Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

1 Aydır İnternet Yok Ama Fatura var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1177301 nolu Turknet müşterisiyim. 30/12/2018 tarihinde Türknet online işlem merkezi üzerinden internet hizmeti alamadığıma dair arıza kaydı oluşturdum. Bu süreçte toplam 5 kez sorun çözülmeksizin arıza kaydım sorun çözüldü denilerek kapatıldı. Toplamda 29 gündür internet hizmeti alamıyorm. Ek olarak alamadığım hizmetin faturasını ödedim. Apartmanda yapa altyapısı kullanan tek kişi olduğum gibi sorun yaşayan tek kişi de benim. Daha önce de yaşadığım problemlerde olduğu gibi son 29 gündür de defalarca yapa altyapısından çıkmak istediğimi belirttim. Fakat taleplerime kayıtsız kalınıyor.

Toplamda 4 aydır Türknet kullanıyorum ve sadece 1 ay sorunsuz kullanabildim. Hatta ekim ayı içerisinde 3 gün içerisinde de YAPA dan çıkarılacağım bilgisi verildi ama hiçbir işlem yapılmadı.

17/01/2019 tarihinde verdikleri numaraya faks ile iptal dilekçesi gönderdim. Ulaşmadığını iddia edip işleme koymadılar.
    Özetle internet hizmeti yok, iptal hakkı yok ama iş faturaya gelince hiç bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu8890 -- 28 Ocak 2019; 1:55:53 >

• kardeşim iptal faxını ptt den gönder, eline gönderi kagıdını al. sonra almadık diyemezler.
  • Thh vermeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu YAPA dan çıkarmak çok mu zor anlayamadım ki!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

kardeşim iptal faxını ptt den gönder, eline gönderi kagıdını al. sonra almadık diyemezler.
    ptt den yolladım aldıklarına yönelik mesaj attılar ama 4 gün oldu işlem yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu8890

ptt den yolladım aldıklarına yönelik mesaj attılar ama 4 gün oldu işlem yapmıyorlar.

Alıntıları Göster
    dava konusu yaparsan elindeki belge ile kazanırsınız.en azından tük.hakem.heyeti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.