Şimdi Ara

1 ay sonra aöf vize sınavları hiç çalışmayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 22 Şubat 2010; 22:54:45 >

• Ben varım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Ben varım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
    Gözünüze kestirdiğiniz 4 derse çalışın sadece, gerisini bütünleme sınavlarında verin, veya finallere kasarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Gözünüze kestirdiğiniz 4 derse çalışın sadece, gerisini bütünleme sınavlarında verin, veya finallere kasarsınız.

Alıntıları Göster
    kapağını açmadım,hoş ortada kapak bile yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

kapağını açmadım,hoş ortada kapak bile yok ya

Alıntıları Göster
    Aöf ün kitaplarını bitirmeden kesinlikle sınıf geçilmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengrislave

Aöf ün kitaplarını bitirmeden kesinlikle sınıf geçilmez!

Alıntıları Göster
    Ne yapıp edip bütünlemeye hiç ders bırakmayın sakın.Yaz tatiliniz zehir olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Ne yapıp edip bütünlemeye hiç ders bırakmayın sakın.Yaz tatiliniz zehir olmasın.

Evet bunu geçen sene yaşadım yaz tatilim sadece final sınavı ile finalin sonuçları açıklanana kadarki geçen sürede oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Evet bunu geçen sene yaşadım yaz tatilim sadece final sınavı ile finalin sonuçları açıklanana kadarki geçen sürede oldu

Alıntıları Göster
    @_DeserTEagLe_:kapağını açmadım,hoş ortada kapak bile yok ya

@Darkness:Katılıyorum..

@tengrislave:Katılmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

@_DeserTEagLe_:kapağını açmadım,hoş ortada kapak bile yok ya

@Darkness:Katılıyorum..

@tengrislave:Katılmıyorum..

Alıntıları Göster
    tengrislave
    Pcbuilder

aynen öyle..

• calisan varmi desene suna
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

calisan varmi desene suna
    Ben başladım, 1 haftadır günde yaklaşık 1 ünite bitiriyorum, öyle yapmasam yetişmez zaten.

Felsefe çok fena bölümmüş arkadaş, kitaplar boru gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ben başladım, 1 haftadır günde yaklaşık 1 ünite bitiriyorum, öyle yapmasam yetişmez zaten.

Felsefe çok fena bölümmüş arkadaş, kitaplar boru gibi

Alıntıları Göster
    Ya ben anlamıyorum ne var bu kadar zor bu acık ögretimde ben son bi hafta halediyorum tüm meseleyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Ya ben anlamıyorum ne var bu kadar zor bu acık ögretimde ben son bi hafta halediyorum tüm meseleyi

Alıntıları Göster
    Çok tırsıyorum.Son hakkım.Kitapların yarısı bile bitmedi.Çeyreği bile bitmedi.Hele İngilizce kitabı,bir sayfa bile çalışmış değilim. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Çok tırsıyorum.Son hakkım.Kitapların yarısı bile bitmedi.Çeyreği bile bitmedi.Hele İngilizce kitabı,bir sayfa bile çalışmış değilim. :S

Alıntıları Göster
    içimden çalışmak gelmiyor artık o ömür törpüsü kitapları görünce hele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

içimden çalışmak gelmiyor artık o ömür törpüsü kitapları görünce hele...

Alıntıları Göster
    Günde 1 ünite okuyorum.Vizelere kadar okumalar biterse tüm soruları hızlıca gözden geçireceğim genel tekrar mahiyetinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Günde 1 ünite okuyorum.Vizelere kadar okumalar biterse tüm soruları hızlıca gözden geçireceğim genel tekrar mahiyetinde.

Alıntıları Göster
    Bende başlamadım daha ne olcak bu halimiz bölümde bölüm değilki arya ekonomi 3 sınıf para bütçe borsa filan para para para napolyona döndm
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Bende başlamadım daha ne olcak bu halimiz bölümde bölüm değilki arya ekonomi 3 sınıf para bütçe borsa filan para para para napolyona döndm

Alıntıları Göster
    ya beyler bende hiç başladım ilk senem daha normal üniye felan hazırlanmakla geçiyo günlerim işletmedeyim geçmiş yıllarda çıkan soruları felan nası bulcam ne yapcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

ya beyler bende hiç başladım ilk senem daha normal üniye felan hazırlanmakla geçiyo günlerim işletmedeyim geçmiş yıllarda çıkan soruları felan nası bulcam ne yapcam bilmiyorum

Alıntıları Göster
    İçimden hiç çalışmak gelmiyor maalesef... Eski yıllara ait soruları ezberleyip gireceğim bakalım nasıl olacak. Geçen yıl hepsini 51 'le geçtim bu sene inşaallah şans yanımda olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

İçimden hiç çalışmak gelmiyor maalesef... Eski yıllara ait soruları ezberleyip gireceğim bakalım nasıl olacak. Geçen yıl hepsini 51 'le geçtim bu sene inşaallah şans yanımda olur...

Alıntıları Göster
    Allah Allah kimse eski sorulara benim gibi son iki gün bakıp sınıf geçmiyor mu?
    Hatta iktisat teorisine 2 saat baktım ve 70 aldım eski sorularla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Allah Allah kimse eski sorulara benim gibi son iki gün bakıp sınıf geçmiyor mu?
    Hatta iktisat teorisine 2 saat baktım ve 70 aldım eski sorularla.

Alıntıları Göster
    Siz yine iyisiniz, geçene senenin soruları var.. Benim bölüm Felsefe, bölüm yeni açıldı ve bu sene ilk senesi daha. Geçen senenin sorusu diye birşey yok bizim için Komple çalışmamız lazım konuları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.