Bu modelin i5-430m modeli de varsa onu daha bir tavsiye ederim
1700. Mesaj
tesekkür ederim.bunun bide i5 li olanı vardı ancak kalmamıs i5 li ekran kartıda Gt325 mi ne var o sizce nasıl dx 10.1 ama.Birde bende teknosadan almak istemiyorum ama zorunlu kalıcam gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Golox
tesekkür ederim.bunun bide i5 li olanı vardı ancak kalmamıs i5 li ekran kartıda Gt325 mi ne var o sizce nasıl dx 10.1 ama.Birde bende teknosadan almak istemiyorum ama zorunlu kalıcam gibi
Yok hocam gt325li alırsanız paranıza yazık olur. HD5650 ve 5730 dışında ekran kartı olan laptop bana göre 1200 liradan fazla etmez. Teknosa'da zaten Asus'un bu modellerini bulamazsınız bile. Orada insanları Acer 5740G 512 mb lı ekran kartlı versiyonunu 1350 tl ye satarak kazıklamaya çalışıyorlar hala. Teknosa Exxxtra varsa orada iyi modeller olabilir ama fiyatları yüksek olur.
Exxtra Yok Manavgatta ikamet ediyorum.Cuma insallah Antalyaya gidicem.Bimeks filanda açılmış sanırım hepsini gezebilirim inş teşekkürler yardım edenler :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme