Şimdi Ara

1 DEPO LPG İLE NE KADAR YOL GİDİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LÜTFEN DOĞRU DEGERLERİMİZİ PAYLAŞALIM !!! DİKKATİMİ ÇEKTİ BAZI ARKADAŞLAR YAPTIKLARI KM Yİ DEGİL YAPMAK İSTEDİKLERİ KM Yİ PAYLAŞIYORLAR DÜRÜST İNSANLARI KAYGILANDIRIYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 23 Eylül 2007; 1:19:17 >
  • bece de haklısısn... doğru olmayan paylaşım paylaşım değildir...
    quote:

Orjinalden alıntı: triger

LÜTFEN DOĞRU DEGERLERİMİZİ PAYLAŞALIM !!! DİKKATİMİ ÇEKTİ BAZI ARKADAŞLAR YAPTIKLARI KM Yİ DEGİL YAPMAK İSTEDİKLERİ KM Yİ PAYLAŞIYORLAR DÜRÜST İNSANLARI KAYGILANDIRIYORLAR
  • zaten oldum olası böyle konulara inanmam hiç.
  • Arkadaşlar benim lpg karbiratörlü sistem coralla 1.6 gl sehirler arası 1 lt ile 11 km civarı gidiyor.
    Burada yazılanlara pek inanasım gelmiyor. yazılanlara göre 1 lt ile 13 km gidenler var acaba benim lpg sisteminde mi sorun var benim lpg bir hayli eski
    Benim tüketim değerleri normal mi sizce

aynı model iki araba daha var arkadaşlarımda onlarda 1 lt ile 13 km gittiklerini söylüyorlar. acaba lpg beynini değiştirsem bir değişiklik olur mu?
    Beyinlerin fiyatları nerelerde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar bir önceli sayfada aracımın fazla lpg tükettiğinden yakınmıştım ancak 2-3 depo sonra araç istediğim değerlere ulaştı...2-3 depo sonra yapılan ayar tüketimi ciddi şekilde düşürdü...

50 ytl lik gaz aldım ve tam 400. km de gaz bitti...gazın litresi 1.490 lira...bu 400 km nin 50 sini benzinle gitmiş olsam (ki 50 km gitmedim en fazla 20-25 km benzinle gitmişimdir) araç km de 140 bin civarında yakıyor demektir...bu arada istanbul da sürekli köprü trafiğindeyim...sanırım şehirlerarası yolda bu değerler biraz daha düşer...
  • oturup agliyacam simdi,degerlere bak ya.
    arabam bmw 530 kombi.3000 cc. otomatik vites. standart agirlik 1750 kilo.LPG ekipmanlari gaz,benzin,yolcular derken 2 tona yaklasiyordur agirlik.
    120 litre tank var 96 litre net gaz aliyor.bir depo ile yaptigim kilometre 550-600 civari.600 km'yi gecmiyor hatta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venividivici

oturup agliyacam simdi,degerlere bak ya.
    arabam bmw 530 kombi.3000 cc. otomatik vites. standart agirlik 1750 kilo.LPG ekipmanlari gaz,benzin,yolcular derken 2 tona yaklasiyordur agirlik.
    120 litre tank var 96 litre net gaz aliyor.bir depo ile yaptigim kilometre 550-600 civari.600 km'yi gecmiyor hatta.

96lt lt ile 600 km yapıyorsa,100kmde 16lt lpg yakar ki bu fena bir değer değil bence aracınız için.sonuçta 3.0lt,231hp lik ve nerdeyse 2 tonluk otomatik vitesli bir araçtan bahsediyoruz.
  • Lpg taktırdığımda doldurmuştum depoyu, 1,52 lt/ytl'den 50 lt gaz aldı (59'luk depovar simit) 76 ytl gibi bişey tutmuştu sanırım.
    460 km'de bitti bugün 10,9 lt yakmış oluyor hesaba göre, ama rölantide uzun çalıştığı oldu, ilk kullanım olduğu için oldukça zorladığımı söyleyebilirim aracı. (yol bilgisayarı 10,3'e inmişti en son, 14'lerden)

10,9 lt o kullanıma göre bana oldukça makul geldi. Araç 2004 vectra elegance 1,6 genelde 1-2 kişi ile kullanıldı ama dediğim gibi gazdan ayağımı hiç çekmedim :D dünya varmış

ykr hesabı olarak; 80(4ytl benzin yaksın) /460 = 173 ykr/km ediyor. benzinde olsa 260 ykr'den aşağı yakmazdı
    Tüketimin hemen hepsi şehir içi(antalya)+ performanslı denemeler :) lpg milangaz..

• 29-32 litreye 300-320 km gidiyor
    simit tank
    307-1,4
    LAVATO
  • ben fiesta 1.4 aracımla uzun yolda 32 literyle 350 km gittim açıkcası bu bana biraz çok geldi. sizcede 1.4 araç için bu tüketim çok değil mi?130 kuruşa geliyor çünkü. 100 110 kuruş yakan arkadaşlar var çünkü
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18842102/mpage_1/key_//tm.htm#18844694

YAKTI TASARRUFU KONUSUNA GELİNİZ ARKADAŞLAR
  • OPEL ASTRA 1600 BRC
    40 LT İLE 550 KM UZUN YOLDA
  • ben şunu anladım astralar lpg de gerçekten tasarruflu. benim arkadaşımda uzun yolda 10 kuruş yakıyor astrasıyla. gayet güzel...
  • paylaşıma devam edelim dostlar,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.