Şimdi Ara

1 dk galatasaraylilar 92-93 sezonu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SheqiL0

quote:

Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!

92-93
    Maç skorları 5 ve yukarısı... Atladıklarım olabilir tekrar kontrol etmek lazım...
    BEŞİKTAŞ 7 - 0 KONYASPOR
    BEŞİKTAŞ 4 - 0 MKE ANKARAGUCU
    MKE ANKARAGUCU 0 - 6 BEŞİKTAŞ
    BAKIRKÖYSPOR 3 - 6 BEŞİKTAŞ
    GALATASARAY 3 - 0 MKE ANKARAGUCU
    MKE ANKARAGUCU 0 - 8 GALATASARAY
    MKE ANKARAGUCU 5 - 2 TRABZONSPOR
    MKE ANKARAGUCU 8 - 0 KONYASPOR
    FENERBAHÇE 7 - 1 KARŞIYAKA
    SARIYER 3 - 5 MKE ANKARAGUCU
    TRABZONSPOR 5 - 0 KARŞIYAKA
    GAZIANTEPSPOR 6 - 2 KONYASPOR
    GAZIANTEPSPOR 0 - 5 GALATASARAY
    GAZIANTEPSPOR 1 - 5 BAKIRKÖYSPOR
    AYDINSPOR 0 - 6 KOCAELİSPOR
    KOCAELİSPOR 5 - 0 KONYASPOR
    KONYASPOR 1 - 5 FENERBAHÇE
    FENERBAHÇE 5 - 2 KONYASPOR
    KONYASPOR 5 - 2 AYDINSPOR
    KOCAELİSPOR 7 - 2 KAYSERİSPOR
    TRABZONSPOR 6 - 2 GAZIANTEPSPOR
    GAZIANTEPSPOR 5 - 0 AYDINSPOR
    ALTAY 5 - 0 GAZIANTEPSPOR
    GALATASARAY 5 - 0 KONYASPOR
    BAKIRKÖYSPOR 5 - 0 KONYASPOR
    MKE ANKARAGUCU 0 - 5 KARŞIYAKA
    GALATASARAY 5 - 2 GENÇLERBİRLİĞİ

GOL KRALLIKLARI

TANJU ÇOLAK FENERBAHÇE 27
    FEYYAZ UÇAR BEŞİKTAŞ A.Ş. 19
    HAKAN ŞÜKÜR GALATASARAY A.Ş. 19
    İBRAHİM ERGUN KULA KOCAELİSPOR 18
    SAFFET SANCAKLI KOCAELİSPOR 17
    LEVENT KURT MKE ANKARAGÜCÜ 16
    HASAN ÇELİK GAZİANTEPSPOR 15
    ZAFER TÜZÜN BAKIRKÖYSPOR 15
    AYKUT KOCAMAN FENERBAHÇE 14
    HAMİ MANDIRALI TRABZONSPOR A.Ş. 14
    HAYRETTİN AKSOY GENÇLERBİRLİĞİ 14
    ORHAN ÇIKIRIKÇI TRABZONSPOR A.Ş. 14
    MEHMET ÖZDİLEK BEŞİKTAŞ A.Ş. 13
    FALCO GERD GÖTZ GALATASARAY A.Ş. 12
    GERSON CANDİDO DE PAULA FENERBAHÇE 11
    MUSTAFA KOCABEY GALATASARAY A.Ş. 10
    RECEP UMUT KARŞIYAKA 10
    TORSTEN JENS GÜTSCHOW GALATASARAY A.Ş. 10
    MADIDA FANY TOMMY BEŞİKTAŞ A.Ş. 9
    ALİ NAİL DURMUŞ BURSASPOR 8
    ALİ RIZA SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ A.Ş. 8
    ELVİR BOLİÇ GAZİANTEPSPOR 8

30. HAFTA PUAN DURUMU
    O G B M A Y AV P
    1.GALATASARAY 30 20 6 4 74 21 53 66
    2.BEŞİKTAŞ 30 19 9 2 68 23 45 66
    3.TRABZONSPOR 30 17 9 4 57 27 30 60
    4.KOCAELİSPOR 30 17 8 5 56 30 26 59
    5.FENERBAHÇE 30 18 4 8 75 41 34 58

Şimdi neyi unutamadığınızı belirtirseniz, memnun olurum...

sen bana tüm ligi degil son 5 haftayı göster

Oku, bilgilen, sus.

http://reef1905.blogspot.com/2011/03/galatasaray-8-ankaragucu-0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Beşiktaş'ı 6-0 yendiğimiz maç da vardı, onu da araştırın

hmm
  • yani fenerliler , böyle gelmiş böyle gider havasında. onlara kalsa hiç maç oynanamasın en çok parayı basan kupayı alsını kabul ederler. evet sezon başladı , kupa açık arttırmaya çıktı bakalım ihale kimde kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

yani fenerliler , böyle gelmiş böyle gider havasında. onlara kalsa hiç maç oynanamasın en çok parayı basan kupayı alsını kabul ederler. evet sezon başladı , kupa açık arttırmaya çıktı bakalım ihale kimde kalacak.

