Şimdi Ara

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
130
Cevap
11
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana o şansı vermeyecek misin ? Diye sormuşsunuz, size vermedim mi diye karşılık vererek zaten istediğiniz cevaptan fazlasını vermiş ama o ışığı göremediniz sanırım

Tamamda neden sallamıyor beni ? doğru düzgün konuştumuz yok mesaj attı yok bir günaydın mesajı bir iyi geceler mesajı yok. 48 saattir görüşmek değil mesajlaşmadık bile. O biliyor ona olan düşkünlüğümü. Artık ilk hamleyi yapmaktan bende bıktım. Bu abaza ezik modu bana göre değil.

Verdiği cevaptan sonra yapmanız gereken tek şey ona sarılıp uyumaktı. Siz aksini yaparak tavır yapmışsınız, oda buna kızmış olabilir.Bu tür korkuları olan kadınlar kendilerini açıkça ifade etmekten çekinirler.Bence ufak bir jestle siz bir adım atın yine.

Yazarım yazmak problem değil, yazarım naber, iyidir sen diyecek. Bende iyi sonrası ? işte ben o sonrası kısmını getirmekten bıktım.. Buluşma teklifi mi et diyorsun jest olarak ?

ayrıca gerçekten sonradan düşündümde o gece çok büyük aptallık yaptım o şekilde hareket ederek. Bunu da ona söyleceğim zaten. Ama bu tür konulara neredeyse giremiyoruz artık. Napsam bilmiyorum özellikle otururken.. parka falan mı götürsem yürürken konuşsam acaba ?

Küçük şirin bir hediye hazırla mesela kurye aracılığı ile gönder üzerine hoşuna gideceğini düşündüğün küçük kısa bir not ekle kuryeden teslim mesajı geldikten 10 dk sonra fln ara buluşma teklif et

Anlıyorum.. bugünü bi bitireyim de hafta sonu bunu düşünmek için vaktim olacak.. Bakalım umarım bu sürede hareket eden o olur.

• çok üzeleceksin ben sana diyim.
  • kadına bu diyor
    ben bazı yerlerde yattığı yerden kağıt havluyla tutup balkondan aşağı attım gitti pislik şey demesini bekledim
    o kadından hiç cacık olmaz hafız
    seni kafalıyor sana çakacak gibi duruyor

ne romantikler var arkadaş paket yapaydın kuryeyle göndereydin
    2kg c4 paketle gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 18 Temmuz 2014; 17:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kadına bu diyor
    ben bazı yerlerde yattığı yerden kağıt havluyla tutup balkondan aşağı attım gitti pislik şey demesini bekledim
    o kadından hiç cacık olmaz hafız
    seni kafalıyor sana çakacak gibi duruyor

ne romantikler var arkadaş paket yapaydın kuryeyle göndereydin
    2kg c4 paketle gönder

Hiç bişey anlamadım..
  • ben de b.b anlamadım.

Kardeş sana ne istediğini bilen kız lazım, bi kezban 7'sinde de 70'inde de aynıdır. Çocuklu mocuklu kaprisi tribi çekilmiyor, karşışık mesajlara gerek yok ya herro ya merro, uğraşma değmez..
  • Öncelikle her şeyin hayırlısı toprağım.

Ancak sizde görüşmek istiyorsunuz belli ki. Hani ayrılıp,küsmeyip aranız düzelirse eğer normal bi günde kendisine olanları anlatın hocam. Neden böylesin, soğuk davranıyorsun vs. gibi yaklaşımlarda bulunabilirsin. Dediğiniz gibi zaten oldukça erken evlenmiş, bazı şeyleri tekrardan yaşamak istemiyor olabilir.

Şuan sizinle geçirdiği zamanı, illaki ilk eşiylede geçirmiştir. Hal ve hareketleriniz önceki eşiyle uyuşuyor olabilir. Ne bileyim belki değişip, değişmeyeceğini veya kolay vazgeçecebileceğini felan düşüyor olabilir.

Eğer sizde istiyorsanız hala en yakın zamanda buluşup, aranızdaki problemleri konuşup halletmektir. İlla ki yaptıklarının bir sebebi vardır. Hemen bir kenara kestirip atmayın bence.

• Hayatımdan 15 dk gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu kızdan bir cacık olmayacağını belirteyim...

Sen çok kafana takıyorsun aynı benim gibi
    Senden iyi olmasın, günay abim hayatıma girmeden önce senin gibiydim. Bu adam 17-18 yaşlarında bana hayatı öğretti aradan 8-10 yıl geçmiş heyt bee... Neyse.

