Şimdi Ara

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
11
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rolleri değimişsiniz. kızın girmesi gereken triplere sen giriyorsun.

bu kadar seyden sonra agzından 2 kelime cıkmıyor ise senden bir MOK olmaz kardes ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

rolleri değimişsiniz. kızın girmesi gereken triplere sen giriyorsun.

bu kadar seyden sonra agzından 2 kelime cıkmıyor ise senden bir MOK olmaz kardes ...

Zorla mi alacagiz birader ? 2 kiz arkadasim oldu ikisi ilede evlilik hayati yasadim. Amacim asla gecelik iliski eglence amacli olmado. Bu kadar abaza olmayin. Cinsellik akisina birakinca olur. Ben o gece kiz ile sex yapmak icin yanina gitmedim. Guvenini kalbini kazanmaya calistim sadece. Ayrica cevremde yeterince sex ihtiyacimi giderecek kiz var. Hoslandin kiza kotuluk yapmanin anlami yok. Anlasa bileceginizden emin olmadin surece cinselok tehlikeli ve donusu olmayan izler birakir. Belli bir yasa olgunluga gelince anlatsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Styric kullanıcısına yanıt
    ben cinselliği bahsetmiyorum birader.

kız sana kapıyı acmıs. biraz ciddi ol sende o zaman. ne var bunda bu kadar sıkıntı yapacak.

ne ortam hazırlamaya v.s. calısıyon. alacan karsına direk konusacan.

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ?

Not: yaşıtız bu arada kardeş
  • quote:

ben cinselliği bahsetmiyorum birader.

kız sana kapıyı acmıs. biraz ciddi ol sende o zaman. ne var bunda bu kadar sıkıntı yapacak.

ne ortam hazırlamaya v.s. calısıyon. alacan karsına direk konusacan.

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ?

Not: yaşıtız bu arada kardeş

Benim got olmamin tek nedeni diger kiz arkadaslarim kendi geldi kendisi istedi her seyi. Boyle olunca bilmeyince cok fena afalladik. Suan ki durum artik karsina al konus olayi bitti gibi. Sabir edip beklemek saglikli olacak gibi. O bir hamle yaparsa ne ala yoksa sanirim boyle gider bu konuda kapanir gider.. Bulusmak isterse belki alirim karsima adam akilli konusurum.

• belli bir yasa gelmiş adamsın birader. artık flört fln yakısmaz zaten. niyetinde ciddi.

direk olmak da fayda var. hakkında hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 19 Temmuz 2014; 0:25:21 >
  • quote:

belli bir yasa gelmiş adamsın birader. artık flört fln yakısmaz zaten. niyetinde ciddi.

direk olmak da fayda var. hakkında hayırlısı olsun

Sagolasin birader.. Ama cok kaldirdim gotunu.. Ben onu yasadiklarindan dolayi olgun konusarak her seyi halledebilecegimizk sanmistim. Buyuk hata yaptim.. Diyecek bisey kalmadi artik. Bu haftasonu beklicem. Beklentim var ama ne olur bilmiyorum..

• Az biraz huylarımız seninle benziyor, o yüzden açık konuşacağım. Bu ilişkiden bir nane olmaz. Bizim gibi adamların her huylarını bilecek, ne zaman nasıl davranacağını bilecek, kısacası nabza göre şerbet verecek hanımlar lazım. Devam edersen sen öz güven kaybetmeye, o da hak etmediği bir öz güvene sahip olacak, hayatlarınız ise çok farklı noktalara savrulacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

quote:

Bana o şansı vermeyecek misin ? Diye sormuşsunuz, size vermedim mi diye karşılık vererek zaten istediğiniz cevaptan fazlasını vermiş ama o ışığı göremediniz sanırım

Tamamda neden sallamıyor beni ? doğru düzgün konuştumuz yok mesaj attı yok bir günaydın mesajı bir iyi geceler mesajı yok. 48 saattir görüşmek değil mesajlaşmadık bile. O biliyor ona olan düşkünlüğümü. Artık ilk hamleyi yapmaktan bende bıktım. Bu abaza ezik modu bana göre değil.

