Şimdi Ara

( + 1 8 ) ??? Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ???? ( + 1 8 ) <<< HAYAT MESELESİ >>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
15.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İMEX FOREVER..GOZLE GORULUR KESIN COZUM..HERKESE TAWSİYEMDİR ARKADASLAR.GORDUGUM EN MUKEMMEL KREM..DENEYEN OLURSA LUTFEN BANA PM ATSIN KULLANDIKTAN SONRA..
  • Arkadaşlar hepsi yalan tedavi yöntemlerinin.
    Çözülmeyen sivilce problemim vardı.Yüz neyse de tüm omnuzlarım ve sırtım sivilce kaplıydı.Acısını hiç düşünemezsiniz bile.Anlamak için bıçakla sırtınızı 2 saatte bir şerit şerit kesin,ancak öyle anlayabilirdiniz.Beyaz birşey giyememekten,sırtıma şaka olsun diye vuranlardan sonra hissettiğim korkunç acıdan,gece sırt ağrısından yatamamaktan ve korkunç görüntüden bıkmıştım.Krem kullanmaktan da nefret ederim.Uğraşamazdım öyle şeylerle.Gittim doktora roaccutane verdi.Temmuzdan beri kullanıyorum 15 gün sonra bitecek tedavim.Cildim mükemmel oldu hiçbir problemim kalmadı.Ama ilacın bazı kötü yan etkileri var
    1)Depresyon
    2)Karaciğer fonksiyonlarında bozulma
    3)Hamilelikte malformasyon
    4)Kolesterol yükselmesi
    5)Kas,baş ağrısı
    6)Cilt,dudak,burun içi,saç kuruması
    gibi birçok yan etkisi var.Çok şükür bende sadece sonuncusu çıktı.Zaten ilacın etkisini gösterdiğinin kanıtı son yan etkiler.Diğer yan etkilerin çıkmamasını doktorum genlerin kuvvetine bağladı.Ayda bir kan,2 ayda bir psikolojik test yaptırıyorum hiçbir sorun çıkmadı.Doktor ilk verdiğinde yan etkilerden çok korkmuştum ama çok şükür iyiyim.Zaten böylesine fazla yan etkisi olduğundan özel reçete imzalamanız gerekiyor etkilerden haberdarım diye.Neyse böyle problemi olan arkadaşlar etten püften kremlerle kocakarı ilaçlarıyla uğraşacaklarına doktora gitsinler.Benim ilacım son çare ama mükemmel sonuç sağlıyor.

• imex sürüldüğü anda etki ediyor yani içeriğinde bulunan demir oksit ve diğer renklendiriciler sayesinde bir nevi fondoten etkisi görüyor bembeyaz oluyorum ama sivilcenin asıl sebebi olan cildin fazla yağ salgılamasına karşı hiçbir etkisi yok. ilaç zaten yağlı. vazelin sıvağı içinde, terasiklin hidroklorür içeriyor. teramicyn deri pomadı da aynı formüle sahip üstelik fiyatıda 2 ytl civarı..

• quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Birde yeterli mastürbasyon yapmayınca olurmuş. Vücut o biçim atamadığını sivilceyle belli edermiş

yalan yalan yalan öyle olsa asla sivilce sorunum olmazdı hatta ben fazlası yapıyor diye duymuştum alakası yok diye düşünüyorum
  • az assıl bir şey kalmaz. bende hiç çıkmadı desem yeridir. iki tane mi ne çıkmıştı o da lisede idi ???? heralde hatırlamıyorum bile

cinsellik konusunda biraz kendine dikkat et
  • ilacını biliyorum azeri bi arkadaş kullanıyor onun ki daha ileri düzeyde sivilceler yaraya dönüşüyor ama ilacı kullandığı zaman yüzü tertemi sıvır 3lü bir karışım 10gün civarında kullanıyor sonra tekrar yaptırıyor rus bir uzman doktor tarafında tavsiye edilmiş
    gerçekten etkili piyasaya sürüp köşeyi dönücem
    tek problemi devamlı kullanmak gerek 1 ay kullanmadınız mı tekrar sivilceler çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rsnyldz

imex sürüldüğü anda etki ediyor yani içeriğinde bulunan demir oksit ve diğer renklendiriciler sayesinde bir nevi fondoten etkisi görüyor bembeyaz oluyorum ama sivilcenin asıl sebebi olan cildin fazla yağ salgılamasına karşı hiçbir etkisi yok. ilaç zaten yağlı. vazelin sıvağı içinde, terasiklin hidroklorür içeriyor. teramicyn deri pomadı da aynı formüle sahip üstelik fiyatıda 2 ytl civarı..

dostum fondoten sursen daha iyi..elbette ten renginde olcak cunku uzun sure kalması gerekıo...Ama kesın etkılı olduguna garanti werebilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: SEMCO

SABUNA TUKUR YUZUNE SUR SONRA YIKA BEKLE AZCIK TABI...SAKA FELEN DEGIL CIDDI KONUSUYORUM..
    BIDE BIZIM OGRETMEN ERGENLIK DONEMI HAKKINDA BILGI VERIYORDU KONU SIVILCELERE DEGINILDI VE DEDIKI:ERGENLIK CAGINDAKILER COK TERLEDIGI ICIN CILD KIRLENIR.BUNUN ICIN DAHA SIK DUS ALMAK GEKERIYORMUS...BENDEN BU KADAR.....................................................................................

s.sak olmaz mı

• quote:

Orjinalden alıntı: SEMCO

SABUNA TUKUR YUZUNE SUR SONRA YIKA BEKLE AZCIK TABI...SAKA FELEN DEGIL CIDDI KONUSUYORUM..

• quote:

imex sürüldüğü anda etki ediyor yani içeriğinde bulunan demir oksit ve diğer renklendiriciler sayesinde bir nevi fondoten etkisi görüyor bembeyaz oluyorum ama sivilcenin asıl sebebi olan cildin fazla yağ salgılamasına karşı hiçbir etkisi yok. ilaç zaten yağlı. vazelin sıvağı içinde, terasiklin hidroklorür içeriyor. teramicyn deri pomadı da aynı formüle sahip üstelik fiyatıda 2 ytl civarı..

Yani Özür Dilerim Ama Resmen Atıosun Kafadan.
    İmex Merhemin İcinde Tetrasiklin Vardır Yani Belki Duymusunuzdur Tetra Tertralet Die Antibiyotikler Var Bunların İcinde Bulunan Hammadde Var İmexte.İmex Haricen Sürüldügü İcin Agızdan Alıan Tabletler Kadar KESİNLİKLE ETKİLİ OLMAZ.
    Yukarda O Kadar Acıklama Yaptım Herkes Kafasına Göre Bisey Bulmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CixSKY -- 27 Nisan 2007; 3:49:17 >

• quote:

Sölediklerinin Cogu Yanlıs Teramicyn Antibakteriyel Pomat,İmex Acne Tedavisi ! Bunlara Sen Aynı Diosan Eger Post Kalabalıklıgı Yapma Bosuna...Fiyatıda 22 Küsür

• yok kardeşim ya cips miş çekirdekmiş ufaklıkmış yağlı suratmış hepsi bahane hepsini bol bol yapıodum ama ciltde bi oynama yok hep aynı 1-2 tane stres swilcesi çıktı o kadar yani o biraz senn genlerle alakalı bizim bi arki vardı örneğin ne cips çekirdek yiyo nede ufaklıkla çok oynuyodu ama yinede yüzü swilce tarlası gibiydi :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.