Kardeşim kural
    1 Kaçan kovalanır.
    2 S... sevilirsin. Köpek gibi sevilirsin hemde ! . . Evet bunun üzerine kurulu oluyor bazen ilişkiler.
    3 Vurdumduymaz-sert ol. Tirip atan erkek kaybeder. Onun yaptığı yanlışları, aynısını yaparak yüzüne vur ve nasılmış de.. Sende onu boz ! .
    4 Sokakta şarapçı kadın göremezsin ama şarapçı erkek görebilirsin. Kadınlar biraz duygusuzdur. Bir çoğu için geçerli bu... Bu duvarı yıkmak içinde 2.kural lazım.
    5 ona ihtiyacının olmadığını göster. 2-2 bir yere gitmişsiniz.. O sayıyı kalabalıklaştır, başka bir organizasyon ayarla. Bayan bir arkadaş bul... Tembihle, kıskançlık operasyonu olacağını.... O kızın gözünün içine baka baka sırnaşsın ayarladığın bayan arkadaşın.
    6 2. kuralı uygula... ve onun yaptığını sen ona yap. Emin ol kazanacaksın...

Ah ulan ah. Ezdirmeyin abi kendinizi. S... git diyenlerden olun, acizleştirmeyin kendinizi... Kaybedersiniz yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 18 Temmuz 2014; 20:56:42 >

• Net değilsiniz, samimi değilsiniz.

"Yok bir şey" , "bir şey yok keyfine bak" vb. ile ilişki yürümez. Net olsana yahu. Anladığım kadarıyla tanışma, tanıma faslı geçmiş. "Böyle böyle yapıyorsun hoşuma gitmiyor" de. "Benim senden istediklerim şunlar, verebileceklerim bunlar, eğer istiyorsan ilişkiyi bir üst noktaya taşıyalım" de. "Yok istemiyorsan boşuna yormayalım birbirimizi" de.

İlişkilerde net olmayan insanları anlamıyorum, gerek kadında gerek erkekte. Kimse müneccim değil ki bilsin karşındakini.
  • hata yapmışsın yorumlarıda okudum aynı görüşteyim 19 yaşındayım 1 yıllık mutlu bir ilişkim var şuanda benimde 2 3 ay konuştuk bir kere seni seviyorum ne ben dedim ne o ilk ay yakın arkadaştık sonradan yakınlaştık ve sevgili moduna girdik üstelik teklifte bile bulunmadım ki gayet yakınmışsınız biraz daha sabretmeliydin zaten zamanla herşey otururdu bence seni seviyorum diyerek hata yapmışsın. yine muhabbeti kesme hiçbirşey olmamış gibi eski haliniz gibi tekrar samimi ve yakın olmaya bak ve bu durumda seni seviyorum deme sakın emin ol daha iyiye gidicek ve adımı o atıcaktır
  • tamamen katiliyorum sana. Derdini anlatmak lazim

• hocam ilk evine gittiğin zaman,kıza bana ne zman sevme fırsatı vereceksin demişsin,kızda vermedim mi demiş,,ee tamam işte kız saba fırsatı verdim ama sen anlamıyorsun demek istemiş
  • Styric kullanıcısına yanıt
    hocam yazınızın tamamı dikkatle okudum.
    Gözlemlediklerim doğrultusunda söylediklerimi dikkate alırsanız iyi olur.

Öncelikle daha önce 2 sefer ilişki yaşamışsınız fakat tam olarak ilişki konusunda nasıl davranılır, nerde ne zaman ne yapılır gibi şeyleri pek bilmiyorsunuz.
    Kızdan şans istemişsiniz ki böyle birşey yapmanıza gerek yoktu.
    Kız zaten size yatılı kalmaya gelmiş.
    İlla birşeylerin hemen adını koymak isteminize gerek yok.Keşke akışına bıraksaydınız.
    Bu teklif etme olayı falan bana ergence geliyor.
    Birlikte zaten vakit geçiriyorsunuz.
    Hareketleriniz ile zaten belli edeceksiniz ,ne istediğinizi.
    Kaldıki kızında sizde gönlü var belli.Yoksa neden gelsin evinizde kalsın değil mi?
    Fakat genel olarak kızlarda kendini geri çekme vardır.
    Bunun sebebi daha önceki ilişkilerinde kendini fazla kaptırmış ve pişman olmuştur.
    Bu sebeple size temnkinli yaklaşıyor.
    Fakat siz -kusura bakmayın- ergen gibi hemen seni seviyorum diyorsunuz, tripler atıyorsunuz.
    Size temkinli yaklaşan birine seni seviyorum derseniz ipleri eline vermiş olursunuz.
    Bu iş böyledir.
    Şimdi o istediği gibi davranacaktır.Çünkü biliyor ki siz onu seviyorsunuz.
    Bunu kendiniz söylediniz.Bunun çözümü ise söylediklerinize dikkat edin.
    Seni seviyorum bahsini açmayın.
    Normal ilk zamanlar nasılsanız o şekilde devam edin.
    Herşeyinizi anlatmayın.Ona , kendisini size açmadan , "hayatımda bu kadar var olabilirsin" olgusunu hissettirin.
    Yapış yapış seni seviyorumlar, tripler kızı soğutur ve sizi önemsememeye başlar.
    Siz ise olduğunuz yerde deliye dönersiniz.
    Lütfen önerilerimi dikkate alın ve kendinize çeki düzen verin.
    Lisede değilsiniz, yaşınıza göre davranın:)
    İyi forumlar

