Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
1 AYLIK EVGA 3060Tİ FTW3 ULTRA GDDR6 8 GB
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Aslında yapılması mantıklı, yurtdışından ürün geliyor. 1 ay ürünü satamadığını daha sonrasında satılacağını düşünün. O bekleme sürecinde kartta bir arıza varsa şayet önceden bu pozisyonun bilinip alanda satan tarafındanda zaman kayıplarının önüne geçilmiş oluyor.
Sokağın başında ki vatan mağazasından alınan bir ürün değil neticede.
-
Sonuçta elektronik ürün ve sıfır olunca %100 sorunsuz olacak diye bir şey yok fabrikasyon sıkıntılar olabilir ve sadece 1 ay garantisi var Amazon Japonya ürünlerinin. Bir sorunu olsa ben burdan bu ürünü alan arkadaşa kargolasam açacak sorun var diyecek bana geri yollayacak o arada 1 aylık süre sorun olacak vs vs. Bu kadar dertle uğraşmak yerine kutuyu açıp bir kere pc ye takmak sorunu çözüyor. Ayrıca furmark vs. testler de isteyen alıcı arkadaşlar oluyor alıcı açısından daha mantıklı bir süreç bana kalırsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 26 Aralık 2021; 13:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Hocam tebrikler ülkede dolar düşünce sıfır bir şeylerin fiyatını düşüren gördüğüm ilk satıcısınız hayırlı satışlar dilerim
-
Umarım herkes böyle yapar hocam olması gereken bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
hocam tuf 1660ti her gün amazon Türkiye de, amazon Germany satıcısında total 6.9k dan satışa giriyor, bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı siteye bakıyorum tr garantililerin altında bir fiyat yazarak ilan atıyorum ve bu kartları bayağı uzun süredir fiyat araştırması yapıp güncellemedim. Hangi siteye ne zaman kaç paradan giriyor anlık takip edemem doğal olarak çok farklı bir piyasa ve çok farklı fiyatlar var. Uyarınız için teşekkür ederim
Selamlar , hayırlı satışlar . İyi marka güzel fiyat. Bir tanıdık soruyordu 3060 ti, bir gösterim ilanı , eğer almak isterse karar verip pm den iletişime geçeriz. Fiyat gördüğümüz 12500 dimi ? Kolay gelsin.
-
Merhaba. Evet hocam gördüğünüz gibi. Pm den iletişime geçersiniz duruma göre
-
Hayır hocam çok dikkatli dinlemedim ama yok diye düşünüyorum
Aslında yapılması mantıklı, yurtdışından ürün geliyor. 1 ay ürünü satamadığını daha sonrasında satılacağını düşünün. O bekleme sürecinde kartta bir arıza varsa şayet önceden bu pozisyonun bilinip alanda satan tarafındanda zaman kayıplarının önüne geçilmiş oluyor. Sokağın başında ki vatan mağazasından alınan bir ürün değil neticede. |
Sonuçta elektronik ürün ve sıfır olunca %100 sorunsuz olacak diye bir şey yok fabrikasyon sıkıntılar olabilir ve sadece 1 ay garantisi var Amazon Japonya ürünlerinin. Bir sorunu olsa ben burdan bu ürünü alan arkadaşa kargolasam açacak sorun var diyecek bana geri yollayacak o arada 1 aylık süre sorun olacak vs vs. Bu kadar dertle uğraşmak yerine kutuyu açıp bir kere pc ye takmak sorunu çözüyor. Ayrıca furmark vs. testler de isteyen alıcı arkadaşlar oluyor alıcı açısından daha mantıklı bir süreç bana kalırsa |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X