Şimdi Ara

1,92 boyundayım başlangıç motor tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar boyum 1,92 kilom 96 motorsiklet tecrübem yok ama kesinlikle almayı düşünüyorum iki tekere ayrı bir ilgim var.Boyuma uygun olabilecek başlangıç için motor tavsiyelerine ve tecrübelerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

• Honda cbr-250
  • cbr 250 fiyat olarak yüksek geldi ben 5000TL ye kadar motor bakıyorum şu an scooter la mı başlasam aklım karıştı.
  • mondial 650rr al tam sana göre moturun boyu diğer standartlardan yüksek sana tam olur.
  • hocam ileride vitesli kullanacaksan bence scooter ile başlama vitesli 250cc ile başla hyosung honda gibi markalara bak bi 250cc lerden
  • celebi1993 C kullanıcısına yanıt
    şu an kararımı ilk önce bir ders alma şeklinde belirledim onu araştırıcam 2. olarakda 250cc den düşük bir motor tercih etmeyeceğim.Eskiden motoru olan bir arkadaşıma sorduğumda sana motorlar küçük gelir sen enduro olanlara bakmalısın dedi internetde araştırdım ama plaka falan verilmiyormuymuş tam olarak anlamadım.Enduro motorlar hakkında bana yardımcı olurmusunuz ne gibi modeller var fiyat aralıkları neler hangi marka tercih etmeliyim tarzında şimdiden teşekkür ederim
  • Piyasada belli başlıklı sağlam motosiklet markaları kawasaki honda yamaha suzuki kymco dur eğer alıp uzun yıllar binmek istiyorsan bunlara bak yok ben ilk motorum hemen değiştiririm yada acemiliğimi atayım gelişince iyisini alırım diyorsan kanuni mondial gibi ucuz çinli motorlarla temeli atabilirsin boyuna uygun racing 250 cc motorlar başlangıç için sana uyacaktır almadan kesinlikle dene boyuna göre olacağını racinglerde genelde eğilirsin kullanmak için dik durmassın birde küçükse üstünde 2 büklüm durursun ve dışardan hiç hoş olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.