Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kod Kupon Almaya Geldim K kullanıcısına yanıt

teknosacell 40 tl den 160 tl oldu bundan dolayı çogu kişi geçiş yaptık

• cuzza kullanıcısına yanıt

160 a rağmen daha iyi bir yer bulamadım ben. sadece dakikası olan ve 160a göre çok ucuz bir yer kalmamış benim gördüğüm. maalesef emekli/internet kullanmayanlar için cazip bir tarife yapmıyorlar.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

Selamlar, evdeki 2. telefon için ben de bu tarifeye geçmeyi planlıyorum.

Siz memnun musunuz V-Yaşam tarifesinden?

Bir de teknosacell tarifemin taahütünün bitmesine 18 gün kaldı. Taahüt bitmeden önce mi geçmek lazım yoksa bittikten sonra mı geçmek lazım? Bittikten sonra abartı bir fatura çıkartmasınlar bana?

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Ben kaç tane Vodafone bayisine gittim geçirmiyorlar bu tarifeye geçebiliyorsanız hiç durmayın
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

İstanbulda iseniz mediamarkt mağazalarında bu tarifeye geçiriyorlar. Kadıköy'deki Optimum AVM içindeki Mediamarkt ile görüştüm geçen hafta, geçersiniz aynı gün içerisinde dediler bana. Kimliğiniz yanınızda olsun yeter. 3-4 saat içinde açılır hattınız dedi.

Benim aklıma takılan şey V-yaşam farklı bir hizmet sanki. Doğal Vodafone değil gibi. Yorumlardan öyle mi anladım yoksa başka birşey mi onu anlamaya çalışıyorum. Sizin bilginiz var mı V-yaşam hakkında? Konuşma kalitesi çekim kalitesi vs?

Hocam Turkcell taahhütüm bitti buna geçmek istedim zaten çok konuşan internete giren biri değilim en çok evde internet lazım bana ev interneti yetiyor zaten

Nasıldır nedir denemedim bilemiyorum ama çok sıkıntı olacağını sanmıyor normal bir hattan veya paketten farkı yoktur bence

A.selam hocam, benim taahhütüm 31.12.2024 tarihinde bitiyor 04.01.2024 ten beri 4 hattım bu tarifede, daha önce kullandığım operatörlerden hiçbir farkı yok.

Fiyat olarak çok iyi, netgsm fiyatlarınıda görünce neredeyse bedavaya kullanıyorum, taahhüt sonunda fiyat değişikliği olmadan uzatabilirsem süper olacak.

Zaten evde internet var, hiç sosyal medyam olmadı ve kullanmıyorum dolayısıyla wp, bankalar, tarayıcı, spotify, maps gibi sık kullandığım uygulamalar içinde yeterli oluyor.

Zaten her hafta hedşye çarkından internet çıkıyor ekstra..

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    yalnız tarifenin kötü tarafı akıllı kota yok..fatura durmuyor kota bitince..3gb su gibi gidiyor..
  • Konyada var mı v yaşama geçiren bayi
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

yanlış anlamadıysam 4ocak 2025 de tarife bitiyor. Bakalım uygun olan fiyat kaç TL ye çıkacak yada uzatmayacaklar ve güncel aylık yüksek fiyattan mı devam edecek . Bayiler bilgi veremedi . 1yıl + 1 yıl gibi taahhütlü seçenek varmı dedim . en azından ilk 1yılı ve ardından gelecek yılıun fiyatı belli olur diye düşündüm yok dedi. Bazı bayiler bu fiyat ilk 3 ay için diye yalan söylüyor, güya 3 ay dan sonra 150TL gibi aylığa çıkıcakmış ve fiyatta değiştikçe faturaya yansıyacakmış. Bu tarife en gizemli bilinmeyen tarife vodofon bayi ve çalışanları farklı şeyler diyor sizi tarifeye geçirmemek için. Çoğusuda sadece akıllı saatte çalışır bak alırsan ceptel de kullanamazsın diyor.

İYİKİ BURDAKİ ONLARCA arkadaş V YAŞAMIN tüm cep telefonlarıonda kullanıldığını ve fiyatın ilk 3 ay ı gecincede değişmediğini paylaştı. TeknoCell maalesef çok yüksek fiyatlar çekiyor. en mantıklı seçim sadece vodofone v yaşam kaldı.

eğer 1 yıl bitiminde fiyat ne olacak belirsizliği olmazsa düşünmeden geçilir. 1 yıl sonunda operatör değiştirme bazı handikaplarını uğraşlarını sevmediğimden yoksa opratör değiştirirz elbette.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Taşıma yaptığımda taahhüt için sms gönderdimmi hatırlamıyorum. Bayi geçiş yaparken tabletten taahhütle ilgili işlem yapmışta olabilir, birçok imza almıştı sanırım birisi taahhüt içindi ama hatların paketlerini bulabilirsem bakacağım üzerinde not olarak vardır belki.
    Bugün taşıma yaptığım bayinin ordan geçtim aklıma gelmedi sormak, ama öğreneceğiz bakalım. Olmadı şuanki taahhütsüz 150₺ fiyatı bile uygun sayılır 😅
  • Arkadaşlar çocuk sati için geçen yıldan MM dan aldığım ve 45 tl olan taahüt dün bitmiş. 200 tl istiyorlar. Faturalıya geçeyim dedim 190 a düştü. Var mı öenrebileceğiniz tarife.

• efkan kullanıcısına yanıt

Yine Mediamarkt'da geçebileceğiniz şu tarife var

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/hesapli-cocuk-saatim-1gb-tarifesi

Ayrıca Mediamarkt'dan yine Vodafone V-Yaşam Çocuk Tarifesine de geçebilirsiniz, 500dk 500sms ve 3Gb internet 61 TL.

Ben bugün Vodafone V-Yaşam tarifesine geçtim. Yarın açılacak dediler. 10 dakika sürmedi ilgilenen arkadaşın hattı taşıması.

Saat alma şartı var mı? Sadece saat ile mi çalışıyor?
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Saat alma şartı yok, telefonda çalışıyor tabi ki. Ama çalışanın biraz insafına kalmış gibi sanki. Ben gittim direk geçmek istediğim tarifeyi söyledim. Çocuk saat tarifesi ama ben kardeşime alıyorum dedim, direk tamam hemen geçirelim dedi.

Vodafone'a geçme sebebim ise internetin daha fazla olması idi.

Teşekkürler
  • media markt tan yeni hat alabiliyormuyum

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt

TürkTelekom ve Vodafone hatları alınabiliyor, Türkcell'i bilmiyorum.

• Bu akillibsaat hatlarini telefonda kullanamiyormuyum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.