Ya hocam. Kusuruma bakma, ama triplere de girme dediğim gibi bak güzelim ben seninle ciddi düşünüyorum aileme olayları baştan aşağı anlattım kararlı duruşumu gösterdim ortada senin evet demenden başka hiç bi sorun kalmadı. Al aha buda yüzüğün kalk git üstünü başını giyin şimdide kutlamaya gidiyoz de olsun bitsin.

• Kardeş yanlış anlamada osuruktan nem kapıosun sende kız gibi herşeye trip fln atıosun.Sen erkeksin çıldırsan bile umursamaz davranmalısın.Kız sana birşey dememişki şans vermedim mi demiş.Ne var bunda bu kadar takılacak.Hadi onu geçtim seni checklemedi diye bozuluosun boşver checklemezse checklemesin ne olcak.Kız muhtemelen senin kırılgan oldugunu anlamış üzerine geliyor.Biraz ağırdan al öyle herşeye bozulma çok umursama kızı.Öyle seni seviyorum olayına fln girme bırak kız düşünsün onları.Sen takılmana bak birsüre sonra kız sana sormaya başlıyacak .Biz neyiz şimdi sevgilimiyiz çıkıomuyuz fln diye.Ben hiç öyle seni seviorum cıkalım edelim muhabbetine girmem kız sorar genelde bende bu bi teklifse kabul ediyorum derimsanki teklifi kız yapmış gibi olur.Biz erkeklerin genel hatası bu sevince kendimizi kaptırıyoruz.Köpek gibi sevsende belli etmeyeceksin bu kadınlar ayoksa işin zor olur.İnşallah herşey gönlünce olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Junkie05

quote:

quote:

Hocam. Ailesi kabuk etmez arkadaşları kanına girer vs vs. Diye kendini koramaya alıyor. Cünsellik sorun değil, istediğini alırsın ama aşık olmak istemiyor. Durum bu

Bu ihtimalleri konuşmak gerekmez mi ? nedir bu gizemli suskun havalar.. 27 yaşına geldik arkadaş.

Hocam ataerkil yapıdayız. Dul kadın sonuçta. Gelinliğiyle çıktı kefeniyle gelir kafası hakim. Konuşamıyo demekki ciddi ciddi sorun bu sizin aileniz belki böyle değil ama, sırf dul gelin aldığı için evlatlıktan red edilen bireyler var. Konuyu siz açın. Ben ailemle konuştum sorun yok gibi bir cümle bile gözlerinin içini parlatır.

Konuşa bilse hiç bişey yok.. Ailemin nasıl bir karektere sahip olduğunuda biliyor az çok ona bunu hissettirdim hep ama anlaşılan konuşmak gerekiyorda. Durup dururkende annem senin dul olmanı problem etmiyor mu dicem ?

Alıntıları Göster
    Hocam bekle hiç mesaj atma, arama sorma. Sadece iş yerinde gördükçe selam ver geç, fazla samimi konuşmalara girme çünkü belli ki kız tuzu kuruymuş gibi davranıp seni biraz peşinden koşturtmak istiyor. Sen dediklerimi yap, bence böyle böyle çözülecek. Bu arada yaşlar kaç?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam. Ailesi kabuk etmez arkadaşları kanına girer vs vs. Diye kendini koramaya alıyor. Cünsellik sorun değil, istediğini alırsın ama aşık olmak istemiyor. Durum bu

Bu ihtimalleri konuşmak gerekmez mi ? nedir bu gizemli suskun havalar.. 27 yaşına geldik arkadaş.

Hocam ataerkil yapıdayız. Dul kadın sonuçta. Gelinliğiyle çıktı kefeniyle gelir kafası hakim. Konuşamıyo demekki ciddi ciddi sorun bu sizin aileniz belki böyle değil ama, sırf dul gelin aldığı için evlatlıktan red edilen bireyler var. Konuyu siz açın. Ben ailemle konuştum sorun yok gibi bir cümle bile gözlerinin içini parlatır.

Konuşa bilse hiç bişey yok.. Ailemin nasıl bir karektere sahip olduğunuda biliyor az çok ona bunu hissettirdim hep ama anlaşılan konuşmak gerekiyorda. Durup dururkende annem senin dul olmanı problem etmiyor mu dicem ?

