Bildirim
1.9 Tdi Leon Gösterge Işığı Yaya Benzeyen?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracı çalıştırırken o yanar, o sönünce de aracı çalıştırırız. 4 tane kızdırma bujisinden biri arızalanmış olabilir. 25 lira mı neydi tanesi. benim 1.9 tdi caddy'de de bozulmuştu 4.sü. gittiğiniz serviste tablet pc'ye bağlatıp arızayı tanıtabilirsiniz. ben özel servis tavsiye ederim. tabi işlem bittikten sonra aynı cihaza bağlatıp arızayı sildirmeyi unutmayın. -
7 numaralı ışık gibi sanırım
ne olduğunu bilmiyorum ama görsel destek vereyim dedim
genelde dizellerdeki ısıtma olayı oluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Kasım 2010; 23:15:15 >
-
http://img179.imageshack.us/img179/9124/adszds8.jpg
Evet bu resimdeki alttaki işaret kızdırma bujisi mi oluyormuş :S... Bide Arabam dizel fakat lpg li araçlardaki gibi tekledi 2 kere bu gün bu arızadan sonra bununla alakası olabilir mi :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartybroken -- 8 Kasım 2010; 23:25:37 > -
bence alakalı;kızırma bujilerinizi ve enjektörlerinizi kontrol ettirin.. -
Silindirlerden biri ilk çalışmada ısınamadığı için teklemesi normal. Gecikmeden bir servise gidin. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X