Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
52
Favori
63.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün v yaşam Vodafone 62 ttlik tarifesi açıldı gayet memnunum kulllanimi kolay oldu tavsiye ederim gayett internetti ve görüşme sorumsuz çekiyor şuan problem yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Vodafone'un 62 liralık hangi tarifesi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

Telefon da kullanılebiliyor mu . Akıllı saat alma zorunluluğu var mı

Teşekkür ederim @alemci83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 27 Nisan 2024; 14:55:53 >
  • Babywolf kullanıcısına yanıt
    Akıllı saat alma zorunluluğu yok telefonda kullkanim mevcut normal hattan farklı değil
    Güzel olan başka bir şey ise her 100 dk SMS ve 100 mgbit internet sadece 3 TL bedava gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 27 Nisan 2024; 12:37:23 >
  • Bugün biz de baktık akıllı saat tarifesi 1 gb internetli vergiler dahil 12 ay 115 lira sonraki 12 ay 78 liraya düşecek dendi türkcellden alıyoruz en uygun bunu bulabildik

Edit: 12 ay sonrası için taahhüt yokmuş o zaman bana neden 12 ay sonra şu fiyat diyosun değişik bi firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 27 Nisan 2024; 13:44:46 >
  • Babywolf kullanıcısına yanıt

Telefonda kullanılmıyor yanlızca akıllı saate özel diyor açıklama kısmında

Faturasız hattımdan buna geçelim dedik fakat tarifelerde görünmüyor.Hattı bir ay önce bimcellden Vodafoneye geçirmiştik.

• V yaşam Vodafone tarifesine Vodafone geçiş oluyormu onu bilmiyorum babamın hatti Vodafone onuda dener burdan durumu bildiririm

Hocam Vodafone bu tarifesinde ek paket alınabiliyor mu? Sınırsız WhatsApp paketi falan var mı fiyatı ne kadar

• YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt
    Ben Vodafone v yaşam tarifesine çok memnunum tavsiye ederim
    Ek paket alabiliyorsunuz tabiki internet üzerinden

Mümkünse ek paketlerin internet kısmının ekran fotoğrafını atabilir misiniz veya sınırsız WhatsApp paketinin ücreti nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teknokids paketi aldı başını gitti el insaf yahu. Her 3-4 ayda bir zam üstüne zam yapıyorlar. Şimdi de 145 oldu. Önerdikleri tarife de yok. Yıldırma politikası sanırım.

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    Şöyle bişey paylaştım ama işinize yarar umarım
    Benim gördüm kadarı ile bu tarife kullanacaksanız anne baba yada vifi olan yerde kullanima uygun
    1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 5 Mayıs 2024; 22:59:9 >
    Ya çok dışarıda kullanan birisi değilim zaten okuyorum o yüzden kışın çok ihtiyacım olmuyor yazın dışarıda oluyorum genellikle Vodafone‘da da şöyle bir olay var sınırsız WhatsApp paketi alıp VPN ile sınırsız WhatsApp paketi ile istediğimiz her yere girebiliyoruz o yüzden sınırsız WhatsApp paketi ne kadar diye sordum
    Ben bu çocuk saati tarifesi olunca ek paketler farklı veya devre dışı olabilir diye düşünmüştüm değilmiş bu iyi

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    Ben çok detay hâkim değilim ama anne ve babaya aile büyüklerine alıyorum Vodafone v yaşam 62 ttlik tarifeden ki suan çoğu aile büyüklerimiz in 150/200 TL ödüyor bu gayette iyi geliyor zaten internet lazim degil çok yada evde wifi var zaten benim kendi tarifenin telekom 20 GB 150 TL olup bana bu tarife yeterli gelmez zaten aylık ort 100 GB internet kullanimi var wifi ile birlikte aile büyükleri için uygun yada çok idare edenler için

Anladım teşekkür ederim son bir sorum daha olacak sitesinde her 100 MB 3 TL olarak ücretlendiriliyor diye yazmış aşım yapılması durumunda benim hesabıma göre mesa 1 GB 30 TL oluyor bu olay doğru mu test ettiniz mi hiç

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.