Şimdi Ara

1 aylık tivibu deneme paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradılar beni 1 ay sonra iptal edebilir ve ücret ödemezsiniz dedi

ttnetin kazığına mı düştüm ne dersiniz?

• 1 ay dolmadan iptal etmezseniz otomatik olarak ücretlendirilir. Bedava sürenin bitmesine birkaç gün kala iptal ettirin ve iptal edildiğinden emin olun.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    emin misin çok korkuyorum kazık yemekten
  • Çoğu kişiye bu şekilde hediye veriyorlar fakat dediğim gibi 1 ay sonra iptal etmezseniz faturanıza aylık ücret yansır. Bu nedenle 1 ay dolmadan müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirin ve online işlem merkezeinden de iptal olup olmadığını kontrol edin.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    hocan birde bu lanetlikler cihaz veriyor bu cihaz bedelini kakalamasınlar mı?

yani bunların cihazı sıfır mı yok kullanılmış mı?

daha doğru bir tabirle bu devirde insanlar günahlarını bile karşılıksız satmazken bunlar neden 1 aylık bedava veriyor?

saygılarımla
  • Size hediye olarak tivibu web mi verdiler yoksa ev mi? tivibu web internet üzerinden izleniz. tivibu ev ise tv'ye cihaz takılarak izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Size hediye olarak tivibu web mi verdiler yoksa ev mi? tivibu web internet üzerinden izleniz. tivibu ev ise tv'ye cihaz takılarak izlenir.

tivi bu ev verdiler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 Ay Full Paket IPTV Üyelik
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman cihazı da 1 ay dolmadan bayiye teslim etmeniz lazım. 1 ay hediye vermelerindeki asıl amaç, müşteri iptal ettirmeyi unutursa faturaya geçiririz düşüncesi. Ama uyanık olursanız onlar sizi sömüreceğine siz onları sömürmüş olursunuz
  • quote:

O zaman cihazı da 1 ay dolmadan bayiye teslim etmeniz lazım. 1 ay hediye vermelerindeki asıl amaç, müşteri iptal ettirmeyi unutursa faturaya geçiririz düşüncesi. Ama uyanık olursanız onlar sizi sömüreceğine siz onları sömürmüş olursunuz

bende öyle düşünüyorum sırf onları sömürmek için kabul ettim
    yoksa ne işim var tivi bu ev ile aynı kanallar internette var.
    maksat ttnet in attığı kazıkları onlara atmak intikam almak

umarım bir sorun olmaz.
    zaten bağladıkları gün iptal işlemlerine başlamayı planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

quote:

O zaman cihazı da 1 ay dolmadan bayiye teslim etmeniz lazım. 1 ay hediye vermelerindeki asıl amaç, müşteri iptal ettirmeyi unutursa faturaya geçiririz düşüncesi. Ama uyanık olursanız onlar sizi sömüreceğine siz onları sömürmüş olursunuz

bende öyle düşünüyorum sırf onları sömürmek için kabul ettim
    yoksa ne işim var tivi bu ev ile aynı kanallar internette var.
    maksat ttnet in attığı kazıkları onlara atmak intikam almak

umarım bir sorun olmaz.
    zaten bağladıkları gün iptal işlemlerine başlamayı planlıyorum

Bedava kullanmanız durumunda sorun yok tabi ama cihaz tesliminde TTNet bayileri sıkıntı yaratabiliyorlar ve Türk Telekom Müdürlüklerine yönlendiriyorlar, uğraştırıyorlar. TTNet işte biliyosunuz bu ve benzeri sıkıntıları yaşama ihtimalinizi de hesaba takın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrea -- 25 Haziran 2014; 15:37:22 >

• srdrea S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende ondan korkuyorum elimden geldiğince erkenden iptal etmeye bakacağım gerekirse iptali için cumhurbaşlığına kadar çıkarım :)
  • tivibu ev 1 aylik deneme gecen sene kullandim 1 hafta olmadan iptal ettim fazlasiyla para aldilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    insanları kandırmayı çok iyi biliyorlar..birazda kanasımız geliyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.