Şimdi Ara

1 defa gold alsam itemleri sealleyebilrimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bi defa gold alıp seallesem sonra da bronze alsam itemlerin sealleri açılırmı?

• seallersin gold alınca ancak gold b itip bronze alırsan itemler kalır diye biliyorum ama bronze aldın mesela ondan soraki ay tekrar 2. goldunu aldın itemlerin kilidini acarsın yanlıs bilmiyorumdur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 14 Mayıs 2007; 17:36:09 >
  • ne yazıkki açılmaz açmak için tekrar gold lazım

yanlışım varsa düzeltin ben böyle biliyorum
    saygılar
  • ben sadece 1 defa gold alcam sonra hep bronze bronze yüklüyken seal kalıomu yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *kA*

ben sadece 1 defa gold alcam sonra hep bronze bronze yüklüyken seal kalıomu yani?
    evet seal devam eder istersen pre alma gold aldıgın icin ve itemleri kitledigin icin devam eder sora tekrar gold alırsan seali acabilirsin
  • quote:

ben sadece 1 defa gold alcam sonra hep bronze bronze yüklüyken seal kalıomu yani?

1 kere GOLD aldınmı kilitleyebilirsin ama GOLD biterse birdaha açamazsın

yani hem kitlemek hemde açmak için GOLD gerekiyor
  • Evet kalıyo istersen 1 yıl açma ama tekrar açmak istersen yine gold alman lazım oke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler saolun züpermiş :D
  • Açılmıyo ama kalıyo öyle
  • gold alır kitlersin sonra bornze aldınmı kilit kalır itemleri satamssın fln ayrıca inne fln koyabiliyorsun ama
  • İtemleri açmak için gold alman lazım mesela beramustaki 80 lwl TearsOfDevil'in goldu bitmişti yeni koxper açıkcaktı bankadaki +8 ib yi alamamıştı.Sonra ki gün gold aldı ib yi archere verdi sonraki gün BAN
  • kilitle

gold lazım
  • Gold Premium'un Biterse Yeniden Açtırabilmek İçin Yeniden Gold Premium'a İhtiyacın Olucak..
    Bi Taşla iki Kuş Hesabı..

Yazım Hatası..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 14 Mayıs 2007; 18:42:46 >
  • aynen öle üstüne bastın ayağını kaldır
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.