Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: propes Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
823
Cevap
50
Favori
65.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sagol hocam

• Bana sadece dakika lazım. Sadece dakika olan uygun paket hangisi acaba? 80 yaş üstü aile büyüğü sadece arama için kullanacak. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

şu an en uygun türk telekom çocuk saati tarifesi görünüyor ama saatsiz kullanımda hattın iptal edildiği söylenmiş teknocell veya vodafone çocuk tarifelerine geçiş yapabilirsiniz

• cuzza kullanıcısına yanıt

Teknosacell, çocuk saati alışverişi yapmanız halinde demiş. Çocuk saatinden kullanılmayacak. Sadece dakika olan tarife arıyorum, teşekkürler.

Sadece dakkası varmı bilmiyorum. Bir ara aklımdaydı. Çok çok ucuzdu aylar önce. Şimdi belki uygun denebilir. Diğerleri ne göre dakkası bol olan karma paketlere bir göz atın.

www.netgsm.com.tr
    Karma Paket & Fiyatları - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat

TeknosaCell saat sizde çalışıyor ama yeni tarife alımında artık saatle birlikte satıyor saati alıp hattı başka cep tele takıncada çalışıyor idi. Türktelekomda aynı şekilde saatsiz çalılıyor, Vodafone zaten saat olmasada yeni abonelik alırsınız. Dakka yüklersiniz. SMS ve internet kullanmaz durur.

Saat olmadan Türkcell çalışmıyormul. Çünkü saatle satın alınıyor ve saatin IMEI si vs abonelik sözleşmesine Sisteme kaydediliyor, hat açılınca sistem kontrol edip uyarı ve sonra iletişimi kesiyormuş. Genel bilgim bu.

Dakkası bol tarifeleri her operatöre ya soaracaksın, ta web sitesinden hep arayacacaksın. İlave dakka yüklenen tatifelerin ek açıklamalarına bakacaksın mecburen, stabil değiller fiyat ve içeriği çok sık değişiyor. Kampanya oluyor yakalarsam 12 ay rahatsın, sonra ya fahiş güncel fiyat çıkıcak, ya başka paket sunacaklar oda gene çok yğksek gelecek fiyat , yada operatör değiştireceksin her sefer aynı taktik

Bazen bazı bayiler web sitesinde bulunmayan tarifeleri size sunabiliyor, bayi camında veya önüne tabela, afiş, pankart koyup kampanya lı satabiliyor. Bayiye özel, seötinize özel, ilinize özel, doktora özel, milletvekiline özel, memura özel, polise özel diye uygun tarife olabiliyor. Genelde en uygun ve bol dakka onlarda

evet bu kural yazıyor ama teknosa magazaları yardımcı oluyor ben direk geçiş yapmıştım farklı magazalara sorun vodafone için mediamark geçiş yapıyormuş

• Vodafone v yaşam aktarım yapmıştım 3 aydır fatura geliyordu, eski operatör 2024 yıl sonuna kadar vergileri aldığı için ilk vergi geldi. Tutarın kallavisi vergi

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!
    1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

• Ayrıca bu mesaj geldi bu servis ücretlimi ?
    Nasıl kapatırız ki süpriz bir tutar eklenmesin. Türkcell vs de çoğu servis ücretli oluyor idi. Haberiniz olmadan önce şukadar ücretsiz sonra birden fahiş servis ğcreti yansırdı

Teşekkürler. Geçiş yapıyorlar ama indirim için fatura numarasını göndermek gerekiyormuş. Alışveriş yapmadan bunu yapmak mümkün mü?

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Bayiye sorunca her şey dahil paketleri söylüyor, maalesef dakika paketlerinden bahsedilmiyor

Şu an Media Markt üzerinden Türk Telekom hit çocuk saati tarifesine geçilebiliyor mu? Sadece dakika olan tarife arayışım devam ediyor

vodafone çocuk tarifesi tabletden direk çıkıyor oradan geçiş yapıyorlar ben vodafone bayiden böyle yapmıştım 2 farklı kişide mediamarkt dan direk geçiş olduğunu söyledi normal tarife gibi fiyat çıkıyor indirim için 1 yıl tahahhüt vermeniz yeterli 61 tl ücreti

nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama ben aralık ayının son haftası için bildiklerimiz yazayım.