Alıntıları Göster
    cidden bu yazıyı okuyan adamlar var

• quote:

Değerli görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var.. 26 yaşındayım özel iyi bir kurumda çalışıyorum. Hiç evlilik yapmadım toplam 2 kız arkadaşım oldu hepsinden madik yiyerek yolları ayırdım her zaman. Uzun zaman sonra iş yerinde bir süredir dikkatimi çeken kız ile tanıştım. Derler ya boyu boyuma huyu huyuma diye o hesap. Selamlaşmaya başladık günaydınlar, iyi akşamlar derken. Bir konu bulup faceden yazdım. Arkadaşım değil normalde kendisi. Sağolsun cevapladı yardımcı oldu bir de üstüne facebookda ekledi. Biraz muhabbet edip numarasını aldım. Bir süre sonra dedim sen bana çok yardımcı oldun sana bir şeyler ısmarlayayım. Oda hiç itiraz etmeden kabul etti. Tarih ayarladık iş çıkışı arabam ile alıp gidecektim. Neyse o gün bana akşam olmadı 18:00 oldu da kızı aldım nezih güzel bir yemeğe götürdüm. Koyu güzel bir sohbet oldu. Baya bir şeyden konuştuk birde üstüne hemşeri çıktık. Samimiyet iyice arttı tabi. Neyse gel zaman git zaman her gün daha da samimiyetimiz arttı.

sürekli mesajlaşır sohbet eder buluşur olduk. İş çıkışı buluşup 18:00 da, gece 03'lere kadar beraber olurduk gezerdik.. Birde yalnız yaşadığı için problem olmuyordu. Sohbet sohbeti açtıkça özelinden bahsetmeye başladı. Utana sıkıla çekinerek bir evlilik yaptığını ve uzun zaman önce kısa süreli olduğunu söyledi. Keşke problem evlenmiş olması olsaydı.. Neyse benim için önemli unsurlar değil tabi ki. Moral vermek amaçlı bende bir şey diyeceksin sandım dedim. ben senden 2-1 öndeyim dedim. 2 kişi girdi hayatıma benimde dedi. Ne yani yattın mı onlarla dedi evet dedim. Yatmıştım da yalan yok. O yüzden bakire kız istemek gibi bir lüksüm yok bakir değilken. Neyse bu daha bi sevindi ısındı sanki.. Ben her gün daha çok sevmek değilde ona ihtiyaç duyuyordum galiba.. Güzeldi alımlıydı kadınsı tarafı güçlüydü etkilemişti beni.

Neyse gezmelere görüşmelere devam ettik. Sonra karar verdim bu kız ile deneyeceğim. Ve teklif etmeye karar verdim. Ama nasıl ? bir türlü doğru ortamı anı yakalayamıyordum cesaret edemiyordum. Sonra aklıma bir fikir geldi.. Arada evine kahve içmeye çağırırdı. Bu sefer ben teklif ettim gelmeyi ve yatılı olarak hemde. Hiç itiraz etmeden neden bile diye sormadan kabul etti. Gel zaman git zaman aksilikler bitmek bilmedi ve 1 hafta kaydırdık randevuyu. Sabırsızlıkla bekledim ufak tefek tartışmalar olsa da hallettik. O gün geldi gezdik tozduk

İş yerinin yoğunluğu nedeni ile biraz ara vericem. -- devam ediyorum.

Buluşacağımız günün tamamını dışarda gezerek tozarak geçirdik hobi olarak fotoğraf çekiyorum hx300 var elimde. Biraz fotoğraflarını çektim. Güldük eğlendik yedik içtik. Neyse sonra eve gittik girdik tv baktık balkonda oturduk sigara içtik çay içtik kahve içtik patlamış mısır yedik. Sürekli bir şeyler yapıyoruz ama ben konuya giremiyorum. Bir geyik havasıdır var ki atamadım. Kızı o ciddi moduna sokmam gerekiyordu. Neyse kızın uykusu geldi heralde. Geldi 3lü koltukda otururken dizime yattı. saçını oynamaya başladım. Oda benim diğer elimi oynuyordu. Dedim tamam vallahi olacak bitti bu iş. Toparladım kendimi hemen diyeceklerimi hesap kitap ediyorum.. Kızda ışık var ama emin olamadım için direk açılamadım. Düşünürken daldım bir süre.. Ne oldu daldın ne düşünüyorsun dedi. İçimden geldi gibi davrandım.

