Şimdi Ara

1.9 TDI Motorlar Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
32.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nasıl servisten çıkmıyor ? yahu hiç mi jetta caddy golf 1.9tdi kullanan yok cevap versinler bu edite. Maşallah Arabam şuan 204 bin km de. 2 yıldır bende. yaklaşık 40 bin km yol gittim. Hatta bir ara kendim kurtlandım ''yahu şunun bi DSG sinin bakımını yapayım dedim'' servise soktum, hocam yeni yazılım var dedi, onu yükleyim dedi, mekatroniği hala muhteşem çalışıyor dedi. İçim rahat jilet gibi motor. Triger üstünden 70 bin km geçti. değişmeye gittim. Usta arkadaşım. Söktü geri taktı . abi bu seni daha 2 yıl idare eder dedi. Yakıt konusunda da harika. 120 km hızla 2500 devir gören bi motor. daha ne olsun.

Aracın eksilerini yazayım :
    - Motor sesli çalışır, hatta ilk marşta bir titrersin, bu dışardan bakıldığında eksi ama bana çok hoş geliyor :)
    - vw nin kronikleşen sorunu havalandırma bölgelerindeki aşağı yukarı sağ sola havayı yönlendiren zımbırtı kırılır.
    - vergisi yüksek ( ancak aynı model bi arabanın 1.6tdi ını alsan 40-45 ödersin ancak 1.9 tdi olunca 31-38 ödersin)
    -altı engin. ancak her türlü arazi şartlarına uygun bir alman tankı :)

Lütfen aracı bilip bilmeden yorum yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

2007 model ve 50 bin km altı?!?! Klasik bir T.C. 2.el vakası....

Edit: Konu eskiymiş...

Çok ön yargılısınız çok. Karşı komşumuzun 2001 model Palio'su var. Kilometresini ben söylemiyim siz söylemişsiniz. Böyle uzar gider bir sürü örnek. Araba zaten kendini belli eder.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Benim kaynanın da arabasını geçen nisanda aldık. Auris 1.6 active skypack multidrive s,
    9 ay geçti km si hala 1200 :) yılda ortalama 1500 km gidiyor. 10 yaşında iken tahmini 15 bin olur :P bu 1200 ün de 1000 km sini şehırdışında ben yaptım :D
  • enoman kullanıcısına yanıt
    2003 2004 passat 1.9 tdi 130 ps 6vites bu dedigim arac gercekten gittikce gidiyor ben denedim hayran kaldim
  • arkadaşım aldı geçensene arac bakımlı falanda degil ucuz ve dizel diye aldı...bu yaz gölcüge iki araba cıktık ..maşşallahı var boş buldugum bir yolda bastım oda beni takip ediyor hiç kopmadı 225 km hızda bile arkamdaydı ve benim araçtan az yaktı...hem ucuz hem motoru sorunsuz...ama dedıgınız gibi takur tukur sesi ben kendi arabamın içindeyken bile duyuyorum..)) düşünenler için yazdım şu an ikinci bir el arac alırsam ilk üç arasındadır...
  • 1.9 tdi toledom 320000kmde iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 TDI caddy kullaniyoruz, 7 seneyi gecti. Biraz gurultulu calisiyor ama ben arabanin sesini seviyorum 2008 model ve su an 107 bin km'de. 10 gun once debriyaj ve volan degisti. Kavramada herhangi bir sikinti yoktu ama araba rolantideyken vurma yapiyordu, o vurma rahatsiz edince servise gittik onlar da degismesi gerektigini soylediler degistirdik. Yakit olarak sehir icinde 5.8-6.2 litre arasi yakiyor, ben 2500-3000 devirde vites degistiriyorum, belki biraz daha dusuk devirli kullansam yakit azalabilir. Sehirler arasi 4-5 litre arasi yakiyor. Kronik sorun olarak diyebilecegim tek sey diger arkadaslar da bahsetmis, yag eksiltmesi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.