Merhaba arkadaşlar uzun zamandır dil kursu arıyordum ve bugun karşıma çıkan dil kursu açıkcası biraz şaşırttı.Yoğun Hollandaca kursu 5 gun ard arda gunde 2 saatte 0'dan a1- seviyesine geleceğimizi 7 kur alırsak yaklasık 35 gunde ise b2 seviyesine geleceğimizi belirtiyor.Bu bana pek mümkün gelmedi ancak facebook yorumlarında olumsuz bi yorum göremedim.Belki de yorumu yapanlar kendi adamlarıdır bilemiyorum ancak 1 dersi denemeye değer diye düşünüyorum. - İncelemek isterseniz web sitesi : http://zamaradi.nl/en/
- İnceledikten sonra görüşünüzü bildirir misiniz ?
@rat.planet Hocam öncelikli olarak sizin cevabınızı bekliyorum. 70 saatte b2 olmak mümkün mü ?
Kurs konusu kapsamlı değerlendirilmesi gereken ve öyle karar verilmesi gereken bir karar. Dersleri ve kitapları görmeden bir şey söylemek yanlış olur. Fakat şunu da belirtmek gerekir ki kitaplar zaten 4 beceriye yönelik kitaplar olacaktır(%99 ihtimal). Çünkü birçok ülkede artık bu şekilde.
rat.planet
kullanıcısına yanıt
yani olma ihtimali var mı ? aslında ilk kuru denemeyi dusunuyorum faydalı olursa devam ederim
musab23M
kullanıcısına yanıt
Var ya da yok diyemem.Çünkü kitapları ve dersi görmedim.Ama biraz zor görünüyor gibi geldi.