Şimdi Ara

1 ayda 12 kitap okudum soruları alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zorlanmadım günde 2 saat ayırdım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerumxz

zorlanmadım günde 2 saat ayırdım sadece.

Zorlanmazsın zaten .

Ben fantastik kurgu okuyorum. Uzun yıllardır ara vermeden okuduğum için günlük 220 250 sayfa arası okuma oranım var ama ona rağmen okuduğumu sindirmek ve fantastik kurguda karakterler ve soyları çok geniş olduğundan bol bol not tutmak gerektiği için günlük sayfa sayısını 150 civarında tutmaya çalışıyorum. Aksi halde düzgün not tutmazsam tekrar geri dönüp " kimdi yav bu karakter " diye söylendiğim olabiliyor.

O yüzden eğer daha yeni okumaya başladıysan ayda 2 3 kitap okuyacak biçimde ayarla kendini. Birde Türk kadın yazarların o büyük puntolu 25 30 sayfalık cins kitaplarını okuyup beynine zarar verme.

• Bende suan montaige denemeleri okuyorum sırada

Sefiller , suc ve ceza , kinyas ve kayra , tutunamayanlar var hepsini alacam inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    "Birde Türk kadın yazarların o büyük puntolu 25 30 sayfalık cins kitaplarını okuyup beynine zarar verme."

Elif şafağa selam olsun.

Benim bu okuma yaptığım 2-3 ay öncesi hocam. zaten ben düzenli kitap okuyorum 3 senedir ama asadece o ay sayısını artırmıştım baya.

genelde ayda 1-2 kitap okurum en az.
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Aynı anda alma hocam eğer yeniysen sıkılırsın.

keep going you rock.
  • 392 sayfa okudum bir günde. Ve aynı şekilde zevk alacağım kitaplar olursa yine sıkılmadan olurum. Diriliş Stephen king. Soruları alayım demişsin de. Ben sana neyi neden sorayım orasını çözemedim. Ne bekliyorsun ilgi mi insanlardan. Kitap okuyayım da cahillerin sorularını cevaplayım onlarda bana alkış tutsun diye düşünüyorsun sanırım.

• lerumxz kullanıcısına yanıt
    Gören de edebi eser okudun sanacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999999 IN 1

zor bir iş yaptığını sanman kötü bence günde 100 sayfa günde 1 saat kitap okumaktır ve gayet normal günlük bir rutin

1 saatte 100 sayfa mı okuyorsun? Öyleyse çok iyi. Benim bir buçuk-iki saat sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 21 Mayıs 2017; 1:12:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Chuck abimiz bir yer altı edebiyatı yazarıdır. Dövüş kulübü kitabı da 1996'da çıkmış, 1999'da sinemaya usta isim olan david abimiz tarafından uyarlanmıştır.

Ayrıca gösteri peygamberi ve tıkanma kitaplarını da tavsiye ederim.

Ek olarak anti ütopya seven arkadaşlara cesur yeni dünya, neuromancer, fahrenheit 451 gibi eserleri de önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerumxz

Yanlış biliyosun film önce.

kütüphanelerden tüm kitaplara bedava ulaşılabilirken ben niye kitap dağıtayım?

Kendini bilgili, kitap kurdu falan mı sanıyorsun " Dövüş Kulübü, Chuck Palahniuk tarafından 1996 yılında yazılmış bir romandır. " Her kitaba bedava ulaşamazsın bu birincisi. İkincisi herkes kütüphanelere erişim sağlayamaz. Hakikaten boş bir konu ve boş bir insansın kusura bakma. İlk mesajımda dediğim gibi 2 tane kitap okumuşssun onuda nasıl okudun allah bilir çünkü 1996 da çıkan kitap için iki kelime araştırma yapmadan hayır yanlış biliyorsun film önce diyorsun. Aman neyse senin gibi benim bakış açıma göre zır cahil bir adamla tartışamam hadi işine gücüne bak.

• malesef ulkemizde %90 ımızın yapmadıgı bir olay bu...

%10 luk nadir kısımda oldugun ıcın tebrik ediyorum senı ....

tarih hakkında okudugun ılginc kıtap var ıse tavsiye alabilirim...
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Edebiyatla aram yok.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    "Chuck abimiz bir yer altı edebiyatı yazarıdır. Dövüş kulübü kitabı da 1996'da çıkmış, 1999'da sinemaya usta isim olan david abimiz tarafından uyarlanmıştır"

• Beyler arkadaşlar romalılar

Tamamen geyik forumu olan "tipim nasıl ss'li qanga", "kıza açıldım", "kız beni dövdü" gibi konuların açıldığı konu dışında ahalinin ne kadar absürd tepkiler vereceğini ölçmek ve "csb, troll, liseli" den daha ciddi yorum beklemeyerek açtığım bir konuda benim ne kadar da edebi eserler okumayan, kibirli, bencil, kitaplarını dağıtmayan biri olduğum hakkında yorumlar yazıldı.

Sizce ilgi beklesem buraya böyle bir konu açar mıyım?

İlgi beklesem bunu forum köşelerinde konu açarak mı yaparım? Sanal bir ilgi için?
    Yapsam bile konu dışında mı yaparım?

Gerçekten Dövüş Kulübünün kitaptan filme uyarlandığını bilmiyor olabilir miyim? Mesajın sonundaki smileyden de mi anlamadınız ironi falan hani?

"az okuyorsun", "övünme bu kadar" gibi şeyler diyen arkadaşlara sesleniyorum samimi söylüyorum içinizdeki kibiri bende görüyorsunuz, cevaplarınız buram buram büyüklenme, küçümseme kokuyor, yanlış anlamayın dostça söylüyorum sizi pozitif anlamda eleştiriyorum
    Psychological Projection, muzdarip olduğunuz konu bu, kendi içinizdekini bilinçsizce dışınıza yansıtıyorsunuz ve bu etkileri görünce olması gerekenden fazla tepki gösteriyorsunuz, basit bir forum yazısında kitap okuduğundan bahseden birini küçümsemeye çalışmak gibi.

• qedo kullanıcısına yanıt
    Nutuk'u ve banu avar böl ve yut, çok ilginç şeyler öğreniyorsun bunlarda.
    Mesajimin hicbir bolumunde kucumseme bulunmamaktaydi, neden bu sekilde yargiladiniz bilmiyorum. Hatta oldukca nazik bir dille yazilmis bir yorumdu. Ne diyebilirim ki ?

• güzel kitaplar okumuşsun
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Sizden bahsetmedim hocam.
  • Okuduysan okudun bana mı okudun.Rooki PG hocamı tebrik ederm bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.