Şimdi Ara

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
11
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seviyorum demene ne gerek var anlamadım.birbirinize yürümüşsünüz o kız dizindeyken yok bi şey filan diye trip atıp kendi moralini bozmuşsun abi tutulma.birlikte olabiliyorsan ol olmuyorsan umursama.genelde kadınlar böyle bi durumda sürekli whatsapp ve facebook ta olur seni kontrol etmek için.pek kafana takma.
  • devamı var dostlar, akşam yatmadan önce anlatırım dün olanları.. şimdi iftara gidicem.
  • Kızların çoğu böyle ilk anlarda seviyorumdan falan hoşlanmıyorlar hocam, aslında öyle tripler atıp moralini bozmasan her şey çok yolunda gidecek. Kendine güven, tut elini, öp falan ama seviyorumlu cümleleri sonraya bırak.
  • beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pherus

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: Pherus

quote:

Merak ediyorsunuz da peşin söylim mutlu bir son yok.. Sevişmedikde

Kız istemiş de sen adım atmamışsın.

istemiş mi ? kim adım atmadı hocam etme..

Tamamını okudum şimdi. En büyük hatan sevdiğini söylemen. 1 ayda kız nasıl söylesin bunu sana. Sevse de söyleyemez. Çok erken olmuş.

Onu söylemesen direk öpsen olay mutlu sona bağlanacak halbuki.

Tamam dogru diyorsunda kiz evlenmis ayrilmis birisi kimse dogru goz ile bakmiyor herkese suphe ile yaklasiyor. Cok rahatsiz ediyorlar. Kimseye kolay kolay guvenmiyor.. Bende hayatimda yapmadim biseyi yaptim.. Sevdimi soyledim guvenmesi yalnis anlamamasi icin. Kucamdayken bunada soyledim. Sabahlari ilk uyandinda aklina ne geliyor dedim. Bugun yapacagim seyler dedi. Senin diye sordu. Ben uykudwn tekrar hayata dondumde ilk sen geliyorsun aklima seninle uyaniyorum dedim... Hmmm falan filan ilr gecirdi. Opucektim zaten ama ya beni farkli anlarsa ??? Gerci o is bitti artik. Ama direk sarilip opmedime cok pismanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok gerginim. Sonra devam edicem alt ust oldu hayatimda hersey. Beni sallayan takan surekli mesaj atan arayip soran kiz gitti. Bam baska bi kiz geldi. Benimde hatam cok, hediyeler aldim it gibi pesinden kostum. Gece 3 5 lere kadar gezdirdim yedirdim icirdim. Gonlunu yapmak icin hersey yaptim. Ama olan bana oldu....

• Kız sana her fırsatı vermiş
    Sen de afedersin saf gibi liseli aşık modunda takılmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Kız sana her fırsatı vermiş
    Sen de afedersin saf gibi liseli aşık modunda takılmışsın

Hayatimda ilk kez kadin gormuyorum. Anlamiyorsunuz olaylar oyle boyle degil.. İsik hayat belirtisi gorsem affetmem.

• Styric kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir mutlu son ki ben anlamadım evde aynı yatakta berabersiniz daha ne yapsın ki kız.

Senin niyetin evlenmek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Temmuz 2014; 23:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Nasıl bir mutlu son ki ben anlamadım evde aynı yatakta berabersiniz daha ne yapsın ki kız.

Benim amacim eglence degil kiza bunuda gosterdim.. Ve yeterince arastirdim... Koyanda bu zaten amacim kotu degil ciddi seyler..

• quote:

quote:

Benim amacim eglence degil kiza bunuda gosterdim.. Ve yeterince arastirdim... Koyanda bu zaten amacim kotu degil ciddi seyler..

üsteki bir yorumunu yeni okudum kız evlenmiş ayrılmış demişsin bende diyorum bu rahatlığın kaynağı ne.

Yaptıklarını bir beklenti için mi yaptın ben anlayamıyorum her şeyi yazmışsın yedirdim içirdim falan ettim peki kız sana ne yapsın istiyorsun.

Belki kız seni ondan faydalanmak istediğini düşünüyor onu yedirip içirmen onla birlikte olmak için diye düşünüyor bu açıdan baktın mı hiç?

• quote:

quote:

quote:

üsteki bir yorumunu yeni okudum kız evlenmiş ayrılmış demişsin bende diyorum bu rahatlığın kaynağı ne.

Yaptıklarını bir beklenti için mi yaptın ben anlayamıyorum her şeyi yazmışsın yedirdim içirdim falan ettim peki kız sana ne yapsın istiyorsun.

Belki kız seni ondan faydalanmak istediğini düşünüyor onu yedirip içirmen onla birlikte olmak için diye düşünüyor bu açıdan baktın mı hiç?

