Şimdi Ara

1 Aylık Ücretsiz Ntv Mobil Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aylık Ücretsiz 3g kullanıcılarına özel Ntv Mobil Video uygulaması ne zaman sona erecek arkadaşlar? Ben 7 Ağustos'da üye oldum. Bu uygulamanın sona erme süresi herkesin üye olma tarihine göre mi değişiyor, yoksa standart bir zamanda mı sona eriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: barrichello

1 Aylık Ücretsiz 3g kullanıcılarına özel Ntv Mobil Video uygulaması ne zaman sona erecek arkadaşlar? Ben 7 Ağustos'da üye oldum. Bu uygulamanın sona erme süresi herkesin üye olma tarihine göre mi değişiyor, yoksa standart bir zamanda mı sona eriyor?

Merhaba , Turkcellin sitesinde paket 3 EYLÜL 2009 tarihine kadar ücretsizdir yazıyor. Yani ne kadar çabuk üye olunursa o kadar çok izlenir
  • Arkadaşlar bugün ilginçtir öğlenden beri tüm haber ve spor bültenleri video olarak değil, sadece ses olarak geliyor. Genel bir hata mı? Yoksa bende mi hata var. Teşekkürler mct2002
  • @schumacher01 fake misin?

Bu servise 4-5bgün önce üye olmuştum fakat dün saat 20:49 da haber izlemeye girdim tam 136 kontörüm gitti aradığımda sistem hatası deyip başlarından savdılar. Dünden beri hiç bir gelen videoyu izlemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher01

Arkadaşlar bugün ilginçtir öğlenden beri tüm haber ve spor bültenleri video olarak değil, sadece ses olarak geliyor. Genel bir hata mı? Yoksa bende mi hata var. Teşekkürler mct2002

Güncel arkadaşlar, görüntülü video yerine ses olarak dinliyorum haberleri...
  • Bende de ses olarak geliyo çözünürlük 176 x 144 olması gerekirken 2 gündür 320 x 240 çözünürlükte gönderiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut EMMİ

Bende de ses olarak geliyo çözünürlük 176 x 144 olması gerekirken 2 gündür 320 x 240 çözünürlükte gönderiyolar

Ne yapmamız lazım o zaman? Hiç kimse mi izleyemiyor şu an?
  • Benim telefona dünden beri sadece ses olarak gönderiyolar.Mobil tv izlenmiyodu zaten bunu bile kestiler vodafona geçmeyi düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher01

Arkadaşlar bugün ilginçtir öğlenden beri tüm haber ve spor bültenleri video olarak değil, sadece ses olarak geliyor. Genel bir hata mı? Yoksa bende mi hata var. Teşekkürler mct2002

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut EMMİ

Bende de ses olarak geliyo çözünürlük 176 x 144 olması gerekirken 2 gündür 320 x 240 çözünürlükte gönderiyolar

Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ilk günden beri sorunsuz izliyorum videoları. Ayrıca sanırım telefona göre farklı çözünürlükte yolluyorlar videoları. Benim telefona her zaman 320 x 240 çözünürlükte geliyor videolar. Sizin telefonlarınız nedir acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Bu servise 4-5bgün önce üye olmuştum fakat dün saat 20:49 da haber izlemeye girdim tam 136 kontörüm gitti aradığımda sistem hatası deyip başlarından savdılar. Dünden beri hiç bir gelen videoyu izlemiyorum.

Arkadaşım giden 136 kontörü fazlasıyla geri alabilirsin. Aynı durum benimde başıma geldihttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=33532414 görebilirsin.

• Benim tel 6630, 320 x 240 çözünürlükteki videoyu oynatamaz.Önceleri telefona uyumlu video iniyodu ama artık tüm videolar 320 x 240 olarak iniyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.