Şimdi Ara

( + 1 8 ) ??? Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ???? ( + 1 8 ) <<< HAYAT MESELESİ >>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
15.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KESİN ÇÖZÜM ROACCUTANE ARKADAŞIM BAŞKA ÇAĞRESİ YOK SÖYLE DOKTORA YAZSIN KİLONA GÖRE
  • önce 1 traş ol sonra 1 adet antibiyotiği ez bi kapta sur suratına pamukla kuruyunca yıka sonra yüzünün her tarafına " bal " sür 30 dk sonra yıka bunu 3 gece yap
    4. gün sivilcerinden eser kalmıyacak
  • 2. msj yollayan arkadaş yağlı yemek yeme diosunda ben önüme geleni yiyorum çıkmıo bu iş yemekle alakası olabilir ama 90% bunun cenabet olmakla alakalı
  • İşte Çözüm;
    Sivilceyi Patlatmak İçin çift taraflı bir demir var böyle tıbbi bir alet fakat insanlara satılıyor.
    Bu aleti aldıktan sonra sivilcelerimizi ucu çatal şeklinde olan bu aletle tertemiz oluncaya dek patlatıyoruz veya elimizle de patlatırız ama tertemiz olucak.Daha sonra şu ilaçtan sivilceli bölgeye yatmadan önce sürüyoruz ve bir şey kalmıyor
    İlacın ismi"Clecocin Topikal Solüsyon"
  • Sakın bu ilaç karaciğeri fln mahfediyor,Çok ağır bi ilaç hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum(ama kesinlikle geçiriryo sivilceleri orası ayrı,

Bu iş zaman işi ne ilaç fayda eder ne de yediğin içtiğin,Güneş harbiden iyi geliyor,Bende de çıkıyo sivilce orta oranada,Geçende 1 2 hafta hiç yağlı şey yememeye çalıştım hiç fark olmadı,sonra da inadınıa fındık fıstık,çikolata fln ne buldumsa yedim yine bi fark olmadı,Zatn abdli bilim adamları yemeyele alakalı değil diyorlar(ne derece doğrudur bilmem)
    quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

KESİN ÇÖZÜM ROACCUTANE ARKADAŞIM BAŞKA ÇAĞRESİ YOK SÖYLE DOKTORA YAZSIN KİLONA GÖRE
  • Masturbasyonun sivilce ile alakası yoktur. Bazı arkadaşlar yanlış bilgiler veriyor. Stres, düzensiz beslenme vs. vs. gibi nedenlerden olmaktadır. Sivilcelerden tamamen kurtulmak istiyorsanız tek çözüm Rocacutane'dır. Ben 6 ay kullandım bir tane sivilce bile kalmadı. Bu ay 7. ay doktar ilacı birden kesmedi şuan çok az bir dozajda ilacı hala alıyorum. Yan etkilerine gelince, bende sadece dudak kuruması oldu, herkes de farklı yan etkileri oluyor, bunun için sizde de sadece dudak kuruması olur diyemem. Yan etkilerine rağmen, şimdi ki halimi görünce bu ilaç tüm yan etlikerine rağmen kullanılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacicem

İşte Çözüm;
    Sivilceyi Patlatmak İçin çift taraflı bir demir var böyle tıbbi bir alet fakat insanlara satılıyor.
    Bu aleti aldıktan sonra sivilcelerimizi ucu çatal şeklinde olan bu aletle tertemiz oluncaya dek patlatıyoruz veya elimizle de patlatırız ama tertemiz olucak.Daha sonra şu ilaçtan sivilceli bölgeye yatmadan önce sürüyoruz ve bir şey kalmıyor
    İlacın ismi"Clecocin Topikal Solüsyon"

bu ilacı bende kullanıyorum acayip işe yarıooo o dediğin aletin adıda sanırım komedon

• quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Sakın bu ilaç karaciğeri fln mahfediyor,Çok ağır bi ilaç hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum(ama kesinlikle geçiriryo sivilceleri orası ayrı,

Bu iş zaman işi ne ilaç fayda eder ne de yediğin içtiğin,Güneş harbiden iyi geliyor,Bende de çıkıyo sivilce orta oranada,Geçende 1 2 hafta hiç yağlı şey yememeye çalıştım hiç fark olmadı,sonra da inadınıa fındık fıstık,çikolata fln ne buldumsa yedim yine bi fark olmadı,Zatn abdli bilim adamları yemeyele alakalı değil diyorlar(ne derece doğrudur bilmem)
    quote:

KESİN ÇÖZÜM ROACCUTANE ARKADAŞIM BAŞKA ÇAĞRESİ YOK SÖYLE DOKTORA YAZSIN KİLONA GÖRE

karaciğerle ne alaka yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: hnyrkl

quote:

Sakın bu ilaç karaciğeri fln mahfediyor,Çok ağır bi ilaç hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum(ama kesinlikle geçiriryo sivilceleri orası ayrı,

quote:

çok alaka ben 4 aydır kullanıyorum sivilcelerim bitti sivilce karaciğerin fazla yağ üretip cilde yayması sonucu olur ilaç karaciğerin yağ pompalamasını kestiği için karaciğeri yoruyor

• yahu yoruyor doğruda bunun bir etkisi yok ayrıca tek çözüm roaccutane sivilcen varsa başka çare mare yok!!!