Beni ne zaman seveceksin onu düşünüyorum dedim.. Sustu biraz gıcık dedi.. Bende sustum bir süre müzik dinliyorduk zaten müziği dinledik. Sonra duramadım yine bana o şansı vermeyecek misin dedim, vermedim mi dedi.. Ne verdi onuda anlamadım zaten.. Bende sustum oda sustu. Benim moralim falan bozuldu ama yıkılmış haldeyim dokunsan ağlayacağım. Bir süre daha öyle durduk sonra kalktı benim uykum geldi dedi. İyi yat sen ben balkonda sigara icicem dedim. Ne oldu şimdi dedi bir şey yok dedim yat uyu gibi bir şeyler ima ettim. Çekti başına kadar yorganı. Bende balkona çıktım içtim bi sigara o sırada ezan okundu. Dedim lanet olsun bu işin bokuna orucuda yedik dedim. İçeriye girdim yattığı yatak da ki diğer yastığı aldım koltuğa gittim. Attım yastığı yattım yatağa uzandım. Bu kalktı geldi orada yatılmaz kalk hadi yanıma diye tuttu kolumdan götürdü yatağa.

Devam edeceğim bugün 6 ya kadar ara ara devam ederek bitirmeye çalışacağım. Çok şeyler oldu aslında da kilit noktalardan özet geçmeye çalışıyorum.

Kalktım gittim yastığımı alıp yatağa. Yatak 2 kişilik zaten. Ucuna yattım dokunsam aşağı düşerim o derece.. Karşılık alamayınca insan kırılıyor arkadaş acayip moralim bozuldu o an, neler hayal ediyorsun o gece ile nelerle karşılaşıyorsun.. Neyse bu döndü arkasını bende döndüm yatıyoruz uçtan uça.. Uyumuyorum tabi uyur muyum ? gözümü kırptığım yok deliriyorum sinirden. Hiç bir şey yok gibi sabah 4 olmuş hırıl hırıl yatıyor. Sonra uyandı bu bi ara.. üstü açık uyuma dedi kendi üstünde kinden bir bana da verdi yaklaştı tabi önce. Benim ona arkam dönüktü örttü üstümü geldi arkadan sarıldı.. Dedim bende mi sıkıntı bunda mı ? az önce hiç bi boka cevap veremeyen kız niye bunu yapıyor şimdi diye düşündüm.. Neyse bir süre öyle durdum sonra döndüm yüz yüze geldik.

Burunlar değecek neredeyse o kadar yakınız. Ben bunu izliyorum bu uyuyor sonra buda uyandı ne oldu dedi bir şey yok dedim devam etti yatmaya. daraldım sıkıldım yan yatmaktan sırtı üstü uzanıcam ama rahatsızda etmek istemiyorum. Kızda ufak tefek bir şey 160 boylarında 50 kilo yok. bende çok uzun sayılmamda yapılıyım işte ona göre. Neyse kolumu yastığın altından soktum döndüm bunuda yastıkla beraber gögüsüme aldım yatırdım.. öyle durduk sabaha kadar.. güneş doğdu benim içim geçmiş bir ara 8:30 sularında uyandım.. farklı bi pozisyona gelmişiz ayrılmışız baya. Neyse ben uyandım ona döndüm yaklaştım izliyorum artık düşünüyorum.. Böyle mi olacaktı sorun nerede diye.. Neyse bi ara açtı gözünü gördü beni koluma sarıldı yüzümü okşadı tekrar uyudu. Yetmez mi doymadın mı uykuya dedim. saat kaç dedi söyledim oo manyak mısın ya daha çok erken yat uyu hadi dedi. peki dedim öyle böyle 10:30 a kadar vakit geçirdim. Neyse uyandı bu yatak da biraz vakit geçirdik sohbet falan ettik.. En son artık yüz yüze öyle mal gibi bakıyoruz bir birimize. Dedim iyi bi ortam ayarladım kullanayım bida ne kaybederim dedim.. baktım gözlerine yanağını okşadım sarıldım beline.. seviyorum seni dedim..... yine sustu bekledim biraz sonra canın sağolsun dedim anlından öptüm kalktım yatakdan işte o an şeytan bas yastığı öldür dedi. Sinirden kalktım yatakdan banyoya gittim wc ye sigara içtim gözlerim falan doldu ama ağladı ağlıyacam sinirden kuduruyorum bir şey demekde istemiyorum.. Bu olay olalı 5-6 gün oluyor.

