Şimdi Ara

(1.999,00₺)Oppo Realme 5i 64 GB(Realme Türkiye Garantili) Kişiye özel olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 aydır kullanıyorum alan pişman olmaz,google kamera yükleniyor fototoğraf çekimide çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hesapta da var kullanmak isteyen kullansın ücretsizdir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imperfecta kullanıcısına yanıt
    Kullandırıldı. Bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum 😁

• Telefon orta ayar bir telefon. Üst segment beklentisi ile almayın.

Sarjı iyi gidiyor, stabil.

Gıcık olduğum en önemli özelliği coloros. Adamlar androidi apple gibi yapmışlar. Özelleştirme çok az.

Ekran eski tip olduğu için kapalı duruyor, durmadan çağrı var mı diye bakmak zorunda kalıyorsunuz. Durmadan açık tutmayı önermiyorum tabii. Ama Samsungdaki gibi ele alınca titreşim filan yapsa hoş olurdu.

Üst bildirim çubuğu özelleştirilemiyor, yazılımsal bir hata var ama ilgilenen olmadı REALME Tr tarafından.

Sakın DARK temayı kullanmayın. Sonra bir dünya iş çıkarıyor.
  • kasanın plastik olması , ekran çözünürlüğünün berbat olması,parlak olmaması kesinlikle bu fiyatını haketmiyor
  • Konu sahibine teşekkürler. İhtiyacı olan değerlendirecektir.
    Edit: Bende hiç indirim düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Temmuz 2020; 13:45:44 >
  • 5 para etmez bir telefon şarj olma süresine bir bakın,kamera berbat,takoz gibi telefon ben 1 aylık cihazı arkadaşıma aldırdım 900tl'ye,kendim beğenmediğim için almadım.gidin 500 tl daha koyun adam gibi telefon alın
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Yakın özellik için;

Yanlış hatırlamıyorsam marka Realme olarak pazara girmişti, marka adını güçlendirmek için oppo ismi de kullanılmış sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    aynen bu telefon çöp
  • Vergi artışı öncesi 1399 TL'den girmişti sanki piyasaya. Çeki kuponu olan daha uyguna da almıştır. Bir kaç ayda inanılmaz alım gücü düştü teknoloji konusunda. Bende aynı firmanın Realme 5 Pro var. Sorunsuz kullanıyorum 6 aydır.
  • artık öyle bir vergi vs var ki baba telefonu,( çöp ) telefonlar 2000'den başlıyor
  • Trendyol da 1653 lira şu anda..

Realme 6 8 GB ram da 2400 lira filan. Sitede hata mı var bilmiyorum.. fiyatlar acayip düşmüş..

• civan76 C kullanıcısına yanıt
    fiyat çok uygun. aynı satıcı hepsiburada da 1698 den diğer pazar yerlerinde 2250 civarına satıyor. sitesinde oppo resmi distrübitörü yazıyor ama bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Trendyol da 1653 lira şu anda..

https://m.trendyol.com/oppo-realme/5i-64gb-deniz-mavisi-oppo-realme-turkiye-garantili-p-35373258?boutiqueId=522499&merchantId=108953

Realme 6 8 GB ram da 2400 lira filan. Sitede hata mı var bilmiyorum.. fiyatlar acayip düşmüş..
    pek çok teşekkür ettim
    128gb sipariş geçtim

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ürünün linki varmı arkadaşım 2400 çok uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

Aldığınız ürünün linki varmı arkadaşım 2400 çok uygun

(1.999,00₺)Oppo Realme 5i 64 GB(Realme Türkiye Garantili) Kişiye özel olabilir

• Artmış galiba fiyatı, kaçırdık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    artmış fiyat,gerçekten iyiymiş aldığınız fiyat,hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşım.
  • maslan7 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    iptal etmezler umarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.