Şimdi Ara

1 aydır kafayı yedirtti bana ne yapacağım bu kız ile ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
11
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olur böyle şeyler. Yapabiliyorsan o konuşmayı yapmamış gibi serin davran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Olur böyle şeyler. Yapabiliyorsan o konuşmayı yapmamış gibi serin davran.

Geri kalani o bilir artik... Yol verirse oyle yapacagim. Arayip sormazsa kendisi bilir.

• Senden önce yaşadıkları sebebiyle kız biraz mantıkla düşünmek istiyo çok açık sen çok sıkmadan zaman geçirmeye devam et derim bikere sevmese seni sarılmana öpmene izin vermez ama hemen de yüz vermek istemiyo haklı olarak.bence sakin olun kavga da etmeyin arada kahvaltı yemek normal kafeye gitmeye devam edin sen halletmişsin işi sadece biraz zaman geçirin sana güvenmesini sağla iyice arada iltifat et ama seviyorum vs diye çok dillendirme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Yine en iyisini sen bilirsin yaşayan gören sensin temkinli olmak gerek belli süre uzaktan seyretmek gerek.

Hani kızın sanki şefkate ihtiyacı şefkat arıyor onu belli şeylere zorlamayacak vakit geçirecek birine.

Belki küçüklüğünde baba şefkatide görmedi sırtını yaslayacağı birini arıyor.

Babasi onun icin ornek erkek. Hayatinda ki erkefi babasi gibi istiyor. Psikoleji ilgi alanim oldu icin bazi seyleri fark ettim soyledim dogru oldunuda soyledi ama tikandim artik. Cozemiyorum inan.. Galiba boslugunu doldurdu iyi vakit gecirdi bi dostu oldum... En sagliklisi uzaklasmak olacak. Bide cidden hosuma gitmeyen hareketleri var katlanamiyorum artik kavgalarimizda hep o yuzden. Olgun ve ne istedini bilen birisi sandim icin yaklastim ama liseli kizlardan farki yok. Gercekten yoruldum artik.

ilk evliliğinin neden bittiğini bilemiyoruz. Erken yaşta evlenmiş gençliğini yaşayamamış olabilir. İncelik görmemiş olabilir. Bu duyguları sende yaşadı birden gençliğine dönmüşte olabilir.

Çok seversen şımarır misali diyelim.

• Abi kavga ediyorsanız güzel bence neden dersen kız sana değer vermese kavga etmez.

Genelde bu tarz durumlarda kızlar sizi takmaz.

Ama kız sizinle konuşuyorsa bir şey var.

Neden böyle davranıyor diyorsanız ya kızın psikolojik bir sorunu olabilir erken evlilik tarzı bir şey yaptığı için.

Ya da kız siz dediniz yaptığı erken evlilikte mutlu olamamış şayet sizinle de bu tarz şeyler içine girmeye korkuyor olabilir.

Sanki evlenince büyü bozulacakmış gibi hissediyor olabilir.Sizin ona bunu hissetirmeniz lazım sevgi ve sadakatinizi hissetmeli.Sizin evlenicek biri olduğunuzu düşünmeli.7

Şimdi ben sevgili olalım diyorum kız niye bir şey demiyor derseniz basit kız sizi kaybetmekten korkuyor.

Bunun temelide erken yaşta yapılan yanlış bir evlilik.

Bu durumda siz onu rahatlatın kız belli eder.Hocam bir kaç numara da oynayabilirsiniz ama riskli bir kumar olur benden söylemesi.Taktik şu:

Başka bir kızla yakın davranın mesela onunla nasılsanız diğer kızla da öyle olun.

Kızla buluşurken diğer kızı da çağrın kızın tepkisini gözlemleyin ama olayın dozunu ayarlayamazsanız kız elinizden kayıp gider ona dikkat etmek lazım

Şayet bu kızla bir şeyler isitiyorsanız onu bekleyin sevginiz ve sadakatinizi belli edin derim.

Birde ilk eşiyle neden ayrılmışlar? Bunu öğrenirseniz ve o yönde iyi şekilde kendinizi öne çıkarırısanız size yararı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi kavga ediyorsanız güzel bence neden dersen kız sana değer vermese kavga etmez.

Genelde bu tarz durumlarda kızlar sizi takmaz.

Ama kız sizinle konuşuyorsa bir şey var.

Neden böyle davranıyor diyorsanız ya kızın psikolojik bir sorunu olabilir erken evlilik tarzı bir şey yaptığı için.

Ya da kız siz dediniz yaptığı erken evlilikte mutlu olamamış şayet sizinle de bu tarz şeyler içine girmeye korkuyor olabilir.

Sanki evlenince büyü bozulacakmış gibi hissediyor olabilir.Sizin ona bunu hissetirmeniz lazım sevgi ve sadakatinizi hissetmeli.Sizin evlenicek biri olduğunuzu düşünmeli.7

Şimdi ben sevgili olalım diyorum kız niye bir şey demiyor derseniz basit kız sizi kaybetmekten korkuyor.