Benim sex beklentim olsa bu kiz son tercih olur. Cevremde yeterince bir aksam yemegine koynuma girecek ki var. Bunu kizada dedim bana evlenip ayrildini soyledinde. Eger niyetimi amacimi yanlis anliyorsan dusunuyorsan bida gorusmeyelim diye. Sen asla oyle birisi degilsin. Hissetsem simdi burda olmAzdim diye soyledi. Yaptim seylerin tek nedeni iyi vakit gecirmek eglenmek ne var bunda.. Maddi imkanlarim el veriyor. Be gerekiyorsa onu yapiyorum ne var bunda.. Ben kiza bi sex objesi olarak bakmiyorum. Onada soyledim yaninda huzurlu mutlu oldumu. Oda bana soyledi kimsenin sohbeti senin yerine gecmiyor seninle vakit gecirmekten zevk aliyorum diye. Anlamiyorum iste bu kadar yasanan seye ragmen..

Tamam vakit geçirmek zevk alıyor evlenme niyeti onda yok demekki ama senin de onunla iyi vakit geçirmenden hoşlanıyor ben boyle algıladım.

O senin ona karşı cinsellik düşünerek bir şeyler umarak değil de değer verdiğin için iyi davrandığını düşünüyor diyelim yani yazdıklarından bu sonuç çıkar.

Bu güzel eğlenceli vakiler bitmesin diye işi resmiyete dökmüyor çünkü sen ondan beklentin yok oyle demişsinde zaten şimdilik eğlenmeye devam.

Evliliğe uzak gibi ben oyle düşünüyorum.
  • Kız naz felan yapmıyor. Susarak niyetini belli ediyor diyenleri de dinleme. Ben dürüst birisiyim. Söyleyeceklerim gerçeklerdir. Gerçekler insanın canını sıkabilir ama olsun. Seni güçlendirir ve akıllı biri yapar.

Kız seni erkek arkadaş olarak istemiyor. Seni bir dost, kötü havada geminin sığındığı bir liman olarak görüyor.

Ne kadar çabuk o kızdan umudunu kesersen o kadar iyi.
  • quote:

Tamam vakit geçirmek zevk alıyor evlenme niyeti onda yok demekki ama senin de onunla iyi vakit geçirmenden hoşlanıyor ben boyle algıladım.

O senin ona karşı cinsellik düşünerek bir şeyler umarak değil de değer verdiğin için iyi davrandığını düşünüyor diyelim yani yazdıklarından bu sonuç çıkar.

Bu güzel eğlenceli vakiler bitmesin diye işi resmiyete dökmüyor çünkü sen ondan beklentin yok oyle demişsinde zaten şimdilik eğlenmeye devam.

Evliliğe uzak gibi ben oyle düşünüyorum.

Bugun hic konusmadik. Garip bi sekilde uzaklasti benden. İster istemez hayatinda birisi oldugunu dusunuyorum.. Evlilik benim icinde uzak suan 3-4 yil kadar. Bunuda biliyor. Bilmiyorum belki eski sohbet nesemiz eglencemiz kalmayacagi icin korkuyor. Ama bana o gece korkularinin oldugunu soyledi. Dile getirmedi ama sanirim zaman istiyor benden.. Ben uzaklasmaya karar verdim. Kendimi cekicem biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

Kız naz felan yapmıyor. Susarak niyetini belli ediyor diyenleri de dinleme. Ben dürüst birisiyim. Söyleyeceklerim gerçeklerdir. Gerçekler insanın canını sıkabilir ama olsun. Seni güçlendirir ve akıllı biri yapar.

Kız seni erkek arkadaş olarak istemiyor. Seni bir dost, kötü havada geminin sığındığı bir liman olarak görüyor.

Ne kadar çabuk o kızdan umudunu kesersen o kadar iyi.

Bende bunu hissediyorum zaten. Yoruldum artik dusunmekten. Birakicam ve gorusmek istersede gerekeni soyleyecegim.

Yine en iyisini sen bilirsin yaşayan gören sensin temkinli olmak gerek belli süre uzaktan seyretmek gerek.

Hani kızın sanki şefkate ihtiyacı şefkat arıyor onu belli şeylere zorlamayacak vakit geçirecek birine.

Belki küçüklüğünde baba şefkatide görmedi sırtını yaslayacağı birini arıyor.
  • quote:

Yine en iyisini sen bilirsin yaşayan gören sensin temkinli olmak gerek belli süre uzaktan seyretmek gerek.

Hani kızın sanki şefkate ihtiyacı şefkat arıyor onu belli şeylere zorlamayacak vakit geçirecek birine.

Belki küçüklüğünde baba şefkatide görmedi sırtını yaslayacağı birini arıyor.

Babasi onun icin ornek erkek. Hayatinda ki erkefi babasi gibi istiyor. Psikoleji ilgi alanim oldu icin bazi seyleri fark ettim soyledim dogru oldunuda soyledi ama tikandim artik. Cozemiyorum inan.. Galiba boslugunu doldurdu iyi vakit gecirdi bi dostu oldum... En sagliklisi uzaklasmak olacak. Bide cidden hosuma gitmeyen hareketleri var katlanamiyorum artik kavgalarimizda hep o yuzden. Olgun ve ne istedini bilen birisi sandim icin yaklastim ama liseli kizlardan farki yok. Gercekten yoruldum artik.

• Ben duygularını ilk açıklayan olmak yerine açıklatan biri olmayı tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Ben duygularını ilk açıklayan olmak yerine açıklatan biri olmayı tercih ederdim.

Digerlerinde hep oyle olmustu ama sanirom fazla kaptirdim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.