Sabah oldu uyandik dediklerim oldu bir kac kere sarildim yanagindan optum ama ne sarildi ne karsilik verdi. Anlamiyorsunuz ilk kez bir kizla vakit gecirmiyorum.
    En ufak isik goremedim.. Neyse kalktik giyindik hazirlandik kahvaltiya gittik. O yedi icti ben hic bisey yemedim sigara cay. Durgunum bide hayli moralim cok bozuk cunku. Neyse kahvalti bitti pek konustumuzda soylenemez.. Yaklasti bana neyin var ne oldu dedi. Hic bisey yok ne olabilir ki dedim. İstedin olmadi icin mi dedi boyle surat asarak. Dellendim tabi. Atarlandim direk neymis benim istedim dedim sex yapmak mi saniyorsun dedim ? Bana bi sarilsan seni seviyorum desen dunyalar benimdi dedim.. Uzatmayalim yap kahvaltini evr birakicam isim var dedim. Oyle yolda son ses muzik ile gittim hic bisey duymak istemedim. Geldik evin onune hersey icin tesekkur ederim cok guzeldi cok sagol dedi omuzumu sikti gorusuruz dedi gitti.. Bu olay cumartesi pazar oldu. Bizde carsamba gunu yine bulustuk. 6 da cikip buluscaz ama biz 5 de kavga etmeye basladik. Arabaya bindik kari koca gibi girdik bir birimize sonra sakinlestik bi cay sigara ictik..

Mobilden girdim sonra devam edicem

sakinleştik arabada sustuk yolda geyik yaptım biraz aldım gönlünü oda bişey demedi. Neyse indik arabadan konyada olan bilir boyalı kuş mekanını oraya gittik oturduk çarşamba günü 18:30 sularında 2 şey bardak çay içip kalktık. Bu sürede bir tartışma yok. Öyle neler yaptık neler yaşadık onu konuştuk işle ilgili. normal bir sohbet. Sonra diğer 2 arkadaşı almaya gitmek için yola çıktık. Yoldada ufak tefek sohbetler fena değildi. Gideceğimiz yere vardık 20:15 sularında bosnada burger kingde idik. Neyse ayak üstü sohbetler muhabbetler benim moral baya düzelmişti. Güzel gecicek bugün dedim 2 kız 2 erkek istedim ortamı yakaladım çünkü. Neyse yemeği yedik sonrasında bi kahve çay içelim diye kahve diyarı var. Oraya gittik oturduk her şey normal. Foursquare mıdır ne zıkkımsa onu açtı bu, mekan bildirimi yapacak. Anlamam zaten sevmemde sırf ayak uydurayım diye tanıştımızda açmıştım.. Neyse herkesi yazdı çizdi. Ana bi baktım ben yokum. İlk değil gittimiz hiç bir yerde beni checklemez. Yanlızsak kendisi başkası varsa onunla.. Tepem attı yine bütün tadım tuzum gitti.. Soktum lafımı biz dış kapının mandalıyız tabi diye. Bozuldu özür diledi hemen düzelttim dedi. Dur hele dedim karşında otururken görmediğini söyleyerek aklına kalbine sokacak halim yok dedim. Eklersen silerim seni dedim. Ekledi tabi dinlemedi silemedim etiketi beceremedim. Hesabı sildim direk.. Öyle bir suskunluk aldı ki akşam 21de başlayan kahve çay olayı gece 1 de bitti ama ben neredeyse hiç konuşmadım. Ne oldu diye sürekli sorup durdular. Herkesin morali bozuldu. Kız bir kaç kere ayağı ile vurdu aşağıdan ne oldu diye. Her seferinde yok bir şey ile geçiştirdim..