Sen diyorsun ki Fenerbahçe geçen sene BURSASPOR'a son maçta ihaleyi kaptırdı, bu sene son maçta sizden kaptığı için şikeci, öyle mi?
  • son sivasmaçını oynayıp kazandınız öylemi ?.. diğerleri katmıyorum. son maçı oynayıp kazandığınıza canı gönülden inanıyormusunuz ?..
  • Anadolu takımları maça çıkarken trabzon için sahadayız diyor bu hiç sorun olmuyor ama...
  • fenere 7 kişiyle 7 gol atabiliyorsak renkdaşları ankaragücüne tam kadro ile 8 gol az bile atmışız
  • Belgesi olan gitsin savcılığa, yoksa andersen den masallar anlatmasın. Galatasaray derken düşüneceksiniz.
  • Kum ve kale.Anladın sen onu.
  • MKE ANKARAGUCU 0 - 6 BEŞİKTAŞ buna ne idyeceksin bakam çok bilmiş senii
  • Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”

şike soruşturması son 20 yılı kapsasa gs anca trabzonla çekişirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

quote:

Süleyman Seba ; “Şampiyon olmadığımız için hiç üzülmüyorum. Yeşil sahaların gerçek şampiyonu Beşiktaş’tır. Beni en çok üzen Türk sporunun hale düşmesidir. Tarihimize dil uzatanlar şimdi ne diyecekler acaba? Kimin ne yaptığı ortada.”

şike soruşturması son 20 yılı kapsasa gs anca trabzonla çekişirdi.

ya da TS ile sizler çekişemezdiniz ALLAH bilirya açık ara öndeydik belkide !..
  • Gs ankaragucu maci dunya futbol tarihinin en komik maci kesinlikle
  • Ozellikle 6 ve 7. Gollee bomba
  • Ne kadar komik ve futboldan bihaber insan var burada. Adam cevap veremiyor ( gerçi haklı cevap verse yerin dibine girecek ) hala ithamlarda.

Sizin 100. yılınızdan itibaren " şerefli ikincilik " lafınız son nefesini vermiştir. Ebedi dostluk hatırına bağışlayıp 101. yılınıza hiç girmiyorum ;)

Fenerbahçeli kardeş, senin bu konuya girmen başlı başına bomba zaten.Anlatmak nafile olacağından sana " heee " diyerek geçiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Ne kadar komik ve futboldan bihaber insan var burada. Adam cevap veremiyor ( gerçi haklı cevap verse yerin dibine girecek ) hala ithamlarda.

Sizin 100. yılınızdan itibaren " şerefli ikincilik " lafınız son nefesini vermiştir. Ebedi dostluk hatırına bağışlayıp 101. yılınıza hiç girmiyorum ;)

Fenerbahçeli kardeş, senin bu konuya girmen başlı başına bomba zaten.Anlatmak nafile olacağından sana " heee " diyerek geçiyorum :)

100. yılımızda anlımızın akıyla şampiyon olduk rakiplerimizi içerde dışarda yendik bir takım iddaalar dışında elle tutulur bir delil yoktur 100. yılımızdaki şampiyonluğu sizin elinizden aldığımız için içinizdeki acı daha geçmemiş aşmanız lazım bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo.1903 -- 27 Temmuz 2011; 16:34:02 >
  • quote:

quote:

Ne kadar komik ve futboldan bihaber insan var burada. Adam cevap veremiyor ( gerçi haklı cevap verse yerin dibine girecek ) hala ithamlarda.

100. yılımızda anlımızın akıyla şampiyon olduk rakiplerimizi içerde dışarda yendik bir takım iddaalar dışında elle tutulur bir delil yoktur 100. yılımızdaki şampiyonluğu sizin elinizden aldığımız için içinizdeki acı daha geçmemiş aşmanız lazım bu durumu.

Ulen gsye bakin sutten cikmis ak kasik olmuslar ulusoy mehmet agar olmasa su an besiktasin sizden cok sampiyonlugu vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASIMPAŞA TAYFA -- 27 Temmuz 2011; 16:37:18 >

• quote:

quote:

Sizin 100. yılınız tam derslik bir sezon.Aç millete ders diye göster.Ama anlatmayayım sana zamanım boşa gitmesin kardeşim.Anlatsam da anlamayacak veya anlamazlıktan geleceksin belli.

Varsa bir Beşiktaş'lı hala 8-0'a laf atan buyursun.Söyleyeceğimizi söyledik, çürütebilen gelsin buyursun.

• Sizin 100. yılınız daha derslik bence.
    100. yılında şampiyon olamayan tek takım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.