yani sen karaciğerin youlunca nasıl etkileniyorsun???

bana tek en önemli etkisi dudak+cilt kuruması
  • ya benim yüzüm harita gibi oldu yosun tutmuş sanki
  • SABUNA TUKUR YUZUNE SUR SONRA YIKA BEKLE AZCIK TABI...SAKA FELEN DEGIL CIDDI KONUSUYORUM..
    BIDE BIZIM OGRETMEN ERGENLIK DONEMI HAKKINDA BILGI VERIYORDU KONU SIVILCELERE DEGINILDI VE DEDIKI:ERGENLIK CAGINDAKILER COK TERLEDIGI ICIN CILD KIRLENIR.BUNUN ICIN DAHA SIK DUS ALMAK GEKERIYORMUS...BENDEN BU KADAR.....................................................................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMCO

SABUNA TUKUR YUZUNE SUR SONRA YIKA BEKLE AZCIK TABI...SAKA FELEN DEGIL CIDDI KONUSUYORUM..
    BIDE BIZIM OGRETMEN ERGENLIK DONEMI HAKKINDA BILGI VERIYORDU KONU SIVILCELERE DEGINILDI VE DEDIKI:ERGENLIK CAGINDAKILER COK TERLEDIGI ICIN CILD KIRLENIR.BUNUN ICIN DAHA SIK DUS ALMAK GEKERIYORMUS...BENDEN BU KADAR.....................................................................................

s.sak olmaz mı
  • Dotum bütün hormonal olaylar(nerdeyse) karaciğerde olur biterBiraz araştır
    quote:

Orjinalden alıntı: hnyrkl

quote:

quote:

• Valla benim kader arkaşım oldular kendi hallerine bıraktım yanlızca yüzümü yıkıyorumAma yaz tatilinde ilaç almayı düşünüyorum özledim pürüzsüz bir cildi ya
  • Arkadaşlar İnsanları Yanlıs Yönlndirmiyelim...Bu Linkte'de Bu Konu Hakkında Biraz Acıklama Yaptım Ama Tekrar Sölüyeyim
    http://forum.donanimhaber.com/m_13474554/mpage_1/key_roaccutane//tm.htm#13513224

Bu İlaçı Herkes Kullanamaz Yani Dermatoloji Sertifikalı Hekim Tarafından Uygun Görürürse Kullanılabilir...
    Kullanmadan Önce Glukoz Lipit Kan Vsvs Degerlerine Bakılır Ve 10MG 20MG ı Var Bunun Hangisini Kullancak Bunadamı Siz Karar Verceksiniz Alkolizim Ve Şişmanlık Varsa Kontrol Altında Alınır...
    Ve Bunlar Gibi Bir Çok Etkileşimi Emilimi Yan Etlikeri Var Ve Metebolizmanı Bozabilirsin...
    Bu İzotretinoin Maddeli İlaçı Yani Piyasada Roaccutane İsimli İlaçı Kesinlikle Kullanma Yani Kullanman İçin Doktor Kontrolunude Almalısın
    Yanlıs Kullanım Hormonel Dengeni Alt Üst Eder Basit Bişey Deil Bu...
    Yanlısım Varsa Özür Dilerim O Kadar Kisiye Laf Koymus Gibi Olduk Ama

• ya benim 2 kuzendede bu sivilce olayından var roaccutane kullandılar 18 yaşlarındayken şuan 23 yaşındalar hala çıkıo ama çok azaldı tabi o ayrıda bu lanet şeyleri kökünden kazıyan bişey bulamadılar bi türlü pff
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

ya benim 2 kuzendede bu sivilce olayından var roaccutane kullandılar 18 yaşlarındayken şuan 23 yaşındalar hala çıkıo ama çok azaldı tabi o ayrıda bu lanet şeyleri kökünden kazıyan bişey bulamadılar bi türlü pff

İzotretinoin 6 Ay Min Kullanması Lazım Duruma Bölgeye Göre Degisir 12 Ay Bile Kullanması Gerekebilir
    Lanet Sey Dediklerin Lanet Seyi Tasıyan Kisiden Kaynaklanıyor Acne Olmasındakı Sebeb Neyse O Etkenden Kacınılması Lazım Yag Basta Yetersiz Egzersiz Ve Stresten Kaynaklanıo Olabilir Önce Bunların Onune Gecilmesi Lazım ;)Ama Doktora Danısın Önce

• KESİN ÇÖZÜM "İMEX" ADLI KREM.

bENİM KUZENDE ÇOK SİVİLCE VARDI 1 HAFTADIR BU KREMİ KULLANIYOR İNANIN KUZEN BABY FACE OLDU ARTIK BEN BİLE TANIYAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 24 Nisan 2007; 21:34:58 >
  • beyler bende çok didindim durdum patlattım... hep çıktı şerefsizler binbir ceşit ilaç kullandım olmuyor

öncelikle yüksek kaloriliri bol yağ içeren yemek yemiyceksiniz ....

KIZ arkadaşımın öneresi olan PURE ZONE ile bütün siyah noktalardan kurtuldum sivilcede yok var ama kuru ve minnacık

İşin milli olmakla alakası yok test başarısız olmuştu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.