Şimdi Ara

1 AYLIK EVGA 3060Tİ FTW3 ULTRA GDDR6 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzincan İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 1 AYLIK EVGA 3060Tİ FTW3 ULTRA GDDR6 8 GB

FİYAT PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR. LÜTFEN SON NE OLUR GİBİ MESAJLAR ATMAYINIZ.

1 Aylık EVGA 3060Tİ FTW3 ULTRA 8 GB GDDR6

Ürün newegg üzerinden bundle olarak alınmıştır ve 3 Şubatta garantisi başlamıştır. 3 yıl uluslararası garantisi mevcuttur. FTW serisi evganın soğutmada en tepe modelidir ve evga yazısı rgb'dir. Hiçbir sıkıntısı olmayıp kişisel bilgisayarda kullanılmıştır. Model yükseltmek için satmaktayım. Her türlü test yapılıp video olarak gönderilebilir.

Kutusu vs. sıfır nasıl geldiyse o durumdadır.

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.

İLAN FİYAT YORUMLARINA KAPALIDIR. İYİLİĞİM İÇİN DAHİ OLSA LÜTFEN FİYAT TARTIŞMASI YAPMAYINIZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Aslında yapılması mantıklı, yurtdışından ürün geliyor. 1 ay ürünü satamadığını daha sonrasında satılacağını düşünün. O bekleme sürecinde kartta bir arıza varsa şayet önceden bu pozisyonun bilinip alanda satan tarafındanda zaman kayıplarının önüne geçilmiş oluyor.

Sokağın başında ki vatan mağazasından alınan bir ürün değil neticede.

Sonuçta elektronik ürün ve sıfır olunca %100 sorunsuz olacak diye bir şey yok fabrikasyon sıkıntılar olabilir ve sadece 1 ay garantisi var Amazon Japonya ürünlerinin. Bir sorunu olsa ben burdan bu ürünü alan arkadaşa kargolasam açacak sorun var diyecek bana geri yollayacak o arada 1 aylık süre sorun olacak vs vs. Bu kadar dertle uğraşmak yerine kutuyu açıp bir kere pc ye takmak sorunu çözüyor. Ayrıca furmark vs. testler de isteyen alıcı arkadaşlar oluyor alıcı açısından daha mantıklı bir süreç bana kalırsa

• Bu kontrol amaçlı açmak nedir? Yani niye böyle bir şey yapıyorsunuz sıfır üründe?

• Aslında yapılması mantıklı, yurtdışından ürün geliyor. 1 ay ürünü satamadığını daha sonrasında satılacağını düşünün. O bekleme sürecinde kartta bir arıza varsa şayet önceden bu pozisyonun bilinip alanda satan tarafındanda zaman kayıplarının önüne geçilmiş oluyor.

Sokağın başında ki vatan mağazasından alınan bir ürün değil neticede.

• Amory Lorch kullanıcısına yanıt

Sonuçta elektronik ürün ve sıfır olunca %100 sorunsuz olacak diye bir şey yok fabrikasyon sıkıntılar olabilir ve sadece 1 ay garantisi var Amazon Japonya ürünlerinin. Bir sorunu olsa ben burdan bu ürünü alan arkadaşa kargolasam açacak sorun var diyecek bana geri yollayacak o arada 1 aylık süre sorun olacak vs vs. Bu kadar dertle uğraşmak yerine kutuyu açıp bir kere pc ye takmak sorunu çözüyor. Ayrıca furmark vs. testler de isteyen alıcı arkadaşlar oluyor alıcı açısından daha mantıklı bir süreç bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 26 Aralık 2021; 13:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tebrikler ülkede dolar düşünce sıfır bir şeylerin fiyatını düşüren gördüğüm ilk satıcısınız hayırlı satışlar dilerim

• CcOsmanLı kullanıcısına yanıt

Umarım herkes böyle yapar hocam olması gereken bu

• hocam tuf 1660ti her gün amazon Türkiye de, amazon Germany satıcısında total 6.9k dan satışa giriyor, bilginiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarı siteye bakıyorum tr garantililerin altında bir fiyat yazarak ilan atıyorum ve bu kartları bayağı uzun süredir fiyat araştırması yapıp güncellemedim. Hangi siteye ne zaman kaç paradan giriyor anlık takip edemem doğal olarak çok farklı bir piyasa ve çok farklı fiyatlar var. Uyarınız için teşekkür ederim

• Selamlar , hayırlı satışlar . İyi marka güzel fiyat. Bir tanıdık soruyordu 3060 ti, bir gösterim ilanı , eğer almak isterse karar verip pm den iletişime geçeriz. Fiyat gördüğümüz 12500 dimi ? Kolay gelsin.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Merhaba. Evet hocam gördüğünüz gibi. Pm den iletişime geçersiniz duruma göre

• Hayırlı satışlar. Evga kartlarda kronik olan fan durduktan sonra tekrar dönmeye başladığında tıkırdı sesi geliyor mu ? Alttaki ses gibi.

1 AYLIK EVGA 3060Tİ FTW3 ULTRA GDDR6 8 GBvocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/18SAx5z4W2Re
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

Hayır hocam çok dikkatli dinlemedim ama yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.