Acıbadem Carrfour-Tepe - Nayutulus AVM alt katında TeknoSa var carrefourun bitişiği ATM lerin karşısı siemens mağazası çaprazı. Ordaki göevliler , kasadakiler sizi yanıltıcı cevaplar verebilir eğer TEKNOCELL ile ilgileniyorsanız siz direkt teknocell standını ve yetkilisini arayıp bulup muhatap olun. Bana saat şart demişlerdi ama birkaç önceki mesajlarda forumdaşımız yardımcı oluyorlar dedi.

gene aynı avm de Vodofone bayii kapatmış. mağazanın eski irtibat cep telleride elemanın sahsi cep telefonu vs hiçbirine ulaşılmıyor. ben belki taşınmıştır diye düşündüm. çünkü o şube ana bayiyerden birine bağlı çalıyor idi.

gene aynı avm de en alt katta Türktelekom var burnundan kıl aldırmayan bir işleten yetkili kadın var. bana çoğu şey olmaz dedi yanında Ankara BTK yı aradım diyafona aldım dedim numara taşıma yapmıyor beni yanıltıyor. Kadın ukelaca ben onlarca yıldır bu sektördeyim sizin dediklerinizi hiç yapmıyoruz dedi. Ama sonrada size yok şu anda sistemim kilitli, yok sim kalmadı vs vs diye işlem yapmıyor. Beni kara listeye aldı :P

aynı Avm de TürkCell bayi var soıru sorduğunuzda herşeye okey derler ama tamam yapalım diyince nedense işlem yaptıkları tablet ile sizin seçtiğiniz tarifenin özelinde göremiyoruz diyor.

KISACA TEK TEK GİDİP SORMAN GEREKECEKE. BAYİYE VE ELEMANINA GÖRE , ADAM SEÇMECE YAPARCASINA İŞLEM YAPIYORLAR. SATANA KADAR SİZİ YANILTIYOR SONRA MH ini ARA DİYOR, ÖH DE ŞUBEYE SORUN DİYOR YADA BAYİİ İNTERNETTEN BAKIN HALLEDİN DİYOR.

gene ACIBADEM AKASYA AVM VAR önünde metroı durağı var. ulaşımı kolay ama Türkcell cins çalışanlarıo ve yetkililer , vodofone dahada cins bir esnaf. ucuz tarife satana sıtmalı gözüyle bakmadan kaçıyorlar.

bunlarda MEDİAMARKT maalesef yok. Ordan çıkıp EMAAR AVM ye gittim ordaki VODOFONE BAYİİ KAPATMIŞ yok imiş artık.

MEDİAMARKT a girdim benim özelimde VODOFONE taşıma işlemi yapacaktım biz VODOFONE işlemi yapmıyoruz dediler. Bende gelmeden önce MediaMarkt MH aradım bana yapılıyor dediler dedim. Meğerse OPTIMUM AVM de yapılıyormuş. Araba vs yok idi o gün çok dolaştırtılar beni diye gidip soramadım ama MH yapılıyor dedi. Emaar AVM deki MediaMarkt vodofone hat taşıma yapamıyoruz diğer gsm ise yardımcı olurduk demişti. TÜRKTELEKOM yapılıyordur belki. Kesin bilgim yok.