Bunun temelide erken yaşta yapılan yanlış bir evlilik.

Bu durumda siz onu rahatlatın kız belli eder.Hocam bir kaç numara da oynayabilirsiniz ama riskli bir kumar olur benden söylemesi.Taktik şu:

Başka bir kızla yakın davranın mesela onunla nasılsanız diğer kızla da öyle olun.

Kızla buluşurken diğer kızı da çağrın kızın tepkisini gözlemleyin ama olayın dozunu ayarlayamazsanız kız elinizden kayıp gider ona dikkat etmek lazım

Şayet bu kızla bir şeyler isitiyorsanız onu bekleyin sevginiz ve sadakatinizi belli edin derim.

Birde ilk eşiyle neden ayrılmışlar? Bunu öğrenirseniz ve o yönde iyi şekilde kendinizi öne çıkarırısanız size yararı olur.

18 yaşında evlenmiş birisi. ve 21 yaşında boşanmış toplasan 2 gün mutlu olmadım dedi. İşsiz güçsüz serseri birisi oldu çıktı dedi. Tam derinlere girmedim.

Yok hocam o tür şeylerde benim tarzım değil.. bu sabah bir şey duydum çalıştımız yerde ki kişilere sürekli beni anlatıyormuş. Adım ağzından düşmüyormuş. Bir çok kişi çıkıyoruz sanmış. Biz görüşmüyoruz ama sürekli benden bahsediyor birilerine.. Ablasınada bahsetti benden. Şimdi sadece beklemek kaldı napıcam bilmiyorum.. Pazara kadar bekleyip atak mı yapsam yoksa ilk hareketi ondan mı beklesem ?

• Styric kullanıcısına yanıt
    Hocam kızın korkuları var ve korkuları olan insanlar ne yapacağını bilmez.

Kız bir açılır evliliğe kadar gider ama susarsa belki sonsuza kadar susar.

Korkan insanın felsefesi ya hep ya hiçdir.

Yani bence siz atak yapın sonuçta kız seviyorsa ha siz ha o demiş ama birde şu var siz ima etmişsiniz.

Ama kız anlamamış gibi yapmış.
  • quote:

quote:

quote:

Yine en iyisini sen bilirsin yaşayan gören sensin temkinli olmak gerek belli süre uzaktan seyretmek gerek.

Hani kızın sanki şefkate ihtiyacı şefkat arıyor onu belli şeylere zorlamayacak vakit geçirecek birine.

Belki küçüklüğünde baba şefkatide görmedi sırtını yaslayacağı birini arıyor.

Babasi onun icin ornek erkek. Hayatinda ki erkefi babasi gibi istiyor. Psikoleji ilgi alanim oldu icin bazi seyleri fark ettim soyledim dogru oldunuda soyledi ama tikandim artik. Cozemiyorum inan.. Galiba boslugunu doldurdu iyi vakit gecirdi bi dostu oldum... En sagliklisi uzaklasmak olacak. Bide cidden hosuma gitmeyen hareketleri var katlanamiyorum artik kavgalarimizda hep o yuzden. Olgun ve ne istedini bilen birisi sandim icin yaklastim ama liseli kizlardan farki yok. Gercekten yoruldum artik.

ilk evliliğinin neden bittiğini bilemiyoruz. Erken yaşta evlenmiş gençliğini yaşayamamış olabilir. İncelik görmemiş olabilir. Bu duyguları sende yaşadı birden gençliğine dönmüşte olabilir.

Çok seversen şımarır misali diyelim.

18 yaşında evlenmiş, 21 yaşında ayrılmış ve gerçekten mutsuz problemli bir evlilik geçirmiş. 1 yıl kadar ayrı yaşamışlar zaten yolları ayırmışlar. Bende yaşadığı bir çok şey var onu farkındayım. Aç olduğu konularda doyurmaya çalışıyorum ve becerdimi düşünüyorum ama korkuyor korkuları var kesinlikle buna itirazım yok.. Ama böyle sokak lambası gibi durması kime yanacağını bilmemesi kime yol göstereceğini bilmiyor hareketleri beni delirtiyor. Medeni ve anlayışlı bir insanım ama bulundumuz yıl içindeyiz diyede pezevenkleşmeye gerek yok. Benimde kurallarım var....

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam kızın korkuları var ve korkuları olan insanlar ne yapacağını bilmez.

Kız bir açılır evliliğe kadar gider ama susarsa belki sonsuza kadar susar.

Korkan insanın felsefesi ya hep ya hiçdir.

Yani bence siz atak yapın sonuçta kız seviyorsa ha siz ha o demiş ama birde şu var siz ima etmişsiniz.

Ama kız anlamamış gibi yapmış.