Neyse iyi kötü bitti o gece herkesi evine bıraktım. Bir tek benim hatun kaldı. Çıktık yola gidiyoruz benim surat asık tabi hala. Çünkü yaptığı her şey çok canımı acıtıyor. Delirtiyor beni. Yalnız kalınca yine sordu tabi ben mi bişey yaptım özür dilerim dedi. Böyle yapma lütfen dedi. Senlik bir şey yok bak keyfine dedim. Biraz havadan sudan muhabbet sonra geldik evine. Her şey için teşekkür etti bir daha ki yemek benden dedi. Tamam dedim, eve varınca mesaj yaz bana dedi. Tamam dedim görüşürüz deyip ayrıldık.. eve gittim mesaj attım teşekkür etti uyu güzelce artık çok yorgun gözüküyordun zaten gerginliğinde bu yüzden bence dedi. Tamam denerim sağolasın iyi geceler dedim. Başka da bir şey yok. 16.07.2014 çarşamba gece 1-2 arasından beri tık yok...

napıcam ne edicem hiç bir şeye karar veremiyorum. Evet görüşmek istiyorum ama benim istemem ile değil onun istemesi ile olmasını istiyorum. Yeterince koştuğuma inanıyorum... bir çift güzel laf görüşmek istediğini buluşmak istediğini duymak benimde hakkımda. Hayatım boyunca yapmadığım şeyleri yaptım. Yeterince büyük bi eziklik hissi var zaten içimde. Özgüven kaybına dönüşmeye başladı. Çok gergin ve asabiyim bu günlerde....

Sendeki bu ozgu eneksikliginden zaten bu gerginlik ne yapacagini bilmemen sadece. Aynen senin gibi kili kirk yaran adim atsa mana cikaran bu konularda bir arkadasim vardi anlayabiliyorum seni. Sadece RAHAT ol olaylari akisina birak illa kasma oyle olsun boyle olsun diye rahat ol kesinlikle surat asma kizginlik bilmem ne sacmalamissin biraz. Mesela o gun yaninda istemeyen kiz zaten ayni yatagi paylasmaz asla senle sen o gun kendi basini kendin yemissin firsatini kendin tepmissin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu iş olmuş zaten ama sen suyu bulandırıyorsun biraz ergen triplerine girmişsin. Seviyorumu falan boşver yanında keyif alsın yeter tut ellerinden yapış dudaklarına her şey olacağına varır.

• Devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDifferance

Devam :)
    Yazıyı sonuna kadar okudum.Arkadaşlar bahsetmiş, sabırsız davranmışsın.Sinirlenmen,ortamı germen de cilası olmuş.
    Akışına bırakıp,birlikte çok vakit geçirseydin şu an sevgili olurdunuz emin ol.Seni istemese seninle kavga etmez,evine almaz vs.

Sen yine de mesaj at eğer istiyorsan.Sonrasında akışına bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Yazıyı sonuna kadar okudum.Arkadaşlar bahsetmiş, sabırsız davranmışsın.Sinirlenmen,ortamı germen de cilası olmuş.
    Akışına bırakıp,birlikte çok vakit geçirseydin şu an sevgili olurdunuz emin ol.Seni istemese seninle kavga etmez,evine almaz vs.

Sen yine de mesaj at eğer istiyorsan.Sonrasında akışına bırak.

Alıntıları Göster
    Benimde hatamın olduğunun farkındayım dostlar.. 72 saati geçti hala görüşmedik konuşmadık. Bakalım bekleyip göreceğiz..

• Aradi bugun 6 da. Senin arayacagin yok ben arim bari dedi. Konustuk biraz oyle standartdi. Bi kac espiri gulme falan cok surmedi zaten isi varmis. Neyse bakalim brkleyip gorucez.

• Evet beyler dananin kuyru koptu.. Bana karsi hic bisey hissetmiyormus. Arkadasmisiz....

• quote:

Evet beyler dananin kuyru koptu.. Bana karsi hic bisey hissetmiyormus. Arkadasmisiz....

Valla yazdıklarını okurken bu iş nasıl iyi bitmedi diye sordum kendime hala anlamış değilim baya yakınlaşmışsınız aslında

Hayirlisi neyse o olsun takma kafana kac yaşında adamsın bunu da atlatirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Evet beyler dananin kuyru koptu.. Bana karsi hic bisey hissetmiyormus. Arkadasmisiz....

Valla yazdıklarını okurken bu iş nasıl iyi bitmedi diye sordum kendime hala anlamış değilim baya yakınlaşmışsınız aslında

Hayirlisi neyse o olsun takma kafana kac yaşında adamsın bunu da atlatirsin

Diyecek bisey kalmadi artik.. Konustuklarimizi sonra anlatirim simdi iyi bi halde degilim.. Buda gecer elbet.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.