Şimdi Ara

(1.999,00₺)Oppo Realme 5i 64 GB(Realme Türkiye Garantili) Kişiye özel olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ay önce 1350 ye almıştık, piyasaya bakarsak bu fiyata çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon bence de bu fiyat için gayet iyi

ben de almak istiyorum ancak hesabımda göremedim, kullanmayacak arkadaş varsa ücreti karşılığında gerekirse yardımcı olursa memnun olurum.
  • tugi7 kullanıcısına yanıt
    Telefon numaranızı silmeniz iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 ay önce bunu 1400 tl hatta kuponla 1300 tl ye almayanı dövüyolardı..şimdi 2 bine düşmüş

• güncel cihazlara yönelmek daha mantıklı
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    3 ay önce 900 lük telefon redmi 7a 2/32 gb yüzbirde 1800

• hasansio kullanıcısına yanıt
    ben alırım hocam özel mesajdan yazınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

Zamlardan önce 1400 lirayken sonra 2 katına çıkardılar. Ancak gene de 2000 liraya alınabiliyorsa bu piyasada bataryası ve performansıyla alınacak bir telefon bence.
    1400 lirayken pahalı buluyordum 2K almam imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun şarjı çok iyi gidiyor, hızlı şarj olmasa bile zaten günü rahatlıkla çıkartır ve gece yatmadan şarj'a takarsınız. Ben bu telefon fiyatlarının yükselme evresini göze alınca bir ay kadar önce Teknosa da 1699 TL'den görüp direkt almıştım eşim için.
  • 3-4 ay önceki fiyatlar ile şimdiki fiyatları karşılaştırmaya çalışan arkadaşların son gelen vergilerden haberi yok sanırım.

Aşağı yukarı 15 gündür çift sim kart destekli yedek bir telefon arıyorum bulamıyorum. Şu anda xioami Mi A2 telefonum var ve iki sim'i de aktif olarak kullanıyorum. Mi A3 falan alayım diyordum ama onu da tavsiye etmiyorlar. Forumda zaten hiç bir şeyi tavsiye etmiyorlar o da ayrı konu. En sonunda gidip bir telefoncudan ikinci el alacağım o olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.