Şimdi Ara

1 Ay İçinde Elektronik Ürünlere Zam (Resmi Açıklama) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten tayyip amca baya 2 3 sene önce demişdi zevki olan herşeyi pahalı olcak devlet yoksa halkı nerden geçindircek demişdi adamın dedikleri sürekli çıkıyor benzin lpg gaz a falan baya bi ara sağlam zam olmuşdu bizim devlet büyümez cidden böyle zam zam büyürsede bizden 1 2 nesil görür tabi şavas huzursuzluk çıkmassa
  • Zamanında Türkiyede elektronik altyapı kurmazsanız, sonra yurtdışına çıkan paraları bu tür saçma sapan yöntemlerle durdurmayı düşünürsünüz. Bu tam bir saçmalık. Şu an bile elektronik ürünlerinden alınan vergilerden dolayı yurtdışı fiyatlar daha uygun hale geldiği için insanları yurtdışından ürün almaya teşvik ediyorlar. Aksine vergileri düşürüp ( ki ÖTV gibi komik aslında geçici diye çıkan sonra kalıcı olan vergiler bu ülkeye mahsus)fiyat ucuzlaması lazımki faturalı vergisi ödenmiş iç piyasa ürünleri satılsın. Aksi halde kaçakçılık, vergisiz yurtdışından alışverişler iyice artar. Bizden söylemesi...
  • şu zamlanacak ürünlerin tam listesi varmı ? BEN bilgisayar parçaları alacaktım yeni pc dizecektim beni etkiliyormu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Yetmez beter olalım

az bile bence de.. durmak yok yolunmaya devam bu kadar kaz olunca
  • Vestel bu kalitesizlikte devam ederse daha fazla paraya daha iyisini herkes her zaman alır.

Zaten günümüz sosyal medya insanı marka tutkunu oldugundan vestel su anki fiyatlarini ( ozellikle cep tel ve tablet) %50 dusurse bile mevcut satislarindan %20 fazla sayida urun satacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda doğru düzgün bir şeye zam yaptılar.
    Cari açığı kapatmak çok önemli.
    12 yaşında çocuğun elinde 2 bin tl'lik telefon var ise bu ülkede bir sorun vardır.
  • ülkenin zamına kodular.
  • Zam felan gelemez. Milleti gaza getiriyorlar alışveriş olsun diye. Ekonomi berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.