Şimdi Ara

1.9 TDI Seat Ibiza Cupra 455hp 830nm by Megachips (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mansur Abiyle takasmı yaptınız acaba aracı? Facebookta paylaşmıştı Toledonun size gittiğini.. Sizin Cuprayı merak ediyordum, Mansur Abinin orda görmek beni sevindirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique
    Msky arka itişli bir BMW değilmiydi , yoksa 4WD' olarak mı modifiye edildi.

Sky takısı SkyLine mekaniği monte edildiği için verilmiş.. Skyline 4 çeker..

Supra takısıda supra mekaniği için.. Suprada arkadan ceker ;)

Ben eski model bmw sanmıştım ilk izlediğimde.
  • Başım döndü 2 mesajdan biri maşallah

Malum program aklıma geldi Tebrik ederim, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firozat

Mansur Abiyle takasmı yaptınız acaba aracı? Facebookta paylaşmıştı Toledonun size gittiğini.. Sizin Cuprayı merak ediyordum, Mansur Abinin orda görmek beni sevindirir

Hayır ondan satın aldım, Cuprayı diğer bayime verdim
  • 1.9tdi 105hp caddy motorlu skoda octavia günlük kullanıma uygun tarzda aile aracı olarak max. ne kadar güç elde edilebilir? Gerekli parçalarla birlikte bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Hey maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: laz061

1.9tdi 105hp caddy motorlu skoda octavia günlük kullanıma uygun tarzda aile aracı olarak max. ne kadar güç elde edilebilir? Gerekli parçalarla birlikte bilgilendirirseniz sevinirim...

Yazılımla 150hp ler mümkündür..

Sadece Chiptuning yeterli
  • 1.4 70 hp dizel polo chiple ne kadar değer elde edilir?
  • Körfez pistine izleyici olarak katılmıştım, O Toledo başlarda çok ilgi görüyordu tabi organizasyon o kadar başarılı deildi aynı grubtaki arabaların saatlerce tekrar yarış yapmaları gerçekten çok sıktı ,Hele dizellerin grubundayken millet resmen oturdu uyudu, Opel corsa çok iyiydi dizellerde sesi nedense hiç dizeli andırmıyordu gerçektne güzel sesleri var Seneye eksikleri bulup daha güzel organizasyon bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laz061

1.9tdi 105hp caddy motorlu skoda octavia günlük kullanıma uygun tarzda aile aracı olarak max. ne kadar güç elde edilebilir? Gerekli parçalarla birlikte bilgilendirirseniz sevinirim...

Yazılımla 150hp ler mümkündür..

Sadece Chiptuning yeterli

cevap için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

1.4 70 hp dizel polo chiple ne kadar değer elde edilir?

100hp mümkündür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Körfez pistine izleyici olarak katılmıştım, O Toledo başlarda çok ilgi görüyordu tabi organizasyon o kadar başarılı deildi aynı grubtaki arabaların saatlerce tekrar yarış yapmaları gerçekten çok sıktı ,Hele dizellerin grubundayken millet resmen oturdu uyudu, Opel corsa çok iyiydi dizellerde sesi nedense hiç dizeli andırmıyordu gerçektne güzel sesleri var Seneye eksikleri bulup daha güzel organizasyon bekliyorum

Seneye İstanbul Park dayız kısmetse.. Daha muhteşem organizasyonlar ile görüşmek dileğiyle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

1.4 70 hp dizel polo chiple ne kadar değer elde edilir?

100hp mümkündür..

Mehmet bey merhaba, konuyu hortlattım ama en uygun burayı buldum sorumu sormak için.

2005 model PASSAT aracım var. Aracım yorulmamış ve kondisyonu baya iyi durumda.

