o sıvı İRİNE dönüşünce) PATLATMALISINIZ yoksa geç iyileşir.... Sivilceniz irin toplayınca patlatmak suratınızda iz bırakmaz, ARTI daha çabuk iyileşir...Bir sürü sivilceniz çıkıyorsa sürekli doktor kontrolü altında yapın, size jel tarzı(reçetesiz) ilaçlar verecektir.
  • Yüzü mayın tarlasına benzeyen bi arkadaşım vardı. Dayanamadı bi gün doktora gitti doktor antibiyotik iğneler vermiş. % gün günde bi tane yaptırdı. 5 gün boyunca suratı savaş alanına döndü çocuğun heryerinden deriler çıkıyodu. Biz daha kötü olacağını düşünürken 5. gün biitkten sonra yüzünde 1 TANE BİLE SİVİLCE VE BENZERİ İZ KALMADI YAnlız o 5 gün çocuk evden cıkmadı. Her sabah yatağını silkelemek zorunda kalıyodu. düşünün vücudundan dökülen deriyi
  • suratını kanalizasyon suyuyla yıka bişeycik kalmaz

suratıda sabunla felam temizlemee gerek yok sok kafanı klozete çek sifonu misler gbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0000000b -- 23 Nisan 2007; 3:22:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spin Doctor

proactiv 2 ay kullandım hiç bir faydası olmadı hemde çok pahalı sadece cildin daha parlak oluo silivceler aynen devam o reklamda trash

kesin tek çözüm roucoutan dır yıllardır en etkili ilaç budur ama çok sakattır

kan alıp karaciğer testi yapıolar anca öle ,bi şeylik cıkarsa kullandırmıolar

bide roucoutan hormonlardan olayı hallettiği için boy uzamasını durduruo die laflar duydum zaten en fazla 6 ay içebiliosun daha fazla içersen

karaciğer BOOOOOM oluo

• Birde yeterli mastürbasyon yapmayınca olurmuş. Vücut o biçim atamadığını sivilceyle belli edermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0000000b

suratını kanalizasyon suyuyla yıka bişeycik kalmaz

suratıda sabunla felam temizlemee gerek yok sok kafanı klozete çek sifonu misler gbi

• Geçenlerde sivilcelere karşı uygulanabilecek bir formül öğrendim, sizinle paylaşayım bari

Sivilce yok etme

Malzemeler;
    1 adet aspirin
    1 çay kaşığı kuru maya
    oksijenli su

Hazırlanışı;
    3 malzemeyide jel kıvamına gelene kadar karıştırın

Uygulanışı;
    Yaptığınız jeli sivilceli bölgeye uygulayın 2 saat kadar bekletip dove sabunla yıkayın...

Göreceksiniz bişiciniz kalmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 23 Nisan 2007; 10:07:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orjinalden alıntı: Spin Doctor

proactiv 2 ay kullandım hiç bir faydası olmadı hemde çok pahalı sadece cildin daha parlak oluo silivceler aynen devam o reklamda trash

kesin tek çözüm roucoutan dır yıllardır en etkili ilaç budur ama çok sakattır

kan alıp karaciğer testi yapıolar anca öle ,bi şeylik cıkarsa kullandırmıolar

bide roucoutan hormonlardan olayı hallettiği için boy uzamasını durduruo die laflar duydum zaten en fazla 6 ay içebiliosun daha fazla içersen

karaciğer BOOOOOM oluo

roaccutane hakkında doğru yanlış bilgiye sahipsiniz...bir kere roaccutane en etkili ilaç doğru...karaciğer testi de yapılıyor doğru ama ciğerler miğerler bom mom olmuyor...yani belli bir dozu var 6 ay diye bir şart yok...alt doz var üst doz var...ben şuanda üst doza geçtim mesela hala sivilcelerin bulunması dolayısıyla...8 aydan beri kullanıyorum...2 ay 30 3 ay 40 3 ayda 50 ve son ay yine 40 mg. alıyorum...bu ilaç son derece can sıkıcıdır..mesela cildinizi inanılmaz kurutur...dudaklarınızı çok kurutur...sürekli krem sürekli krem gerekir...yorgunluk hissi veriyormuş...ben pek hissetmiyorum veya alıştım...unutkanlık yapıyormuş ben pek anlamıyorum zaten unutkanımdır...boy uzamasını sizden duyuyorum...
    ben o kadar ay kullandım anca geçti doktorumda şaşırdı..çok nadir oluyor diye..
    arkadaşında dediği gibi babanızda abinizde dayınızda varsa sizdede oluyor(şahsen bu saydıklarımın hepsinde vardı)

eğer sivilceniz varsa(1-2 tane sivilcesi olan sivilcem var diyor ya alnının ortasına ''çakasım'' geliyor)tek çare ROACCUTANE...başka yol yok...ya da devam edeceksiniz sivilcelerinizle....

ve son olarak çok nadirde olsa tekrarlama yapıyormuş...mesela ben bu ay sona erdiriyorum ya 3 ay sonra tekrarlama riski varmış...
    3 ay sonra olmazsa 2 yıl sonra nadirde olsa oluyormuş...yani o kadar ay sıkıntı çektim hala başlarsa bununla imtihan oluyorum demektir ne diyim...bendeki sivilcelere ben alışmıştım az zannediyordum() ama şimdi yüzüme bakıyorum birde eski resmime(çok değil 2-3 ay öncesine)kendime ağlayasım geliyor..insanlar benim yüzüme bakarak yine iyi konuşuyorlarmış...

sivilcelerinizi dert etmeyin en büyük dertler bunlar olsa...gözleri görmeyenler var...aklını kullanamayanlar var...ayakları olmayan veya çalışmayanlar var...vs. vs. vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Geçenlerde sivilcelere karşı uygulanabilecek bir formül öğrendim, sizinle paylaşayım bari

Sivilce yok etme

Malzemeler;
    1 adet aspirin
    1 çay kaşığı kuru maya
    oksijenli su

Hazırlanışı;

Uygulanışı;
    Yaptığınız jeli sivilceli bölgeye uygulayın 2 saat kadar bekletip dove sabunla yıkayın...

Bir zararı yok dimi bunun

• bebk putrası alın içine biraz limon suyu bamladtın daha sonrasivilcelerin üzerine sürün hemen kurutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Geçenlerde sivilcelere karşı uygulanabilecek bir formül öğrendim, sizinle paylaşayım bari

Sivilce yok etme

Malzemeler;
    1 adet aspirin
    1 çay kaşığı kuru maya
    oksijenli su

Hazırlanışı;

Uygulanışı;

Bir zararı yok dimi bunun

Hayır hiç bir yan etkisi yok

• herkezde sivilce var birtek bende yok yaw

sadece 1 2 tane arkamdan çıktı ( evet sen anladın onu ) başka yok
  • bende de çok sivilce oluyor ama hiç yağlı yemeyince(sadece yemeklerde) ve sivilce için olan ilaçları düzenli olarak kullanınca düzeliyor, yağlı yememek konusunda, en çok sivilce yapanlar(kendi gözlemlerim sonucunda ulaştım);patates kızartması, kuruyemiş, cips, tost vs.!!!!!!(bunlara dikkaatt)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Birde yeterli mastürbasyon yapmayınca olurmuş. Vücut o biçim atamadığını sivilceyle belli edermiş

Bu doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.