ekleme: ayrıca sevişme fırsatınız olursa bunu değerlendirin.
    4s kuralı doğru bir kuraldır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 18 Temmuz 2014; 21:21:03 >

• Kızda istemem yan cebime koy havası sezdim ben. Bir kıza seni seviyorum diyeceğim kız bana tepki vermeyek sonra yatağına çağıracak akşam sarılacak falan garip, kız diyor ki yok yok istemem ama sen yine de sev beni. Senin ipleri eline alman lazım mesela çekingen davranıp yatağın dibine düşer gibi yatma sarıl kıza çek kendine ipler senin elinde olsun. Kız istemezse belli eder zaten , ama beklediği tavır buysa eğer olumlu bir tepki alırsın. Bazen çok anlayışlı duyarlı erkek olmak işe yaramıyor biraz ipleri ele almak gerekiyor.

• Elinden geleni yaptığına inanıyorsan daha fazla gurur ve özgüven kaybı yaşama derim dostum ınan ki üzerinde bırakacağı olumsuz etkiler kolayca üstesinden gelebileceğin problemler olmaz.Gönül ister ki hoşumuza giden insan ile karşılıklı adımlar atarak bir yolda yuruyelim lakin ülkemiz kızları herşeyi karşı taraftan bekliyor bu durumda ya seni sen yapan tüm kabullerini yıkıp bu kişi için sonunu bilmediğin riskler alıp herşeyi üstlenip onursuzca kızın üzerine gideceksin ya da sana yakisacagi gibi ben elimden geleni yaptım ama buna beklediğim karşılığıalamadım diyip oluruna bırakacaksın.Ve sakin unutamam falan deme karsina çıkacak edepli oturmasını kalkmasını bilen hoş bir kız sana dünyayı unutturur ve bu kızın senin karşına çıkmayacağının garantisini veremezsin.Aşk işi karşılıklı olmadığı sürece asla kafaya takip bu günlerine dert etmeye değmez.

• Abla rahat bir ablaymış işte...Sen niye bu kadar kendini kasıyorsun hocam.. Bırak akışına yani. Üstüste zorlayıp zorlayıp trip atıorsun yok yere...Boş ver yav
  • Beyler hepsini bosversek, bu gece arabayla gezmeye cikarip herseyi konusayim mi ? Nasil bi konusma yapmami istersiniz..

• Kardes hiç arama hiç sorma dicem.. her gittiğin yerde onla bulunduğun her ortamda surat asmissin.. Bu yaptiklarinla senden sogumustur çünkü bu yaptiklarin senin karakterinide belli ediyo.. Bence bu saatten sonra akışına bırak ve bi kaç gün ara ver görüşmeye eğer ararsa görüşama surat asma normal arkadaşınla bulusuyormussun gibi düşün, tabiri caizse hafif p*ç gibi davran onu umursama pek ama moralinde yerinde olsun.. Tabi bunun için geçenki kahve diyarindaki arkadaşları da toplaman gerek.. Sonrasında eğer bu dediklerimi başarılı bi şekilde uygularsan %90 başarılı olursun diye düşünüyorum.. É yorlamam bu kadar.

• özetliyorum:csb

ulan aynı yatakta yatıcan da 0 numara,ya gay ya sazan

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

özetliyorum:csb

ulan aynı yatakta yatıcan da 0 numara,ya gay ya sazan

Forumda taniyanlar var beni rahat ol. Bazi fotograflar var lakin onuda ifsa edemem. Uzgunum ama gercek oluyor boyle seyler. Zorla birseyler olacak degil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.