AMA MediaMarkt MH optımum avm ve bazı şubelerinden yapılıyor ded. Telefon açıp size en yakın gidebileceğiniz şubeyi işlemide anlatın onlar size bakıp bilgi veriyor . SAKIN BENİM GİBİ MAİL , İNTERNETTEN BİLGİ SORUN kısımlarına yazmayın KALIP CEVAPLAR İLE SİZİ YANILTIYORLAR. MH ne şikayet ettim bu ne salakca cevap verme dedim.

birde bu gsm lerde ŞUANDA geçiş yapılıyormu diye sormanız için yazayım. BELLİ OLMAZ. BAYİYE VE ELEMANA GÖRE , KAMPANYAYA GÖRE DEĞİŞİR. şahsen gidip sorun hatta olmaz derlersede zorla denetin. Vodofone bayileri yapmak istemedi ben üsteleyince denedi aaa oldu dedi. Paket taşıma onlara angarya geliyor. yada minumum kazanç var. Size başka tarife veya akıllı saat satmaya çalışırlar. Neden kendiniz gidin diyorum BEN EVET YAPILIYOR DERİM , hatta size KAMPANYA GÖRSEL atarım altında 31.ocağa kadar der. siz gidersiniz bayi size HAAAA O TARİFE BİTTİ , ŞİMDİ YOK, LİMİTLİYDİ SINIRLIYDI YADA BİZDEN YAPILMIYOR diyebiliyor. 1 hafta önce gidip yaptırdığım işlemi zamanı geldi diye 1 hafta sonra gittim. kampanyanın bitmesine 2 hafta var idi yapmadılar diye yazıyorum.

maalesef bu konularda üşenmeyip tektek sorup halletmek gerekebiliyor. Aynı semtte bir bayi yapmıyor diğeri yapıyor. yada taze bitti ne vereyim abime diyor. yada işine gelmiyor onun simkartı bayimizde yok diyor. Sen sorana kadar gidip yaptırt belli mi olur birden fiyatı değişir, tarife değişir. kalkar yok olur tarihe karşışır. 100TL den binTL ye zıplar. Bizim ülkemizde tutarlı değil bu işler. Atı alan üsküdarı geçti. erken kalkan çok yol alır. Bazen daha vakti var demek belkide diğer operatöre daha az ceza ödeyim derken. dimayada pirince giderken edeki bulgurdan olmaya benzemesin.

.o ağır hareket etme diye terrarlıyım, bu kadar uygun bulmuşken kaçmaz. sonra el mahkum dakka sms internetli en ucuz tarife diye fahiş bir tarifeye mahkum kalabilirsin.

siz hangi yerden yaptırdıysanız onu da yazın

siz seçilmiş kişi  matrix in neo susun :P

bende yazdım mediamarkt yapıyor diye ama .. maalesef emaar avmiçindeki vodofone özelinde yapamam dedi. Türktelekom HIT i sormamıştım sebebi ben türktelekom omurgasında olduğum için numara taşıma ancak vodofone ve Türkcell belki NetGSM ye olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

siz hangi yerden yaptırdıysanız onu da yazın

siz seçilmiş kişi  matrix in neo susun :P

bende yazdım mediamarkt yapıyor diye ama .. maalesef emaar avmiçindeki vodofone özelinde yapamam dedi. Türktelekom HIT i sormamıştım sebebi ben türktelekom omurgasında olduğum için numara taşıma ancak vodofone ve Türkcell belki NetGSM ye olabilirdi.

kızılayda yaptırmıştım ancak sonraki gittigimde kotalarının dolduğunu saatsiz geçiş yapamayacaklarını söyledi müdür ilk yaptırdığımda o kadar çok vodafone gezdimki çeşitli bahaneler hepsi hat satma derdinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuzza -- 25 Ocak 2025; 21:8:38 >
  • @cuzza Teşekkürler. Bayiye sordum o çocuk hatları için dedi, elektronik markete sordum onlarda hat işlemi yapamıyoruz dedi. Bana lazım değilde sadece arama yapan aile büyüklerine almayı planlıyordum ama sanırım olmayacak gibi

@GoGoBaBa faturasız hat taşımama sıkıntısını maalesef aynen yaşadım. Aile büyükleri için sadece dakikalı paket bakıyorum ama işlem yapabileceğim yer bulamayacağım sanırım

• V yaşam kullananlar,faturanız ne kadar geliyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

82 tl olmuş vergi ile galiba böyle gelecek bundan sonra

Evet benim faturada 22-23 lira fazla geldi çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v yaşam tarifesine geçtim telefonda kullanmazsınız dedi bunu operatör anlayabilir mi

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.