< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (38. sayfa)
-
-
Hocam yazdım bende kimse cevap vermemiş ona göre gecis yapicam siz taktinizmi kartı durum nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tarifeye geçiş için bayi çocuk kimliği gerekli dedi böyle bir kural var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcut99 -- 23 Kasım 2024; 19:34:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugün farklı bir ilçede vodafone bayisine girdim yeni hat alırsan yapıyoruz dedi yapmadı
hayır kardeşim hat taşıma ile oluyor yapanlar var tanıdıklarım var dedim yine yapmadı
bizim esnafımız hain, hiçbir zaman vatandaşın lehine bir şey yapmaz yapamaz eli gitmez
hep kazık atacak hep söğüşleyecek esnafa gidip toplu iğne bile almak istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 23 Kasım 2024; 19:44:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha geçiş olmadı hocam bekliyoruz. Kimsede kullanılıyor kullanılmıyor demiyor.
-
Selamlar, vodafone bayileri çocuk hattı tarifesine geçiremiyor. Sistemlerinde çıkmıyor.
MediaMarkt mağazalarında oluyor. Telefon bölümüne gidip çalışan herhangi birine vodafona geçmek istiyorum demeniz yeterli.
Size yardımcı olacaklardır. Tarife seçim ekranında size hangi tarifeyi istediğinizi soruyorlar. Onlara 61 TL'lik çocuk saati tarifesine geçmek istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır.
-
teşekkürler hocam sağolun peki tüm mediamarkt mağazalarında oluyor mu? sadece ıstanbul'daki mağazalarda mı?
herhangi bir şehirdeki mediamarkt mağazası olur mu?
Hepsinde oluyor. Ben hem İstanbul'da hem Alanya'da 3 hattı geçirdim, hiçbirisinde sorun çıkmadı.
-
Herkesin merakla beklediği soru. Telefonda kullanırken sorun oluyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor. 2 hat teknosacell'de idi. Taahüt bitene kadar bir sorun olmadı. Simdi de Vodafone çocuk hattında. Henüz bir sorun olmadı.
-
Ben bunu Ankara kentpark’ta denedim. Sadece aktifleşme yaptıklarını söylediler. Avm içindeki yerden hat alırsanız aktifleşme yaparız dedi. Hat falan satmıyorlar anlamadım
Hat satma işlemleri öyle oluyor ama hat (başka operatöre) taşıma işlemlerini yapıyorlar. Sizi anlamamış galiba oradaki çalışan.
Siz mediamarkt çalışanına, "mevcut numaramı vodafone'a taşımak istiyorum" derseniz yaparlar.
-
mediamarkt da vodafone geçiş oluyormu çocuk saati tarifesine
-
Evet benim bulabildiğim sadece orada oluyor. Mediamarkt mağazalarında.
Yapmak için başka bir operatörden geçmen lazım ama vodafone'a. Mağazaya gidip vodafone'a geçmek istiyorum derseniz, tarife seçiminde 61 TL'lik çocuk saati tarifesine geçmek istiyorum demeniz yeterli olacaktır.
Ben bu şekilde 3 hattı taşıdım.
-
Hocam taşıma yapacağım dedim burada taşıma olmaz dedi anlamadım ben de. Gidip alın etkinleştirme yaparız dedi garip şekilde
Çalışanın bilgisizliği olabilir. Ben 3 ayrı mağazada yaptım. Hiç sorunla karşılaşmadım. İlginç geldi bana bu şimdi. Yakınınızda başka bir mediamarkt mağazası var mı?
-
daha önce vodafonebayilerine sordum kimisiyeni hatlarda geçerli dedi kimisi çocuk saati istiyor bunlarda böyle bir şart yok degilmi
-
teşekkürler hocam peki 61 tl ücret taahhütlü ücret mi? taahhüt süresince fiyat artabilir mi sabit fiyat garantisi var mı bunları biliyor musunuz? yani şimdi geçip yılbaşında 200 yaptık derlerse patlarız
ben şimdi küçük bir ilçedeyim en yakın ildeki mediamarkt'a gidip deneyeceğim
12 ay taahütlü olduğu için fiyat artmaz. Sadece devletin aldığı telsiz kullanım ücreti yılbaşında artacağı için, o eklenebilir faturaya ek olarak o da maksimum 7-8 tl arttırır faturayı. Geçen sene teknosacell'de öyle olmuştu çünkü.
-
Bayiilerde çıkmıyor genelde bu tarife. Ben 4-5 yere sordum hiçbirisi yapamadı. En son mediamarkt ile Turktelekom'un çocuk saati tarifesini sormak için mediamarkta gittiğimde öğrendim vodafonun tarifesini. Oradaki arkadaş vodafonun fiyatının daha avantajlı olduğunu söyleyince vodafona geçtim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X