Korkuyorum diye kendisi dile getirdi zaten. Ama geçmişde benimde çok ciddi problemlerim oldu 2 kişi ile. Kimseye güvenemiyorum ve şuan yaptıkları yüzünden hareketlerinden dolayı güvenim sarsıldı.. Cuma cumartesi doluyum zaten. Pazar günü belki yemek teklif ederim. Ama ciddi anlamda içimdekilere zarar verdi hareketleri yüzünden. Nasıl telafiedecek onuda bilmiyorum.

• Sen abartmışsın

• Hocam. Ailesi kabuk etmez arkadaşları kanına girer vs vs. Diye kendini koramaya alıyor. Cünsellik sorun değil, istediğini alırsın ama aşık olmak istemiyor. Durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Sen abartmışsın

Abarttım yeri söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

evlenmiş boşanmış tek yaşıyor yanyana yatıyorsunuz ve sana kılını kıpırdatmıyor....Bence ya çekindi yada korktu senden.... Fazla üstüne gitme eğer bir daha çağırırsa evine kesin olur o iş ;)

Çekinme ve korku var anladım artıkda bu değişim neden ? bu uzaklaşma neden sürekli benimle olmak isteyen kız gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junkie05

Hocam. Ailesi kabuk etmez arkadaşları kanına girer vs vs. Diye kendini koramaya alıyor. Cünsellik sorun değil, istediğini alırsın ama aşık olmak istemiyor. Durum bu

Bu ihtimalleri konuşmak gerekmez mi ? nedir bu gizemli suskun havalar.. 27 yaşına geldik arkadaş.
  • sadece acele etme , akısına bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

sadece acele etme , akısına bırak.

Öyle yapıyorum zaten 2 gündür ne arıyorum ne soruyorum. Yüz yüze bile denk gelmedik.
  • quote:

quote:

Hocam. Ailesi kabuk etmez arkadaşları kanına girer vs vs. Diye kendini koramaya alıyor. Cünsellik sorun değil, istediğini alırsın ama aşık olmak istemiyor. Durum bu

Bu ihtimalleri konuşmak gerekmez mi ? nedir bu gizemli suskun havalar.. 27 yaşına geldik arkadaş.

Hocam ataerkil yapıdayız. Dul kadın sonuçta. Gelinliğiyle çıktı kefeniyle gelir kafası hakim. Konuşamıyo demekki ciddi ciddi sorun bu sizin aileniz belki böyle değil ama, sırf dul gelin aldığı için evlatlıktan red edilen bireyler var. Konuyu siz açın. Ben ailemle konuştum sorun yok gibi bir cümle bile gözlerinin içini parlatır.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ataerkil yapıdayız. Dul kadın sonuçta. Gelinliğiyle çıktı kefeniyle gelir kafası hakim. Konuşamıyo demekki ciddi ciddi sorun bu sizin aileniz belki böyle değil ama, sırf dul gelin aldığı için evlatlıktan red edilen bireyler var. Konuyu siz açın. Ben ailemle konuştum sorun yok gibi bir cümle bile gözlerinin içini parlatır.

Konuşa bilse hiç bişey yok.. Ailemin nasıl bir karektere sahip olduğunuda biliyor az çok ona bunu hissettirdim hep ama anlaşılan konuşmak gerekiyorda. Durup dururkende annem senin dul olmanı problem etmiyor mu dicem ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuşa bilse hiç bişey yok.. Ailemin nasıl bir karektere sahip olduğunuda biliyor az çok ona bunu hissettirdim hep ama anlaşılan konuşmak gerekiyorda. Durup dururkende annem senin dul olmanı problem etmiyor mu dicem ?

Bu konu açılacak bir konu değil zaten.

Sen bir ara bir şey olmamış gibi naber filan yaz. Hiç bir şey olmamış gibi devam eder muhtemelen.

Kız direk olarak ciddi bir ilişkiye girmek istemiyor olabilir. Bence sen de zorlama. Ama zaten yakın olursunuz yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pherus

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konu açılacak bir konu değil zaten.

Sen bir ara bir şey olmamış gibi naber filan yaz. Hiç bir şey olmamış gibi devam eder muhtemelen.

Kız direk olarak ciddi bir ilişkiye girmek istemiyor olabilir. Bence sen de zorlama. Ama zaten yakın olursunuz yine de.

Yahu zaten daha 2 gün önce beraberdik 4 kişi. Kızda problem yokki hiç bişey yokmuş gibi gayet başarılı şekilde devam ediyor. Ama ben edemiyorum onun böyle yaptığını görünce daha çok sinirleniyorum.. Pazara kadar yazmayı düşünmüyorum. 48 saatti geçti yazmadık zaten.. Hiç bi zaman zorlamadım ama sanırım beklentili oldumu hep gösterdim ve oda artık kendini çekmeye başladı gibi yada yeni kapılar buldu bilemicem. Böyle durumlarda da insanın aklına her şey geliyor......

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.