Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
50
Favori
58.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar varmı şöyle sadece konuşma paketi gibi uygun bir paket?
    Netgsm hariç
  • Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil 60,90₺ geçiş yapacak bayi bulabilirseniz

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!
  • DiagraM kullanıcısına yanıt
    Bunu biliyorum bizim şehirde geçiş yapacak bayi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiagraM

Vergiler dahil 60,90₺ geçiş yapacak bayi bulabilirseniz

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

Niye geçiş yapmıyor her bayi?

• V yaşam , saat.icindir , başka cihaza talmayin yazıyor , nkrmal simcart degilmi bu ?
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

Vergi dahil kesin mi ? o zaman tarife 45+15 gibi. Telekomda vergiyle 70 i geçiyordu son halinde.

• Opt O kullanıcısına yanıt
    Evet her ay böyle hocam

• texmo kullanıcısına yanıt
    Normal simkart evet.
  • Bu tarife de ki yeni sim kart alma ücreti nedir bilgisi olan var mı
  • v-yaşam tarifesinde konusma kalitesi çok kötü.. İstanbul'un göbeğinde kesilmeler oluyor konuşmalardan bir şey anlaşılmıyor. . bir ara Turkcell'in lifecell'i vardı, konuşmayı internet üzerinden yapıyordu, bu da öyle sanırım. ama ucuz mu ucuz tabiki.
  • hceb H kullanıcısına yanıt

Geçiş yapan Vodafone çekim daha düşük dedi ama tarife özelinde değil. Sadece bu tarifede oluyorsa sıkıntı. Aramaya da geç çıkıyor. volte vb birşeyden diye baktım internette de pek birşey bulamadım.

• Opt O kullanıcısına yanıt
    aramaya gec cikmasi da ayri tabi.
    bazen aramaya cikamiyor bile, kapatip tekrar aciyorum.
    bazen düşmesi 20 saniyeyi buluyor.
    eskiden sıra beklenirdi telefon acilirken. bu da oyle galiba. ankaradan siraya koyuyorlar bizi.
  • ankarada saat şartı v.s sunmadan geçiş yapan bayi varmı

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Faturalı ve taahhütlü mü? Çark var mı? Bankacılık uygulamalarında vs netgsm gibi problemi yok değil mi? Kenardaki bimcelli buna taşıyalım bari.
  • Blur kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sorun yok

Eski türk Telekom ne işe buda aynısı aynen devam

• Blur kullanıcısına yanıt
    Vodafone baz'ın yanında görüşme kesilmesi dışında sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Ağustos 2024; 8:8:5 >
  • vodafone bayi telefonda kullanamanın sağlıklı olmayacagını telefon görüşmesi ve internete bağlanırken sorun yaşayacağımı söyledi kullananlarda durum nedir?

• kitabistanbul K kullanıcısına yanıt

kullananlar gayet memnun geçiş yapmamak diger paketleri satmak için herşeyi yapıyorlar

• Telefon görüşmesinin geç düştüğü bazen aramaya çıkılamadığı yorumları mevcut konuda

• Sayfalarca geri gittim ama bir sebep göremedim. Turktelekom’u neden bıraktınız? HİT Akıllı Çocuk Saati 1GB Tarifesi 42 TL.
    Şu anda hattım vodafone faturasızda olduğu için v-yaşam’a sanırım geçemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.