Normalde çekişi 1407 kg lık bir araç için yeterince iyi ama potansiyelinin daha yüksek olabiliceğini düşündüğüm için remap olayına girmek istiyorum.

kısaca arcımdan bahsedersem

-1.9 TDI AVF kodlu PD 130 luk motor

-manuel 6 vites

-110 bin km de

-turbo 50 bin km de Doğuş oto da 2009 yılında değişdi.

-debriyaj 107 binde 2014 yılında özel servisde değişdi.

-K&N kutu içi filtre var (performansa bi etkisini göremedim)

-jant, yay ve amortisörler fabrika çıkışlı.

Uzun zamandır gittiğim özel servisteki ustama Remap yaptıracağımdan bahsedince; enjektör lerin üst kapak bağlantısını saplama ile yaparak güçlendirme yapman lazım dedi.

Bu olay kafama takıldı.

-Güçlendirme yapınca Enjektörlerin silindir kapağıyla olan bağlantısı orjinal haliyle zayıf mı kalıyor ?

-Sağlıklı ve uzun müddet kullanabilmek için Orjinal turbo-enjektörlerle alınabilecek ideal güç-tork değerleri ne olmalıdır.

-Güçlendirme sonrası;

son hız değeri

0-100 hızlanması

60-100 ara hızlanması

80-120 ara hızlanması gibi değerlerde ne kadar iyileşmeler olur

Biraz uzun oldu ama Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik Hoca

Mehmet bey merhaba, konuyu hortlattım ama en uygun burayı buldum sorumu sormak için.

2005 model PASSAT aracım var. Aracım yorulmamış ve kondisyonu baya iyi durumda.

Normalde çekişi 1407 kg lık bir araç için yeterince iyi ama potansiyelinin daha yüksek olabiliceğini düşündüğüm için remap olayına girmek istiyorum.

kısaca arcımdan bahsedersem

-1.9 TDI AVF kodlu PD 130 luk motor

-manuel 6 vites

-110 bin km de

-turbo 50 bin km de Doğuş oto da 2009 yılında değişdi.

-debriyaj 107 binde 2014 yılında özel servisde değişdi.

-K&N kutu içi filtre var (performansa bi etkisini göremedim)

-jant, yay ve amortisörler fabrika çıkışlı.

Uzun zamandır gittiğim özel servisteki ustama Remap yaptıracağımdan bahsedince; enjektör lerin üst kapak bağlantısını saplama ile yaparak güçlendirme yapman lazım dedi.

Bu olay kafama takıldı.

-Güçlendirme yapınca Enjektörlerin silindir kapağıyla olan bağlantısı orjinal haliyle zayıf mı kalıyor ?

-Sağlıklı ve uzun müddet kullanabilmek için Orjinal turbo-enjektörlerle alınabilecek ideal güç-tork değerleri ne olmalıdır.

-Güçlendirme sonrası;

son hız değeri

0-100 hızlanması

60-100 ara hızlanması

80-120 ara hızlanması gibi değerlerde ne kadar iyileşmeler olur

Biraz uzun oldu ama Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

bahsedilen bağlantı güçlendirmesi, Pompaların sökülüp takılması esnasında yeterli sızdırmazlık sağlanamadığı durumlarda gerçekleştirilir..

bunun haricinde bi esprisi yoktur.

130>170hp
    310>380nm idealdir.

hızlanma zamanlarınız ciddi oranda iyileşir. mevcut hızlanma zamanlarını ölçmeden net bilgiler veremem.

• Cupra nın çamurlukta ya da kapıda işlem var mı? Gözük takıldı

Ben 1.6T araca işlem yapmak için kafa patlatıyorum karşıma gelen konuya bak moralim bozuldu tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Cupra nın çamurlukta ya da kapıda işlem var mı? Gözük takıldı

Ben 1.6T araca işlem yapmak için kafa patlatıyorum karşıma gelen konuya bak moralim bozuldu tebrikler.

o genişleme fabrikasyon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Cupra nın çamurlukta ya da kapıda işlem var mı? Gözük takıldı

o genişleme fabrikasyon.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.