Şimdi Ara

1 Ekran Kartını 2 Cihazda Birden Kullanmak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
26
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu sayıları arttırarak da test ettim ve yine bir fark olmadı. Zaten daha önce de dediğim gibi, eğer öyle devasa bir fark olsaydı God of War çalıştıramazdım. Ancak sayıları arttırınca stabilite bozuluyordu demiştim ya, şuan eskiye göre daha stabil gibi görünüyor, sayılara arttırmama rağmen baya da uğraşmama rağmen konuda paylaştığım kodda hiç çökme yaşamadım. Bu yüzden konuda paylaştığım kodları stabil olduğu sürece bir tık arttırmayı düşünüyorum. Ancak yüzdeli olarak attığın kodlar dediğim gibi sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61desTRoyer61 -- 30 Kasım 2022; 12:23:37 >
  • sedatistan kullanıcısına yanıt

Benim anlattığım şekilde laptop da tablet de telefon da kullanılabiliyor. Kablo şart değil. Yakınında olman da şart değil. Uzaktan da kullanabilirsin. Yeni klavye fare monitöre gerek yok, bunlar varsa kullanırsın asteri ama yoksa da kenarda köşede kalan bir tablet veya laptop vs varsa bu şekilde onları kullanabilirsin. İkisinin kullanım amacı, yeri ve koşullar farklı hocam yani. Konunun başında belirttim zaten, güçsüz bir laptop, tablet vs. varsa örneğin diye. Karşılaştırmak anlamsız kısaca.

• 61desTRoyer61 6 kullanıcısına yanıt

Doğru diyon benim hatam çok okumadım yazıyı. Ben hyper-v görünce sanallaştırma gibi bişey sandım

• Konu ve çalışma süper , emeğinize sağlık.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

kesinlikle sana katılıyorum hocam ama işte hyper-v'de de anti hile yazılımları oyunları sanal bilgisayarda çalıştıramazsın diye hata veriyor oyundan atıyor.

• çok teşekkürler.. tam aradığım şey, eski bir notebookda farklı bir uygulama çalıştırmak için kullanabilirim. eğer notebook a takılı usb cihazlardan okuduğu veriyi, uazktan bağlandığı pc de işleyebilirse süper olacak

• eozturk1 E kullanıcısına yanıt

Denediğim bir şey değil gerçi ama olmuyordur öyle yüksek ihtimalle. USB'deki veriyi aktarmanız lazım olur sanırım. Bunun için de çeşitli programlar var biraz araştırmayla birini seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parsec ücretli görünüyor sitede, ücretsiz kullanım imkanı var mıdır?

• mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

Ücretli değil hocam. Konuda attığım linkten indirin. Ücretsiz.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Anlıyorum dediğiniz şeyi, ayrıca matematik hesabını da anlıyorum ben matematik öğretmeniyim zaten. Ancak stabil değil ve testlerime göre arada bir uçurum yok? Bunu zaten daha önce de demiştim, birinde çalışan kod diğerinde çalışmayabiliyor diye. Hatta o yüzden en sonda alternatif bir kod bile paylaştım. Siz de eğer yabancı forumları da incelerseniz bu olayın henüz çok stabil olmadığını, bir ton kişinin sorunlardan bahsettiğini görebilirsiniz.

Bu arada uydurma da demedim. Cevabımı okumadınız sanırım? O kodu gördüm, ancak bende stabil çalışmamıştı demiştim değil mi? Tekrar denedim tekrar stabil çalışmadı. Sorun ne burada? Hatta sizde çalışmış olabilir ben de araştırırken bazılarında çalışan kodun bazılarında o kadar iyi çalışmadığını fark etmiştim demiştim değil mi? Yalan söyleyip güzel mi diyeyim? Sizin mantığınıza göre benim stress testle büyük farklar almam lazımdı ancak hiçbir fark yok. Demek ki sistem şuan o kadar da sorunsuz değil.

Ben şuan, bende en sorunsuz çalışan kodu paylaştım. Ki yükselmiştim o sayıları. Denediklerimde sorun çıkmadığı sürece de yükseltebilirim belki de zamanla daha iyi hale getiriyorlar. Ama taktir edersiniz ki bende doğru dürüst çalışmayan kodu paylaşamam? O yüzden onu paylaştım. Bu kadar basit.

Bu arada araştırırsanız, benim gibi normalde stabil çalışmayan ama sayıları düşürerek daha stabil hale getirenleri de görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61desTRoyer61 -- 1 Aralık 2022; 17:25:49 >

• ilkekaratas İ kullanıcısına yanıt

Asterde 2. kullanıcıya Gforce experience üzerinden paylaşım yapıp moonlight üzerinden(android / ios / windows vs. uygulaması var) bağlanıp sanallaştırma yapmaksızın bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Fakat asterde aynı oyundan iki adet açmak bazı oyunlar için mümkün değil malesef.

Ek: Bazı oyunlar ise tam tersi, vm-protected olduğundan sanalda çalıştırmak mümkün değil ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 1 Aralık 2022; 18:13:25 >
  • 61desTRoyer61 6 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, kusura bakmayın, az önce denedim, çokta stabil çalışmıyor yapı, %30 da limitlediğim sanal sistemi şuanda limitleyemiyorum, son gelen güncellemeler ile alakalı olabilir. Kafa karışıklığını önlemek için mesajları sildim. Rivatuner kullanıyorum şuanda bende mecburen. Konuyla ilgili güncelleme yaşanırsa bildiririm, tek anlatım olması daha yararlı olacaktır. Teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 1 Aralık 2022; 18:11:0 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne kusuru, rica ederim. İyi akşamlar.

• parsec ile cep telefonunun interneti ile baglanmaya çalışınca sorun olmayip, wifi ile bağlanırken " peer to peer network between you and other computer failed -6023" hatasi veriyor. Bunun servis sağlayıcıların ip adresini paylastirmalarindan kaynaklandığını düşünüyorum. basina gelen ve sabit ip almadan cozebilen var mi?

• Ne yaptıysam olmadı Get-VMHostPartitionableGpu bu kodu her yazdıgımda hata alıyorum. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musun?

• Merhaba, bende 3060 lı laptop var, işlemleri yaptığımda sanal sunucuda ekran kartında ünlem işareti oluyor.

Ne yapmam gerekli?

Değerlerle oynadım düşük değerler verdim yine aynı..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.